Monitor Audio CP-CT380 uppokaiutin

485  / kpl

Monitor Audio CP-CT380 sisältää integroidun kotelon joka vähentää tehokkaasti äänen kulkeutumista viereisiin tiloihin sekä muodostaa kaiuttimien elementeille vakioidun akustisen toimintaympäristön.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Monitor Audio CP-CT380

Hallittua suorituskykyä – Monitor Audio CP-CT380

Monitor Audio CP-CT380 edustaa Monitor Audio uppokaiutinmalliston kärkeä. CP-CT380 on varustettu 8” Monitor Audio RST C-CAM basso/keskiäänielementillä sekä 25mm C-CAM diskantilla.

CP-CT380 tarjoaa tasapainoisen ja hyvällä erottelulla varustetun soinnin ilman riipiviä piirteitä. Kattoon upotettuna kaiuttimen bassotoisto tukevoituu ja voi riittää sellaisenaan monenlaisissa tiloissa. Enemmän bassoa kaipaavien kannattaa tutustua subwoofer valikoimiimme.

CP-CT380:n toistosävyä voidaan hienosäätää kaiuttimessa olevien dippikytkimien avulla huoneakustiikan, asennuspaikan ja omien mieltymysten pohjalta. Tämän lisäksi CT380:n diskanttielementti on suunnattavissa soinnin optimoimiseksi haluttuun kuuntelupaikkaan.

CP-CT380:n integroitu kotelo vähentää äänen kulkeutumista viereisiin tiloihin ja suojaa kaiuttimen elementtejä pölyltä sekä lialta. Lisäksi se on toimiva ratkaisu mm. rakolaudoitettujen terassien yms ääntä “vuotavien” kattorakenteiden kaiuttimena joissa taustaltaan avoimet kaiutinmallit eivät toimi.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Integroitu kotelo estää tehokkaasti äänen siirtymistä yläkattorakenteissa.

  • Erittäin laadukkaat elementit tuottavat puhtaan ja dynaamisen soinnin.

  • Roiskevesitiivis – voidaan käyttää myös suihku ja uima-allastiloissa.

  • Visuaalisesti kevyt ratkaisu — optiona myös neliönmuotoinen etuverkko.

  • Toimintaperiaatteensa johdosta vaatii asennusreiän tekemistä rakenteisiin.

  • Sisäseinien kaapelointi voi olla jälkiasenteisena haasteellista – uudiskohteissa ja laajoissa remonttikohteissa kaapelit on helppo vetää osana rakennustoimia.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

50 – 25 000 Hz

Impedanssi

6 ohm

Herkkyys

89 dB

Suositeltu vahvistinteho

30 – 140w

Elementit

1 x 25mm C-CAM diskantti, 1 x 8" C-CAM basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Asennusaukon halkaisija

274 mm

Asennussyvyys

181 mm

Mitat

Halkaisija 309 mm

Paino

3.7 kg

Viimeistely

Etuverkko maalattavissa, Valkoinen

Takuu

Elinikäinen

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.