Sonitus Acoustics Decosorber Massive 6 Strip

Kysy hinta

Tehokas laajakaistainen vaimennin. Rimoitettu etulevy toimii myös korkeiden taajuuksien diffuusorina.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Sonitus Acoustics Decosorber Massive 6 Strip

Sonitus Acoustics Decosorber Massive 6 Strip on laajakaistainen vaimennin, joka lisäksi toimii korkeiden taajuuksien hajottajana. Etulevyn rimoitus diffuusoi diskanttia ja käyttämällä useita 6 Strip -akustiikkalevyjä joka toinen käännettynä saadaan kahteen suuntaan toimiva hajotus ja luonnollinen tila-akustiikka.

Optimaalisen akustisen efektin lisäksi rimoitettu etulevy tekee Sonitus Acoustics Decosorber Massive 6 Stripistä paljon perusakustiikkalevyä sisustusystävällisemmän ja tyylikkäämmän vaimentimen. Vaimentimen mitat ovat 60 x 60 x 7 cm ja massa 3,2 kg.

Akustiikkalevyn runko on massiivitammea. Pintakäsittelyvaihtoehdot ovat luonnollinen (tammi), valkoinen, eebenpuu ja mahonki.

Sonitus Acoustics Massive -sarja on suunniteltu tiloihin, joissa vaimennustehon lisäksi akustiikkalevyn ulkonäkö on hyvin tärkeää. Massive-vaimentimien runkona toimii paloturvallinen ja akustisesti tehokas USAP eli Unique Sonitus Acoustic Polyester.

Vaimennuslevyjen selkeimmät sijoituspaikat ovat ensimmäisten heijastusten kohdat seinillä ja katossa. Varo käyttämästä liikaa vaimennuslevyjä, paras akustiikka saadaan hyödyntämällä oikea määrä vaimentimia, bassoansoja ja diffuusoreita oikeissa paikoissa. Kysy neuvoa, jos olet epävarma oman tilasi optimaalisesta akustoinnista.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tehokas vaimennus keskialueella

  • Ei vaimenna diskanttia liikaa

  • Hyvin tyylikäs ja sisustusystävällinen

  • Paljon värivaihtoehtoja

  • Helppoa luoda hieno elävä pinta

Lisätiedot

Tuotemerkki

Sonitus Acoustics

Mitat

600 x 600 x 70 mm

Paino

3.2 kg

Viimeistely

Ebony, Mahonki, Tammi

Sonitus Acoustics Decosorber Massive 6 Strip | Ideaali.fi

Sonitus Acoustics

Kroatia

Tiesitkö, että jopa yli 50% huonetiloissa kuulemastasi äänestä saapuu korviisi erinäisten heijastusten kautta. Tästä syystä panostus tilan akustiikkaan on ensiarvoisen tärkeää kun halutaan nauttia korkealaatuisesta äänentoistosta tai kun tavoitteena on asumisviihtyvyyden yleinen parantaminen. Miellyttävästi toimivassa akustisessa ympäristössä oleskelu ei rasita samalla tapaa aivoja kuin hälyisessä tai hyvin kaikuisessa tilassa oleskelu.

Sonitus Acoustics on kroatialainen akustiikkatuotteiden valmistaja jonka laajasta valikoimasta löytyy ratkaisut niin yksityiskotien kuin julkisten tilojen akustointiin. Sonitus Acousticsin tuotteet ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja niistä on saatavilla useita eri viimeistelyvaihtoehtoja, myös mittatilauksena toteutetut värisävyt ja paneelit kuuluvat Sonituksen ohjelmistoon.

Kaikki Sonituksen paneelit on valmistettu raaka-aineista joista ei irtoa sisäilmaan hengitykselle haitallisia hiukkaspäästöjä. Useat paneelit kestävät varsin hyvin myös mekaanista rasitusta, joten niiden hyödyntäminen lastenhuoneissa. urheiluhalleissa yms. tiloissa joissa paneeleihin saattaa kohdistua iskuja on mahdollista ilman paneelien pinnan vahingoittumista.

Meiltä saat tuotteiden lisäksi apua akustointiprojektien suunnitteluun ja toteutukseen.