Meze Audio LIRIC kuulokkeet

2 000  / kpl

Meze Audio LIRIC on suorituskyvyllisesti lähellä upeaa Empyrean-mallia, mutta hintaa on saatu oleellisesti edullisemmaksi.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 1 -3 arkipäivää

Kuvaus

Meze Audio LIRIC

Meze Audio LIRIC suljetut kuulokkeet – taitavasti lippulaivasta edullistettu

Liric on ihanteellinen yhdistelmä korkeaa rakennuslaatua, erinomaista mukavuutta ja todentuntuista, mukaansatempaavaa ääntä. Liric tuo ensimmäisenä maailmassa Rinaron Isodynamic Hybrid Array Driver -elementit suljettuihin kuulokkeisiin. Liric on nerokas tuote, sillä se nivoo samaan tuotteeseen Highend-luokan kuuntelunautinnon, ammattilaiskäyttöön sopivan kestävyyden ja tarkkuuden, sekä liikkuvaankin tarpeeseen istuvan kompaktin koon ja keveyden.
”Kansanperinteessämme lyyrisyyttä löytää pienimmistäkin yksityiskohdista aina oodeista runoihin ja huilulauluista melismaattisiin ”doina” säveliin (Romanialle ominainen laulutyyli). Ensimmäiset suljetut isodynaamiset kuulokkeet syntyivät rakkaudesta musiikkiin ja runouteen sekä kiistattomasta kiintymyksestämme maamme kulttuuriin.
 
Olemme halunneet luoda kannettavat Highend-kuulokkeet jo jonkin aikaa, ja kahden Rinaron kanssa onnistuneen projektin jälkeen (Empyrean ja Elite) se oli luonnollinen seuraava askel. Liric-nimen valitseminen ei ollut sattumaa. Se oli ihanteellinen metafora maalaamaan kuulokkeiden eteerisen siluetin taakse naamioitunut autenttinen, elävä ja runollinen ääni.”
– Antonio Meze, Meze Audion johtava suunnittelija ja perustaja
Halusimme Liricin ilmaisevan juuri sitä, mikä tekee meistä Meze Audion – huipputeknologiaa, joka on sisällytetty taidokkaaseen, lähes veistokselliseen kehykseen. Vaikka Liric on erilainen kuin mikään kuulokkeemme aiemmin, se säilyttää meille ominaisen suunnittelukielen uusilla materiaaleilla ja ergonomisella lähestymistavalla.
MEZE X RINARO
YHTEISTYÖTÄ
Aika rientää, kun on hauskaa! Yhdessä Rinaro Isodynamicsin kanssa esittelemme jo kolmannen yhteistyössä luodu kuulokkeemme. Liric antoi todellisen haasteen molemmille yrityksille: kuinka voimme luoda tasoelementeillä varustetut suljetut kuulokkeet, jotka muuttavat kaikki audiofiilimaailman standardit. Yhdistämällä Meze Audion teollisen suunnittelun Rinaron teknologiseen kehitykseen, Liric tuo uutta makua kaikille aktiivisille audiofiileille, jotka haluavat viedä musiikkiaan liikkeelle.
Meze Audio
Meze Audio on viimeisten 10 vuoden ajan kehittänyt audiofiilikuulokkeita, jotka tunnetaan ajattomasta muotoilusta, puhtaasta mukavuudesta ??ja mukaansatempaavasta, elävästä äänestä. Ulkonäöstä tekniikkaan Meze Audio -tuotteet on suunniteltu ylittämään kaikki hetkelliset trendit ja olemaan perintökalleuksia mieluummin kuin vain kuulokkeita. Nykyään perustaja Antonio Meze ja hänen ammattitaitoinen tiiminsä suunnittelevat ja kehittävät tuotteitaan Baia Maressa, Romaniassa, alkuperäisen “ei kompromisseja” -visionsa hengessä.
Rinaro Isodynamics
Rinaro syntyi Neuvostoliiton alueella (nykyinen Ukraina) kylmän sodan aikana osana valtion rahoittamaa akustisen teknologian tutkimusohjelmaa. Hallituksen tuella ja edistyneillä testaustiloilla tiimi pystyi keskittämään kaikki ponnistelunsa tasomagnetismiin. Tällä alalla he ovat jatkaneet innovointia viimeiset 30 vuotta Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen. Viimeisen vuosikymmenen aikana Rinaro on laajentanut kykyjään ja kapasiteettiaan kehittämällä huippuluokan tuotekehitys- ja tuotantolaitoksia Ukrainassa ja Puolassa. Uudet tilat ovat olleet liikkeellepaneva voima Meze Audio EMPYREAN-, ELITE- ja LIRIC-kuulokkeissa olevan vallankumouksellisen Isodynamic Hybrid Array -teknologian luomisessa.
PALKITTU TEKNOLOGIA
KOMPAKTISSA MUODOSSA
Liric sisältää Rinaron kehittämän huipputeknologian, joka on suunniteltu uudelleen monipuolista käytettävyyttä varten. MZ4 Isodynamic Hybrid Array -elementtiä pienennettiin ja viritettiin tarjoamaan äänielämys, joka on linjassa suurempien Empyrean- ja Elite-mallien kanssa.
Suljetusta rakenteesta huolimatta Liric onnistuu säilyttämään suosikkimusiikkisi alkuperäisen selkeyden ja tunteen parantamalla äänenlaatua ja minimoimalla ulkoiset häiriölähteet. Jokainen elementti kootaan kokonaan käsin ja testataan Rinaron teollisuuslaitoksessa Ukrainassa.
MZ4
ISODYNAAMINEN HYBRIDIELEMENTTI
LIRIC on ensimmäinen suljettu kuuloke, jossa on käytetty Rinaron Isodynamic Hybrid Array -elementtejä. Yksinomaan Meze Audiolle luotu MZ4-elementti tarjoaa saman kaksoisäänikelajärjestelmän, joka nähtiin ensimmäisenä Meze Audion arvostetussa Empyrean-huippumallissa. Yli 30 vuoden tutkimustyötä on hyödynnetty tämän teknologian kehittämisessä, ja tuloksena on yksi markkinoiden kevyimmistä ja edistyneimmistä tasokalvo-magneettijärjestelmistä.
 
