WiiM Ultra verkkosoitin

399 

Kompakti verkkosoitin / DAC jossa laaja tuki verkon suosituimmille musiikkipalveluille: Spotify, Tidal jne – sekä HDMI eARC tulo.

Saatavuus: Varastossa nouto tai toimitus

Kuvaus

WiiM Ultra

WiiM Ultra on kompakti verkkosoitin | esivahvistin | DA-muunnin joka tarjoaa laajat ominaisuudet kohtuu hintaan. Ultra tarjoaa tuen netin suosituimmille suoratoistopalveluille kuten Spotify, Tidal, TuneIn jne. jonka lisäksi voit toistaa musiikkia vahvistimeen myös Bluetoothin ja Apple AirPlayn kautta.  WiiM Ultra sisältää myös Bluetooth lähettimen, joten voit toistaa sen välityksellä ääntä myös esim. bluetooth kuulokkeisiin.

 

WiiM Ultra verkkosoitin | Ideaali.fi

 

WiiM Ultra on varustettu Sabren ES9038Q2M D/A-muuntimella joka on yhteensopiva aina 24bit/192kHz näytetaajuuksiin saakka. WiiM mokkulan ohjaaminen käy helposti Android ja Apple mobiililaitteille ilmaiseksi ladattavalla applikaatiolla, jonka lisäksi laitteen mukana toimitetaan perinteinen kaukosäädin. Lisäämällä järjestelmään useampia WiiM yksiköitä voit luoda kotiisi keskitetysti ohjatun monihuonejärjestelmän.

WiiM Ultra sisältää myös tuen Apple AirPlay:lle, Bluetoothille ja Chromecastille. Lisäksi siinä on myös 10 alueen ekvalisaattori, jolla voit muokata järjestelmäsi sointia oman akustiikkasi ja mieltymystesi pohjalta. Tämän lisäksi Apple iphone ja ipad käyttäjät voivat hyödyntää myös automaatti kalibrointia järjestelmänsä äänentoiston optimoimiseen. WiiM Ultra sisältää myös lähdön erilliselle subwooferille ja jakosuotimen tälle lähdölle, tätä ominaisuutta ei juuri tapaa muista vastaavasti hinnoitelluista vahvistimista.

HDMI eARC tuen ansiosta vahvistin on vaivatonta kytkeä televisioon HDMI kaapelilla, jonka jälkeen television kaukosäädin ohjaa automaattisesti WiiM Ultran äänenvoimakkuutta. Muita ulkoisia äänilähteitä voidaan vahvistimeen kytkeä perinteisen stereo RCA kaapelin välityksellä tai optisella kaapelilla.

Kokonaisuutena Wiim Ultra on edullinen ja monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu monitoimikone päätevahvistimesi tai aktiivikaiuttimiesi kumppaniksi.

WiiM Ultra verkkosoitin | Ideaali.fi

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kattava tuki netin suosituimmille musiikkipalveluille : Spotify, Tidal, TuneIn jne..

  • HDMI ARC tulo

  • Bluetooth, Apple AirPlay 2 ja Chromecast tuki

  • Toimintoja voi helposti ohjata Apple ja Android mobiililaitteille ilmaiseksi ladattavalla applikaatiolla.

  • Helppo laajentaa kattavaksi monihuonejärjestelmäksi.

  • Ei balansoituja äänilähtöjä.

Lisätiedot

Tuotemerkki

WiiM

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Lähdöt

sub out RCA, koaksiaalinen digit, stereo rca, optinen, trigger

Sisääntulot

HDMI ARC, optinen digitaalitulo, analoginen stereo RCA tulo, phono/levysoitin

Viimeistely

Harmaa

Takuu

2 vuotta