64 %
64 %

Roksan Caspian RPP Reference Phono Amplifier

Alk. 2 750 995 

Roksan RPP on referenssiluokan levysoitinesivahvistin erinomaisella äänenlaadulla ja hyvillä säädöillä äänirasiasi sovittamiseksi.

Poista

Kuvaus

Roksan Caspian RPP Reference Phono Amplifier

Roksan RPP eli Reference Phono Amplifier on nimensä mukaisesti referenssitason levysoitinesivahvistin. RPP on hienoin levysoitinesivahvistin, jonka Roksan on koskaan valmistanut ja erinomainen, mutta silti vielä kohtuuhintainen seuralainen niin Roksanin omille äänirasioille kuin muillekin laaturasioille.

Kytkennässä käytettävät komponentit ovat parhaita mahdollisia, jotta voidaan taata paras suorituskyky. Virtalähde on Roksanin oma aidon muuntajan ympärille suunniteltu jäykkä referenssivirtalähde DS1.5. Tulos on erittäin erottelukykyinen ja syvälle esitykseen upottava, jossa on basso on uskottavasti esillä, oleellinen rytmi toistuu täsmällisesti, diskantti on suloisen kaunis ja stereokuva syvä ja leveä.

Caspian RPP on rakennettu samaan tyylikkääseen ja vankkaan koteloon muiden Caspian-tuotteiden kanssa ja on äänellisesti nappiseuralainen Roksan Corus ja Roksan Shiraz -äänirasioille. Monipuolinen säädettävyys mahdollistaa kuitenkin monen rasian optimaalisen toiminnan RPP:n kanssa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Selkeä ja äänenlaadullisesti erinomainen seuralainen Roksan Corus ja Shiraz -äänirasioille.

  • Sovitettavissa hyvien säätöjensä ansiosta monille laaturasioille.

  • Vankka rakenne, tyylikkään ajaton muotoilu.

  • Ei halvin RIAA, mutta hintansa arvoinen sekä äänenlaadultaan että rakenteeltaan.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Roksan

Taajuusalue

20-20000Hz

Sisääntulot

Stereo-RCA MM/MC

Lähdöt

Stereo-RCA

Mitat

432 x 80 x 330mm (lev x kork x syv)

Paino

12 kg

Viimeistely

Musta, Hopea

Takuu

5 vuotta