Marantz SR5015 kotiteatterivahvistin

Marantz SR5015 on 7-kanavaisella pääteasteella varustettu kotiteatterivahvistin Dolby Atmos ja DTS-X tuella varustettuna.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Marantz SR5015

7.2 kanavainen kotiteatterin moniosaaja  – Marantz SR5015

SR5015 on 7.2 kanavainen AV-vahvistin. Seitsemällä jopa 180W tehon antavalla sisäisellä erillisvahvistimella toteutat esimerkiksi 5.2.2 Atmos kaiutinjärjestelmän.  Vakuuttava kotiteatterielämys on taattu muun muassa Dolby Atmos, DTS:X ja DTS:Virtual X ääniformaateilla.

Marantz SR5015 tarjoaa 8k tuen lisäksi lähinnä pelaajia miellyttävät päivitykset sillä se tukee 4k resoluutiota 120Hz saakka. Tämän lisäksi vahvistin tukee useita muita “kirjainyhdistelmiä” jotka aiheuttavat kovan linjan pelaajissa hyväksyviä nyökkäyksiä: VRR, QFT, ALLM. Laite tarjoaa tuen myös Enhanced Audio Return Channel (eARC) 3D audion vastaanotolle TV:n kautta. SR5015 sisältää Audyssey MultEQ XT huoneakustiikan mittausjärjestelmän. Laitteesta löytyy tietysti myös WIfI, Bluetooth, Apple AirPlay2 -tuki sekä HEOSin kautta valtava määrä striimauspalveluita, ml. Spotify.

HEOS monihuone ominaisuuden avulla nautit lempimusiikistasi kaikkialla kotonasi, soita musiikkia vain yhdessä huoneessa tai soita eri huoneissa eri musiikkia. Jaa kotiverkkoon tallennettua musiikkia, kuuntele internetradiota tai striimaa suoratoistopalvelun kautta HEOS-kaiuttimillasi tai HEOS-varustetuilla vahvistimilla. Hallitse kokonaisuutta näppärästi puhelimella tai tabletilla HEOS sovelluksen kautta. HEOS-monihuoneääni on todella monipuolinen ja kätevä ratkaisu musiikin ystäville. Tuettujen suoratoistopalveluiden listalta löytyy mm. Spotify, TuneIn, Sound Cloud, TIDAL, Napster ja Deezer.

Kokonaisuutena Marantz SR5015 tarjoaa erinomaisen tasapainon ominaisuuksien ja äänenlaadun välillä tässä hintaluokassa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laaja tuki uusimmille kuva- ja ääniformaateille.

  • Ohjattavissa Android ja Apple mobiililaitteille veloituksetta ladattavalla applikaatiolla.

  • Linjatasoiset lähdöt aktiivikaiuttimia käyttäville.

  • Mikäli kaipaat vielä enemmän potkua ja dynamiikkaa, niin kytke vahvistimen kumppaniksi esim. Emotivan XPA tai DR- sarjan päätevahvistin.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Marantz

Mitat

440 x 348 x 161 mm

Paino

10.1kg

Viimeistely

Musta, Hopea

Takuu

2 vuotta