Sonos Arc soundbar

999  / kpl

Sonos Arc on siro ja laadukas Dolby Atmos -soundbar, jonka äänentoistoa on helppo laajentaa subwooferilla ja surroundkaiuttimilla.

Poista

Kuvaus

Sonos Arc soundbar

Sonos Arc – ensiluokkainen, älykäs soundbar

Herätä viihde eloon ja koe uskomattoman realistinen tilaääni Dolby Atmosilla.

Sonos Arc -ominaisuudet:

Dolby Atmos
Puheohjausvalmius
WiFi
Trueplay™
TV-kaukosäätimen synkronointi
HDMI® eARC
Apple AirPlay 2
Kosketussäätimet

Ympäröi itsesi tarinoilla
Sukella syvemmälle joka kohtaukseen tilaäänen avulla. Dolby Atmos ja ylöspäin suunnatut äänisignaalit yhdessä saavat sinut uppoutumaan moniulotteiseen äänialueeseen. Lentokoneet kuulostavat lentävän ylitsesi, askelten ääni kaikuu huoneen poikki ja tunnet musiikin paisuvan ympärilläsi.

Paranna kotiteatterikokemustasi
Arcissa on yksitoista tarkoin suunniteltua sisäistä kaiutinta mukaan lukien kaksi eriytettyä korkeuskanavaa. Arc tuottaa ääntä joka suuntaan ja toistaa jokaisen kuiskauksen, räjähdyksen ja iskun huikean kirkkaasti, yksityiskohtaisesti ja riittävällä uskottavuudella.

Oscar-palkittujen ääni-insinöörien hienosäätämä Arc tarjoaa kristallinkirkkaan dialogin, jotta pysyt aina mukana tarinassa. Kytke puheenparannus päälle Sonos-sovelluksessa vieläkin selkeämpää dialogia varten, kun puhujat kuiskaavat tai toiminta räjähtää. Voit myös suoratoistaa kaikista suosikkipalveluistasi ja koet olevasi musiikin sisällä korkeimman mahdollisen resoluution formaattien, kuten Dolby Atmos Musicin myötä.

Yksinkertaisesti kaunis
Arcin asentaminen on nopeaa vain kahdella kaapelilla ja Sonos-sovelluksen opastuksen avulla. Sen tyylikäs muotoilu sopii saumattomasti kotiisi joko asetettuna kalusteiden päälle tai kiinnitettynä seinälle.

Trueplay-viritystekniikka analysoi huoneen ainutlaatuisen akustiikan, optimoi kaiuttimen taajuuskorjaimen ja kalibroi korkeuskanavat tarkasti sijainnin mukaan. Viihde kuulostaa aina juuri siltä kuin pitääkin ja kuulet äänet juuri oikeaan aikaan. Trueplay vaatii yhteensopivan iOS-laitteen.

Surround-ääni helposti
Viihdekokemuksesta tulee entistäkin mukaansatempaavampi, kun lisäät subwooferin ja takakaiutinparin. Sonos-tuotteiden yhdistäminen on nopeaa, helppoa ja langatonta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Dolby Atmos -äänentoisto vie katsojat tapahtumien keskelle.

  • Laajennettavissa vieläkin uskottavammaksi kokemukseksi subwooferilla ja surroundkaiuttimilla.

  • Laadukas viimeistely.

  • Jos kaipaat matalimpia bassotaajuuksia, lisää järjestelmään subwoofer tai kaksi.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Sonos

Kaiutin tyyppi

Soundbar

Mitat

Korkeus: 87 mm
Leveys: 1 142 mm
Syvyys: 116 mm

Paino

6,25 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

2 vuotta