Pärähdyttävän hyvät 1100€ stereot!

Häkellyttävän hyvin soiva 2-kanava setti. Kaiuttimet / integroitu vahvistin / verkkotoistin. Spotify, Tidal, TuneIn jne.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Monitor Audio Monitor 100

Tästä 1000€ hintaan pärähdyttävän hyvin soiva setti joka ei jätä kylmäksi ominaisuuksienkaan puolesta. Tämä setti koostuu Emotivan palkitusta TA-100 vahvistimesta, Monitor Audio kompakteista Monitor 100 kaiuttimista jotka voit asentaa tasolle tai jalustalle ja SoundStream suoratoisto mokkulasta. Kombinaationa tämä setti tarjoaa mahdollisuuden musiikin toistamiseen netin suosituimmista suoratoistopalveluista kuten Spotify, Tidal, TuneIn käsin*, tai paikallisista fyysisistä äänilähteistä käsin jotka voidaan kytkeä vahvistimeen joko analogisesti RCA-kaapelein tai digitaalisesti optisella, koaksiaalisella tai USB kaapelilla.

Levysoitin harrastajia silmällä pitäen vahvistin sisältää tuen niin MM kuin MC rasialla varustetuille vinyylisoittimille. Vanha kunnon FM radio toimii vaikka netti olisikin toisinaan poissa käytöstä ja subwooferia järjestelmään kaipaaville vahvistimesta löytyy summattu subwoofer lähtö. Kuulokeharrastaja voi hyödyntää TA-100 vahvistimen kuulokelähtöä joka jaksaa ohjata hiukan hankalammankin kuorman kuulokkeita.

Monitor Audio Monitor 100 kaiuttimet voit valita pakettiin mustana, valkoisena tai pähkinä viimeistelyllä. Valitse haluamiesi kaiuttimien väri pudotusvalikosta. Järjestelmän mukana toimitetaan myös 5m pätkä In-Akustikin kaiutinkaapelia. Tästä setistä on paha pistää paremmaksi äänenlaadun tai kattavien ominaisuuksien osalta. Ei järjestelmä ei ole ”langaton”, mutta suurin osa markkinoilla langattomiksi mainostetuista kaiuttimista ovat kaikkea muuta – virtakaapelikin kun on kaapeli…

Paketin sisältö

Vahvistin:    Emotiva TA-100
Kaiuttimet:  Monitor Audio Monitor 100
Striimeri:     SoundStream
Kaapelit:      In-Akustik OFC 5m

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erinomainen hinta – laatusuhde.

  • Kattavat ominaisuudet: suosituimpien suoratoistopalvelun tuki, FM-radio, D/A -muunnin, kuulokelähtö, MM/MC levysoitin tulo, subwoofer lähtö jne.

  • Hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustava äänenlaatu. Erotteleva mutta rasittamaton sointi joka toimii monenlaisella musiikilla.

  • Mikäli etsit järjestelmää jonka tulee kyetä “live” konserttitason äänenpaineisiin, niin sinun kannattaa siirtyä selamaan muita vaihtoehtoja.

Lisätiedot

Kaiuttimien viimeistely

Musta, Pähkinä, Valkoinen