fbpx

Denon PMA-60 stereovahvistin

8 %

Denon PMA-60 stereovahvistin

599 

Denonin 50-wattinen kompakti stereovahvistin digitaaliliitännöillä.

Saatavuus: Hetkellisesti loppu, tilattavissa | Arvioitu toimitusaika: Seuraava erä toukokuu 2021
Näytä ostoskori

Kuvaus

Denon PMA-60

Todellista hifilaatua nykypäivän elämäntyyliin: Design Series kiteytyy ensiluokkaiseen ääneen – ja maksimaaliseen tyyliin. PMA-60 vahvistimella saavutetaan huippulaadukas Denon-äänenlaatu laitteen pienestä koosta huolimatta. Tämän se tekee käyttämällä vuosien saatossa kehitettyä Denon-teknologiaa, kuten Advanced AL32 -audioprosessointia, joka muuttaa digitaalisen datan kauniiksi musiikiksi. Analogisen ja digitaalisen kytkennän sekä Bluetooth®-yhteyden ansiosta suoratoisto tietokoneeltasi tai kannettavalta laitteeltasi on todella helppoa.

Vahva ja yksityiskohtainen ääni

Laitteen vahvistinosio sisältää Qualcomm DDFA® -teknologian upean äänenlaadun saavuttamiseksi. Ulostulopiirissä on erillinen rakenne, jonka ansiosta saavutetaan parempi signaali-kohinasuhde ja pienempi särö kuin tavallisissa D-luokan vahvistimissa. Tämä edistyksellinen tehovahvistin tuottaa ensiluokkaisen tarkkaa ääntä erinomaisella hyötysuhteella jopa 50 W teholla 4 ohmin kuormaan.

Korkean resoluution audio tietokoneesi kautta

Takapaneelin USB-B-sisääntulolla voit kytkeä Mac- tai PC-tietokoneesi PMA-60-vahvistimeen ja nauttia korkean resoluution ääniraidoista. PMA-60 pystyy toistamaan korkean resoluution PCM-tiedostoja jopa 32-bit/384-kHz asti sekä korkean resoluution DSD 2,8 MHz, 5,6 MHz ja jopa 11,2 MHz -tiedostoja (DSD on SACD:n edistyksellinen digitaalisen audion koodausjärjestelmä). USB-A/B -kaapeli sisältyy pakkaukseen.

Bluetooth, NFC ja aptX Low Latency

Suoratoista lempimusiikkiasi kannettavilta laitteilta PMA-60:n Bluetoothin kautta, joka tarjoaa nopean ja helpon parituksen etupaneelin Bluetooth-painikkeella. Vielä nopeamman parituksen saavuttamiseksi PMA-60 sisältää NFC-toiminnon (Near Field Communication). Sinun täytyy ainoastaan aktivoida NFC-toiminnon sisältävä Bluetooth-laite ja asettaa se PMA-60-laitteeseen merkityn N-merkin viereen (sivupaneelissa), ja voit parittaa laitteet välittömästi ilman salasanan kirjoittamista manuaalisesti. PMA-60 toistaa CD-tasoista ääntä langattomasti kiitos viimeisimmän sukupolven Qualcomm aptX Low Latency -dekoodauksen, joka tarjoaa myös optimaalisen synkronoinnin toistettaessa audiota videolähteistä ilman ongelmia äänen viiveessä.

Korkealaatuinen kuulokeliitäntä

Huippuluokan äänenlaatua varten PMA-60 on varustettu omalla kuulokevahvistinpiirillä, joka sisältää nopean erittäin alhaisen särön laajakaistaisen operaatiovahvistimen, johon on liitetty täysin erillinen pääteaste. Mahdollisimman laajalti erilaisten kuuloketyyppien tukemiseksi PMA-60 sisältää säädettävän kuulokeimpedanssin: kolme asetusta matalan, keskitasoisen ja korkean impedanssin kuulokkeille. Tämä takaa yhteensopivuuden kuulokkeiden impedanssin ja vahvistintehon välillä. Kuulokeliitännässä on 6,3 mm liitin, joka on yhteensopiva laadukkaiden koti- ja ammattikuulokemallien kanssa.

Ominaisuudet:

Teho:
2 x 50 W 4 Ohm (1 kHz, T.H.D. 0.7%)
2 x 30 W 8 Ohm (20 Hz – 20 kHz, T.H.D. 0.07%)
THD: 0.004 %
Treble säätö: ± 8 dB at 12 kHz
Basso säätö: ± 8 dB at 100 Hz
Tulot:
Bluetooth aptX
Analoginen RCA x1
USB-B x1
Digitaalinen optinen x2
Digitaalinen koaksiaali x1
Linjalähtö subwooferille
Kuulokelähtö säädettävällä vahvistinteholla
Digitaalitulojen korkein näytteenottotaajuus: 192 kHz / 24-bit
USB-B DSD Audio Streaming (DoP): DSD2.8 / DSD5.6 / DSD11.2
Kaukosäädin mukana
Mitat (LxSxK): 200 x 240 x 86 mm
Paino: 2,7 kg

 

Takuu 24kk

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Nopeasti NFC-paritettava Bluetooth-yhteys.

  • Toistaa jopa 384kHz/32bit -korkearesoluutiodigitaalitiedostot.

  • Myös yksi analogitulo.

  • 50 wattia / 4 ohm kanavaa kohti voi loppua kesken jos tila on iso ja akustisesti vaimea sekä kaiuttimet epäherkät.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Denon

Mitat

200 x 240 x 86 mm

Paino

2.7kg

Viimeistely

Hopea

Takuu

2 vuotta

Ideaali