Palladio Firenze recliner teatterituoli

2 150  / kpl

Palladio Firenze recliner teattearituoli on viimenen piste i:n päälle laadukkaassa kotiteatterissasi. Mukava, mekanismiltaan äänetön ja kestävä.

 

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Palladio Firenze recliner teatterituoli

Palladio Firenze recliner teatterituoli viimeistelee teatterisi

Modulaariset, upean näköiset, hienosti ommellusta laadukkaasta mustasta nahasta tehdyt Palladio Firenze recliner teatterituolit ovat se viimeinen piste i:n päälle kotiteatterissasi. Palladion väkivahva ja superhiljainen moottori liikuttaa istuimen pystyasennosta haluamaasi kulmaan vakaasti ja sulavasti. Selkänoja ja jalkatuki ovat synkronoitu toisiinsa: samalla kun selkänoja laskee, jalkatuki nousee ylemmäs ja tuoli muuttuu divaaniksi.

Käyttökytkimet on integroitu istuinosan kylkeen eli ne on aina helppo löytää. Hiljaisen moottorin ansiosta voit hienosäätää asentoasi häiritsemättä muita katsojia. Integroitu ruostumatonta terästä oleva mukipidike varmistaa, että virvokkeet ovat aina kätesi ulottuvilla. Mukipidike on myös helposti irrotettavissa puhdistusta varten.

Yksittäin pussitetut pussijouset pitävät tuolin ryhdikkäänä ja mukavana vuodesta toiseen. Tuolit voidaan myös asentaa vain kahdeksan senttimetrin päähän takaseinästä, ne vievät minimaalisen vähän tilaa teatteristasi vaikka tarjoavatkin maksimaalisen tyylin ja nautinnon. Tuoli koostuu istuinosasta ja kahdesta käsinojasta. Suuremmissa kokonaisuuksissa käsinojat valitaan niihin väleihin kuin halutaan ja leveä kokonaisuus voi olla joko suora tai kuvan äärelle kaareutuva.

Palladio Firenzen tiptop-laatu ja -viimeistely varmistavat, että elokuvanautintosi on juuri niin deluxe kuin ansaitsetkin.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Mukavuus, toimivuus ja viimeistely ovat ehdotonta luksus-laatua.

  • Pussijousitus tekee tuolista äärimmäisen mukavan ja pitää ulkonäön ryhdikkäänä vuodesta toiseen.

  • Selkänojaa ja jalkatukea liikuttavat moottorit ovat todella hiljaisia.

  • Modulaarisuus mahdollistaa juuri omaan teatteriisi sopivan kokonaisuuden.

  • Ei halpa ratkaisu, mutta kestävyys, äänettömyys ja mukavuus ovat hintansa arvoisia.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Palladio

Mitat

Alkaen 930 x 950 x 1020 mm (lev x kork x syv)

Takuu

1 vuosi