35 %

Monitor Audio Bronze W10 subwoofer DEMOPOISTO

Original price was: 780 €.Current price is: 510 €. / kpl

Monitor Audio Bronze sarjan kompakti 10″ elementillä ja 10″ passiivisäteilijällä varustettu subwoofer tarjoaa sävykästä bassotoistoa niin musiikin- kuin elokuvien kuunteluun.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 48,10  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 577,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Monitor Audio Bronze W10

Myymälän käytännössä käyttämätön musta demoyksilö edullisesti täydellä takuulla.

Uusia ulottuvuuksia elokuville ja musiikille.

Monitor Audio Bronze W10 on kompakti subwoofer jolla tuot uusia ulottuvuuksia niin musiikin kuin elokuvien toistoon. W10 kehityksessä on painotettu toiston nopeutta ja napakkuutta absoluuttisen toiston ulottuvuuden sijaan. Tämä on kompromissi joka on tehty tietoisesti tiedostaen budjetin asettamat rajoitukset. Normaalissa huonetilassa subwooferin toisto ulottuu 27Hz:n pintaan. Jos siis etsit subwooferia joka tarjoaa hyvän erottelun ja reagoi nopeasti on W10 hyvä valinta.

Viimeistely ei ole sivuseikka

Kaiuttimen tärkein ominaisuus on toki sen äänenlaatu, mutta visuaaliset tekijät painavat myös vaakakupissa. Uuden Bronze sarjan viimeistely voisi helposti kuulua hintaluokkaa korkeammille kaiuttimille. Etupaneeli on tyylikkäästi toteutettu ilman näkyviä ruuvinkantoja ja takapaneelin liittimet ovat kunnolliset naparuuvit joihin saat mahtumaan hiukan suuremmallakin poikkipinta-alalla varustetut kaiutinkaapelit. Kaiuttimen värivaihtoehtoja on tarjolla neljä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kompakti koko ja tyylikäs viimeistely tekee subwooferin sisustukseen sovittamisesta helpompaa.
  • Hyvä sävytoisto ja napakka sointi hintaluokassaan.

  • Vaikka viimeistely onkin tyylikäs, se ei ole aitoa puuviilua.

  • Jos kaipaat hyvin matalia alle 25Hz taajuuksia, niin suosittelemme tutustumista valikoimiemme suurempiin malleihin.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

34 – 150Hz

Suositeltu vahvistinteho

Aktiivinen, sisältää 220w vahvistimen.

Elementit

1 x 10" aktiivinen, 1 x 10" passiivisäteilijä

Kaiutin tyyppi

Aktiivinen subwoofer

Mitat

367 x 321 x 364mm (kork x lev x syv)

Paino

14 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen, Pähkinä, Urban Grey

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.