52 %

Monitor Audio Platinum PLW215 II subwoofer KÄYTETTY

Original price was: 6 100 €.Current price is: 2 950 €. / kpl

Monitor Audio Platinum PLW215 II on kahdella 15″ elementillä ja 1400w RMS pääteasteella varustettu High-End luokan subwoofer niin kotiteatteri kuin 2-kanava käyttöön.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Monitor Audio Platinum PLW215 II

Referenssiluokan bassotoistoa parasta hakevalle – Monitor Audio Platnum PLW215 II

Asiakkaamme kotiteatterin päivitysprojektin yhteydessä vapautui myyntiin 4kpl otsikon mukaisia referenssiluokan subwoofereita, vielä 1 kpl jäljellä. Subwoofereille ei ole laatikoita joten kysy toimituksesta tai luonnollisesti nouto onnistuu. Myönnämme subwoofereille 12kk takuun.

Monitor Audio PLW215 II on järeä subwoofer jonka resurssit riittävät tyydyttämään paatuneemmankin bassomaanikon tarpeet. PLW215II ei ainoastaan kykene tuottamaan merkittäviä äänenpaineita, vaan sen toisto on myös hyvin erotteleva, napakka ja sävykäs. Yksinuottinen 130dB tuuttaava mölinä voi tyydyttää joidenkin harrastajien tarpeet, mutta heille löytyy toimivia ratkaisuja huomattavasti edullisemmin. Jos taas äänenpaineen lisäksi kaipaat iskevää ja erottelevaa toistoa on PLW215II varmasti yksi markkinoiden kyvykkäimmistä subwoofereista.

PLW251 II sisältää automaattisen huonekorjaimen joka pyrkii sovittamaan subwooferin vasteen huoneesi akustisiin ominaisuuksiin. Automaattisen korjaimen lisäksi voit itse muokata subwooferin vastetta SubConnect ohjelmistolla. Voit myös tallettaa 4 eri profiilia.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Nopea, napakka ja ulottuva bassotoisto jossa riittää voimaa myös hiukan paatuneemmallekin bassomaanikolle.

  • Automaattisen huonekorjaimen lisäksi subwooferin vastetta voi muokata oman halunsa mukaan erillisellä SubConnect ohjelmistolla.

  • Alkuperäisiä paketteja ei ole joten lähettäminen ei onnistu. Kysy kuitenkin kuljetusmahdollisuudesta..

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

16 – 150 Hz

Teho

1400w RMS

Lähdöt

1 x stereo RCA, 1 x LFE RCA, 1 x LFE XLR, 1 x IR lähtö

Sisääntulot

1 x USB, 1 x RJ45 (RS232), 1 x 12v Trigger 3.5mm plug, 1 x Stereo RCA, 1 x LFE RCA, 1 x LFE XLR.

Elementit

2 x 15" C-CAM

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

546 x 504 x 513 mm (kork x lev x syv)

Paino

58 kg

Viimeistely

Ebony, Kiiltomusta, Ruusupuu

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.