Vahva kotelointi
Vahvistettu polymeerikotelo, joka on suunniteltu kestämään Hybrid Magnet Array:n tuottaman vaativan 10,7 N:n kuormituksen.
Herkkäliikkeinen isoplanaarinen kalvo
Paino vain 0,08 g ja suuri aktiivinen alue (3507 mm2).
Hybridimagneettijärjestelmä
Neodyymimagneettimme on sijoitettu symmetrisesti kalvon molemmille puolille hybridiryhmäksi luomaan 0,3 Teslan isodynaaminen magneettikenttä, joka aktivoi koko kalvon alueen tasaisesti.
Erittäin alhainen särö
Harmoninen kokonaissärö (THD) on alle 0,15 % koko taajuusalueella.
Kevyt
Vain 71 g elementin kokonaispaino mahdollistaa kuulokkeet, jotka tarjoavat mukavaa kuuntelua myös tien päällä.
Phase-X™ järjestelmä
Patenttia odottava innovatiivinen vaiheteknologia nostaa suljetun kuulokkeen tilantoiston omaan luokkaansa.
Ultrakorkeiden taajuuksien toisto
Ylärajataajuus on 92 000 Hz, joten kuulokkeet kykenevät poikkeukselliseen puhtauteen taajuuksilla, joita ihminen ei suoranaisesti kuule, mutta jotka vaikuttavat kerrannaisina alemmille taajuuksille ja koettuun tilantuntuun.
Helppo vahvistimelle
100dB@1mw/1kHz; 30Ω
Voidaan ohjata lähes mistä tahansa kannettavasta lähteestä ilman vahvistusta.
Skaalattu lippulaivatekniikasta
Yksi maailman kehittyneimmistä ja edistyneimmistä tasoelementeistä on pienennetty kannettavaan käyttöön. Patentoitu mm. Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa.
KAKSOISAKTIVOIDUN KALVON EDUT
MZ4-elementti yhdistää erillisen edestakaisen sekä spiraalin muotoisen äänikelan samaan kalvoon, mikä mahdollistaa äänen kohdistamisen tarkemmin korvan luonnollisen muodon mukaisesti. Tällä saavutetaan monin tavoin parempi akustinen suorituskykyky, kuten enemmän suoria ääniaaltoja 10 kHz:n alueella, sekä luonnollisempi tilatoisto ja lokalisointi vähentämällä heijastuneiden ääniaaltojen osuutta.
TEKNISET TIEDOT
Elementin tyyppi: Rinaro Isodynamic Hybrid Array [MZ4]
Korvakuppien rakenne: suljettu
Taajuusvaste: 4 – 92000 Hz
Impedanssi: 30 Ohmia
Herkkyys: 100 dB (1 mW / 1 kHz)
Maksimi äänenpaine:  yli 130 dB
Harmoninen vääristymä (THD): alle 0,15% (koko taajuuskaistalla!)
Paino: 391 g
Takuu: 24 kk

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erittäin tasapainoinen, miellyttävä ja luonnollisen erotteleva äänenlaatu.
  • Äärettömän tyylikäs design ja viimeistely.

  • Erittäin mukavat päässä pitkissäkin kuuntelusessioissa.

  • Helposti vaihdettava kaapeli standardiliittimillä.

  • Edullisempi kuin Empyrium-mallit, mutta ei silti varsinaisesi halpa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Meze Audio

Taajuusalue

4 – 92 000 Hz

Elementit

Rinaro Isodynamic Hybrid Array -kuuloke-elementit

Paino

391 grammaa

Takuu

2 vuotta