Monitor Audio ST-2 kaiutinjalusta

675  / pari

Monitor Audio ST-2 on erittäin korkealaatuinen 60cm korkea jalustapari highend-jalustakaiuttimille. Täytettävissä oleva vaimennettu pystyputki, eristetty ylälevy, lisäpainoilla terästetty pohja ja erillinen kanava kaiutinkaapelille.

Poista

Kuvaus

Monitor Audio ST-2

Monitor Audio ST-2 kaiutinjalustat on suunniteltu noudattaen valmistajan läpinäkyvän suunnittelun filosofiaa, missä kaikki osa-alueet on otettu huomioon ja tasapainotettu huolellisesti. Tällä saavutetaan ehdottoman laadukas lopputulos, joka vaikuttaa ääneenlaatuun minimaalisen vähän ja laitteisto pysyy musiikille ja elokuville niin läpikuultavana kuin mahdollista.

ST-2:n 60 cm korkeus sopii suurimmalle osalle jalustakaiuttimia nostaen kaiuttimet optimaaliselle kuuntelukorkeudelle. Oleellinen osa suunnittelua on ollut kuitenkin saada Monitor Audion omat Gold 100 ja Platinum 100 toimimaan niin hyvin kuin mahdollista. Kummatkin saadaan kiinnitettyä pohjastaan tukevasti jalustaan kiinni ja maksimoitua rakenteen tukevuus ja turvallisuus. ST-2-jalustat varmistavat, että kuuntelunautintosi saadaan maksimoitua ja soundi on erottelukykyinen ja luonnollisen puhdas värittymistä.

Suunniteltu optimoimaan kuuntelukokemus

Huolellisella materiaalivalinnoilla varmistetaan optimaalinen tukevuus ja täydellinen kuuntelukokemus. Ensiluokkainen ja vaimennettu pursotettua alumiinia oleva keskitolppa, tarkkuustyöstetty teräksinen ylälevy ja valualumiininen jalkaosa yhdessä kolmannen sukupolven Platinum-lattiakaiuttimista vaikutteensa saaneiden, korkeudeltaan säädettävien piikkien ja jalkojen kanssa ankkuroi jalustat erittäin täsmällisesti paikoilleen.

ST-2:ssa on älykkäitä ominaisuuksia: Keskiputki on vuorattu vaimennusmateriaalilla, mutta myös täytettävissä lisämassan saamiseksi. Ylätasolla on vaimennustassut erottamaan kaiutin jalustasta ja näin estämään ei-toivottujen värähtelyjen siirtymisen jalustaa pitkin huoneen runkorakenteisiin. Lisäksi pohjalevyyn asetettujen lisäpainojen ansiosta jalustan painopiste pysyy alhaalla ja vakaus niin arjessa kuin musiikillakin paranee myös etupainoisten kaiuttimien kanssa. Kaiutinkaapelille on erillinen kanava, jolloin se saadaan vedettyä siististi kaiuttimen liitinpaneelilta lattialle.

Monitor Audio ST-2 luo ehdottoman vakaan toimintaympäristön, jossa laadukas jalustakaiuttimesi pystyy suoriutumaan optimaalisesti. ST-2 on saatavana viimeistelyillä himmeä musta ja himmeä valkoinen.

Klikkaa tästä valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tukeva ja resonoimaton jalusta (vaimennettu pystyputki on myös täytettävissä hiekalla/teräsrouheella) eri valmistajien jalustakaiuttimille.
  • Kiinnittyy suoraan tuoreimpien Monitor Audio Gold 100 ja Platinum 100 -jalustakaiuttimien pohjaan.
  • Erillinen kaapelikanava yhdysrakenteisena.

Lisätiedot

Mitat - korkeus

597 x 347 x 405 mm

Paino

7,4 kg

Viimeistely

Valkoinen, Musta

Takuu

2 vuotta