Akustisesti läpinäkyvä verhoilukangas

kysy tarjous

Kauttamme saat toistasataa erisävyistä akustisesti läpäisevää verhoilukangasta joilla voit toteuttaa monenlaisia projekteja. Kauttamme myös custom värjätyt ja tulostetut versiot. Kysy lisätietoja ja tarjous.

Kuvaus

Akustisesti läpinäkyvä verhoilukangas

Akustisesti läpinäkyvä verhoilukangas sopii moneen tarkoitukseen. Sävyjä on toistasataa ja kangastyyppejä on useampia, jotta varmasti löydät omaan käyttötarkoitukseesi sopivan. Esimerkkikohteita ääneen vaikuttamattomaan, mutta tyylikkääseen kangaspintaan ovat esimerkiksi kaiuttimien maskit, mediahuoneiden seinät (kaiuttimet ja akustointi kangaspinnan takana näkymättömissä) ja laitekaappien ovet (kaukosäätimen signaalit kulkevat kankaan läpi ja samoin lämpö tasaantuu).

Kangasvaihtoehtoja on esimerkiksi palosuojatut kankaat, metallihohtoiset kankaat, likaa ja vettä hylkivät kankaat sekä normaalit laadukkaat kankaat – kaikki akustisesti läpinäkyviä.

Saatavana on myös haluamaasi sävyyn värjättyjä kankaita ja kankaita, joihin on painettu kuva tai kuvio. Ota yhteyttä, jos sinulla on tarve tälläiselle. Näissä maksimi työleveys on 240 cm eli esimerkiksi seinän korkuinen ja toinen suunta voi olla huomattavasti enemmän.

Ota yhteyttä klikkaamalla tästä, soittamalla 050 – 434 4512 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@ideaali.fi, jos tarvitset kangaspintoja asennuksella tai ilman.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Nopea, helppo, makea ja siisti tapa tehdä niin pieniä kuin isojakin pintoja.

  • Akustisesti läpinäkyvän kankaan taakse voi piilottaa esim. kaiuttimia, subwoofereita ja akustointimateriaaleja.

  • Kankaita on saatavana myös mm. vettä hylkivinä ja palosuojattuina.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Ideaali

Värisävyt

Noin 150 erilaista sekä asiakkaan toiveiden mukaan sävytetyt