Denon AVR-X2700H kotiteatterivahvistin

879 

Denon AVR-X2700H on 7-kanavainen monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu kotiteatterivahvistin.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Denon AVR-X2700H

Monipuoliset ominaisuudet edulliseen hintaan – Denon AVR-X2700H

AVR-X2700H on 7.2 kanavainen AV-vahvistin. Seitsemällä jopa 150W jatkuvan tehon antavalla sisäisellä erillisvahvistimella toteutat esimerkiksi 5.2.2 tai 7.2 kaiutinjärjestelmän. Vakuuttava kotiteatterielämys on taattu muun muassa Dolby Atmos ja DTS:X ääniformaateilla.

Denon AVR-X2700 tarjoaa 8k tuen lisäksi lähinnä pelaajia miellyttävät päivitykset sillä se tukee 4k resoluutiota 120Hz saakka. Tämän lisäksi vahvistin tukee useita muita “kirjainyhdistelmiä” jotka aiheuttavat kovan linjan pelaajissa hyväksyviä nyökkäyksiä: VRR, QFT, ALLM. Laite tarjoaa tuen myös Enhanced Audio Return Channel (eARC) 3D audion vastaanotolle TV:n kautta. AVR-X2700H tarjoaa Audyssey MultEQ XT huoneakustiikan mittaus- ja korjausjärjestelmän. Laitteesta löytyy tietysti myös WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay2 -tuki sekä HEOSin kautta valtava määrä striimauspalveluita, ml. Spotify.

HEOS monihuone ominaisuuden avulla nautit lempimusiikistasi kaikkialla kotonasi, soita musiikkia vain yhdessä huoneessa tai soita eri huoneissa eri musiikkia. Jaa kotiverkkoon tallennettua musiikkia, kuuntele internetradiota tai striimaa suoratoistopalvelun kautta HEOS-kaiuttimillasi tai HEOS-varustetuilla vahvistimilla. Hallitse kokonaisuutta näppärästi puhelimella tai tabletilla HEOS sovelluksen kautta. HEOS-monihuoneääni on todella monipuolinen ja kätevä ratkaisu musiikin ystäville. Tuettujen suoratoistopalveluiden listalta löytyy mm. Spotify, TuneIn, Sound Cloud, TIDAL, Napster ja Deezer.

Kokonaisuuten Denon AVR-X2700H tarjoaa erinomaisen tasapainon ominaisuuksien ja äänenlaadun välillä tässä hintaluokassa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laaja tuki uusimmille kuva- ja ääniformaateille.

  • Ohjattavissa Android ja Apple mobiililaitteille veloituksetta ladattavalla applikaatiolla.

  • Audysseyn huonekorjain.

  • Vahvistimen tehoreservit saattavat tulla vastaan suuria äänenpaineita tavoiteltaessa tai hankalampia kaiutinkuormia ohjattaessa. Tällöin mm. erillisen Emotiva päätevahvistimen lisääminen järjestelmään voi tulla kyseeseen.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Denon

Mitat

434 x 389 x 167 mm

Paino

12.8kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta