72 %

RAAL-requisite SR-1a -kuulokkeet ja Schiit Jotunheim -vahvistin

Original price was: 4 400 €.Current price is: 1 250 €. / kpl

Puhtaaseen nauhatekniikkaan perustuva RAAL-requisite SR-1a on kuulokekuunteluun jotain täysin erilaista, mihin olet tottunut laadukkaillakaan perusluureilla.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 109,77  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 1 317,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

RAAL-requisite SR-1a -kuulokkeet ja Schiit Jotunheim

RAAL-requisite SR-1a perustuu erikoisrakenteiseen puhtaaseen nauhaelementtiin ja on jotain aivan muuta, mihin olet voinut tottua hyvinkään laadukkailla perusluureilla.

RAAL-requisite SR-1a esiteltiin lokakuussa 2018 ja uusittu versio SR-1b neljän vuoden päästä. B-malli on sitten jotain vielä pidemmälle kehitettyä, eikö? Sisäinen johdotus on hopeaa ja metalliritilän muoto on muutettu valmistajan CA-1-kuulokkeiden ulkonäköä vastaavaksi. Mitään muuta kehitettävää valmistaja ei pystynyt keksimään, SR-1a on jo niin hyvä. SR-1b on myös Stereophilen vuoden kuuloke 2020.

Pantarakenne mahdollistaa säädettävyyden ja metallisen pannan lisäksi nahkapantoja on kaksi, toinen kulkee pään takaa optimoiden kuulokkeiden sijainnin. 425 gramman massa ei ala painaa päätä ja kuumimmallakaan kesähelteellä sinun ei tarvitse sulkea korviasi kuulokekuppeihin hikoilemaan ja hautumaan.

Mukana tulee erittäin tukeva kantolaukku ja Schiit Jotunheim -kuulokevahvistin (paras 2400 dollarin kuulokevahvistin 400 dollarilla?).

RAAL-requisite SR-1a reagoi erittäin kauniisti äänensävynsäätöihin joten voit myös muokata sävyä haluamaasi suuntaan millä vain ekvalisoinnilla Roon-musiikkipalvelun ominaisuuksista lähtien.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Todella avoin sointi.
  • Vastaavia ei välttämättä tule koskaan kenelläkään vastaan, aivan uniikit.

  • Reagoivat hyvin siististi äänensävynsäätöihin.

  • Pannan säätö omaan päähän vaatii ensimmäisellä kerralla enemmän vaivaa kuin perusluurit.

Lisätiedot

Paino

425 grammaa