Monitor Audio SB-2 soundbar

725  / kpl

Hyvin soiva passiivinen soundbar 50-60″ televisioiden kumppaniksi.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 66,02  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 792,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Monitor Audio SB-2 Soundbar

Tyylikäs ja hyvin soiva soundbar.

Mikäli etsit pelkistetyn tyylikästä tapaa parantaa television äänentoistoa on Monitor Audio SB-2 oiva ratkaisu. SB-2 sisältää kaikki kotiteatterin kolme pääkanavaa – etu, keski ja oikea. SB-2 hyödynnetään palkitun Radius sarjan tekniikkaa jonka tuloksena saavutetaan selkeä ja neutraali toisto myös pienemmillä äänenvoimakkuuksilla. Leveydeltään SB-2 toimii visuaalisesti parhaiten 50-60″ televisioiden kera.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hyödyntää äänenlaadustaan palkitus Radius sarjan elementtejä.

  • Soi selkeästi jo pienillä äänenvoimakkuuksilla.

  • Ajaton muotoilu ja jykevä mekaaninen toteutus.

  • Ei toista matalimpia bassotaajuuksia. Jos kaipaat näitä, niin lisää järjestelmään joku tarjoamistamme subwoofereista.

  • Saatavissa vain mustana.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

90 – 50 000Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

84 dB

Suositeltu vahvistinteho

40 – 120 W

Elementit

1 x 25mm C-CAM diskantti, 3 x 4" C-CAM basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie – vasen, keski, oikea.

Mitat

145 x 1107 x 100 mm (kork x lev x syv)

Paino

7.6 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.