PSI AVAA C20 aktiivibassoansa

2 690  / kpl

PSI AVAA C20 on yhtä tehokas kuin jopa 25 kertaa suurempi passiivinen bassoansa. AVAA C20 ei vaadi kalibrointia, pelkkä sijoitus sopivalle paikalle ja virtojen kytkeminen riittää.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 231,70  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 2 780,38 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

PSI AVAA C20 aktiivibassoansa

Sveitsiläinen PSI AVAA C20 aktiivibassoansa eroaa passiivisista bassoansoista, basstrapeistä, sekä tehonsa että toiminta-alueensa osalta.  AVAA C20 pureutuu 15 – 150 Hz alueeseen (passiiviset laajakaista-ansat auttavat hyvin harvoin alle 50 Hz taajuuksiin) ja sen teho vastaa jopa 25 kertaa suurempaa passiivista vaimenninta. Toiminta-ajatuksen ydin on selkeän yksinkertainen: AVAA C20:n mittamikrofoni kuuntelee huoneessa bassosignaalia ja sille tehdään kumoava signaali, jonka aktiiviansa toistaa vahvistimensa ja bassoelementtinsä avulla. Näin esimerkiksi huoneen nurkkaan voidaan muodostaa “musta aukko”, joka imee ylimääräistä kumisevaa bassoa pois. AVAA C20 ei toista ääntä huoneeseen, se tuottaa ainoastaan sen verran signaalia, että saa kumottua kaiuttimien soimaan jäävät bassotaajuudet.

AVAA C20 on hyvin helppo ottaa käyttöön, koska mitään kalibrointeja ei tarvitse tehdä. Ansa asetetaan pahimpien basso-ongelmien kohtaan huonetta ja kytketään virta päälle, siinä kaikki. Aktiiviansa pystyy lyhentämään jälkikaiunta-aikaa 15 – 150 hertsin alueella jopa 50 %! Se ei auta vain yhteen ongelmataajuuteen kuten viritetty bassoresonaattori vaan koko 15 – 150 Hz kaistalla kaikkiin soimaan jääviin taajuuksiin.

Bassoalueen huoneongelmien vähennys kuuluu paitsi tiukemmin iskevänä ja sävykkäämpänä bassotoistona (myös mieslaulajien äänen selkeytymisenä), myös keskialueen ja diskantin nyanssien parempana erottumisena ja stereokuvan tarkentumisena. Ilman riittävää bassovaimennusta matalataajuinen kumina, mölinä ja mumina peittävät paljon ylempiä alueita alleen.

Tyypillisin asennuspaikka on nurkka koska sinne muodostuu kaikkien basson ongelmataajuuksien painemaksimit ja AVAA C20 pystyy kumoamaan niitä tehokkaimmin. Huipputuloksia halutessasi käytä kahdesta neljään AVAA C20-aktiiviansaa.

Bassoansan tehtävänä on toimia vaimentimena niillä matalilla taajuuksilla, joihin normaalin vaimennuslevyn teho ei yletä. Bassoalueen vaimennuksella saadaan musiikilla ja elokuvilla tasaisempi ja voimakkaampi!!! bassotoisto. Voiman lisääntyminen on sitä, että bassoansa vähentää huoneeseen soimaan jäävän äänen aiheuttamia bassovaimentumia.

Stereophilen testissä artikkelin kirjoittaja ilmoitti ostavansa PSI AVAA C20 -ansat koska ne ovat vallankumouksellisen hyvät. Klikkaa tästä lukeaksesi artikkeli.

Sound On Sound -julkaisussa aktiiviansojen sanottiin olevan erittäin tehokkaita ja helppoja käyttää sekä huomattavan paljon pienempiä kuin passiivisten bassoansojen. Klikkaa tästä lukeaksesi artikkeli.

Klikkaa tästä katsoaksesi lisätiedot valmistajan sivuilta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Aktiivirakenteen ansiosta jopa yhtä tehokas kuin 25x isompi passiivinen bassoansa.

  • Kompaktin koon ja painon ansiosta helppo liikutella ja ottaa tarvittaessa mukaan.

  • Ei kalibrointia, sijoita vain AVAA C20 pahojen bassokuminoiden kohdalle ja kytke virta päälle.
  • Kalliimpi kuin passiivinen bassoansa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

PSI

Mitat

424 x 300 x 509 mm (lev x syv x kork)

Paino

13 kg

PSI AVAA C20 aktiivibassoansa | Ideaali.fi

Sonitus Acoustics

Kroatia

Tiesitkö, että jopa yli 50% huonetiloissa kuulemastasi äänestä saapuu korviisi erinäisten heijastusten kautta. Tästä syystä panostus tilan akustiikkaan on ensiarvoisen tärkeää kun halutaan nauttia korkealaatuisesta äänentoistosta tai kun tavoitteena on asumisviihtyvyyden yleinen parantaminen. Miellyttävästi toimivassa akustisessa ympäristössä oleskelu ei rasita samalla tapaa aivoja kuin hälyisessä tai hyvin kaikuisessa tilassa oleskelu.

Sonitus Acoustics on kroatialainen akustiikkatuotteiden valmistaja jonka laajasta valikoimasta löytyy ratkaisut niin yksityiskotien kuin julkisten tilojen akustointiin. Sonitus Acousticsin tuotteet ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja niistä on saatavilla useita eri viimeistelyvaihtoehtoja, myös mittatilauksena toteutetut värisävyt ja paneelit kuuluvat Sonituksen ohjelmistoon.

Kaikki Sonituksen paneelit on valmistettu raaka-aineista joista ei irtoa sisäilmaan hengitykselle haitallisia hiukkaspäästöjä. Useat paneelit kestävät varsin hyvin myös mekaanista rasitusta, joten niiden hyödyntäminen lastenhuoneissa. urheiluhalleissa yms. tiloissa joissa paneeleihin saattaa kohdistua iskuja on mahdollista ilman paneelien pinnan vahingoittumista.

Meiltä saat tuotteiden lisäksi apua akustointiprojektien suunnitteluun ja toteutukseen.