63 %

Monitor Audio Silver 1 KÄYTETTY 1kpl

Original price was: 325 €.Current price is: 120 €. / kpl

1kpl Monitor Audio Silver 1 esimerkiksi kotiteatterin keskikaiuttimeksi. Erittäin siisti kunto ja teknisesti moitteeton toiminta.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Monitor Audio Silver 1

Laadukas ja edullinen – Monitor Audio Silver 1

Yksi kappale Monitor Audio Silver 1 -jalustakaiutin esimerkiksi kotiteatterin keskikaiuttimeksi. Silver 1:n mitat ovat 185 x 315 x 240 mm (L x K x S) ja kaiutin on erittäin siistissä kunnossa.

Klikkaa tästä katsoaksesi tarkemmat tiedot valmistajan sivulta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Selkeä ja hyvin artikuloiva soundi.

  • Kunnollinen bassotoisto.

  • Mekaanisesti tukeva kotelo ja siisti viimeistely.

  • Voi olla liian halpa ollakseen uskottava.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

45 – 35 000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

87 dB

Suositeltu vahvistinteho

40 – 100 W

Elementit

1 x 1" C-CAM diskantti, 1 x 6" RST bassokeskiääninen

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

312 x 185 x 240 mm

Paino

7 kg

Viimeistely

Pianovalkoinen

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.