Monitor Audio CS160 uppokaiutin

220  / kpl

Monitor Audio CS160 on 6″ elementillä varustettu uppokaiutin. Rasittamaton mutta erotteleva toisto tekee tästä kaiuttimesta yleispätevän musiikintoistajan.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Monitor Audio CS160

Huomaamatonta äänentoistoa kohtuu hintaan – Monitor Audio CS160

Monitor Audio CS160 on edullinen uppokaiutin kattoasennukseen joka äänenlaatunsa puolesta voisi maksaa huomattavasti enemmän. CS160 on varustettu Monitor Audion 6” MMP II basso/keskiäänielementillä, korkeidenäänien toistosta vastaa Monitor Audion 25mm C-CAM diskantti.

CS160 tarjoaa rasittamattoman ja kokoaan suuremman soinnin ilman riipiviä piirteitä. Kattoon upotettuna kaiuttimen bassotoisto tukevoituu ja riittää usein sellaisenaan pienissä ja keskikokoisissa tiloissa (<20m2). Isommissa tiloissa ja tilanteissa joissa kaivataan ulottuvaa bassotoistoa suosittelemme erillisen subwooferin lisäämistä järjestelmään tai sarjan isompiin malleihin tutustumista.

CS160:n diskanttielementti voidaan suunnata kohti haluttua kuuntelupistettä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Mukana toimitettava valkoinen eturitilä voidaan maalata halutun sävyiseksi spray maalia käyttäen.

Monitor Audio CS160 uppokaiutin | Ideaali.fi

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hyvä hinta-laatusuhde.

  • Merkittävästi parempi äänenlaatu kuin useiden sähkötukkujen yms myymissä kattouppokaiuttimissa.

  • Roiskevesitiivis – voidaan käyttää myös suihku ja uima-allastiloissa.

  • Visuaalisesti kevyt ratkaisu — optiona myös neliönmuotoinen etuverkko.

  • Toimintaperiaatteensa johdosta vaatii asennusreiän tekemistä rakenteisiin.

  • Sisäseinien kaapelointi voi olla jälkiasenteisena haasteellista – uudiskohteissa ja laajoissa remonttikohteissa kaapelit on helppo vetää osana rakennustoimia.

  • Mikäli kaipaat sointiin hyvin tukevaa ja voimakasta bassotoistoa, niin suosittelemme järjestelmään lisättäväksi erillistä subwooferia, tai siirtymistä suuremmalla elementillä varustettuun malliin.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

60 – 25 000 Hz

Impedanssi

6 ohm

Herkkyys

88 dB

Suositeltu vahvistinteho

30 – 120w

Elementit

1 x 25mm C-CAM diskantti, 1 x 6" MMP II basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Asennusaukon halkaisija

170 mm

Asennussyvyys

99 mm

Mitat

Halkaisija 204 mm

Paino

2.1 kg

Viimeistely

Etuverkko maalattavissa, Valkoinen

Takuu

Elinikäinen

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.