Analysis Plus Oval One RCA välikaapeli

Alk. 125 

Analysis Plus Oval One RCA-välijohto valmistajan onton ja ovaalin ytimen tekniikalla. Liittimet on puristettu kaapeliin kylmäjuotosten ja eristeen lämpövahingoittumisen estämiseksi.

Poista

Kuvaus

Analysis Plus Oval One RCA-välikaapelit on suunniteltu audiofiileille, jotka eivät tarvitse XLR-liitäntöjä, mutta haluavat ehdottoman loistavan hintalaatusuhteen.

Analysis Plus Oval One -RCA-kaapelit ovat valmistajan varta vasten kehittämään soikeaan ja onttoon perusrakenteeseen pohjautuvia erinomaisen hintalaatusuhteen välikaapeleita. Punottu suojavaippa on liitetty punotun signaalikaapelin lailla aitoihin 75-ohmisiin RCA-liittimiin ja välissä on pienihäviöinen eriste.

Koska Oval One on käsin tehty ensiluokkaisista materiaaleista, se pystyy päihittämään kilpailijoiden moninkertaisesti kalliimpia kaapeleita. 100-prosenttinen suojaus varmistaa häiriöttömyyden, mikä on oleellista musiikkiesityksen koko dynamiikan välittymiseen.

Kontaktiltaan erinomainen kullattu RCA-liitin on juottamisen sijaan puristettu kaapeliin. Tämä estää sekä signaalin laatua heikentävien kylmäjuotosten mahdollisuuden että eristeen ominaisuuksien heikentymisen juottamisen aiheuttaman kuumuuden seurauksena. Analysis Plussan pikkutarkkuus toki näkyy kaapelien hinnassa, mutta valmistaja uskoo sen olevan suorituskykyparannuksen arvoista.

Kaapelien hinta on stereoparille.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Analysis Plus

Pituus

0.5m, 1m, 1.5m, 2m, 3m