Emotiva BasX A7

1 049 

Emotiva BasX A7 on laadukkaan kotiteatterin peruskivi kohtuuhinnalla. 7 x 125 W / 4 ohm ja 7 x 90 W / 8 ohm sekä virransyöttö, joka varmistaa maksimitehon pitkiinkin bassojyrähdyksiin.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Emotiva BasX A7

 Kotiteatterin seitsemänkanavainen päätevahvistin – Emotiva BasX A7

BasX A7 on erinomainen valinta kun haluat kohtuuhintaisen ja kuitenkin mahdollisimman laadukkaan seitsemänkanavaisen päätevahvistimen kotiteatteriprosessorisi perään. Tai kun haluat tehdä oleellisen parannuksen kotiteatterivahvistimesi äänenlaatuun ja äänenpainekykyihin. Olet saattanut huomata, että valmistaja lupaa kotiteatterivahvistimelle esimerkiksi 9 x 100 W ja virtaliittimen vieressä lukee kuitenkin max 350 W tms, erilaista matematiikkaa…

A7 syöttää kaikki kanavat kuormitettuna 7 x 90 W / 8 ohm kuormaan ja 7 x 125 W 4 ohm kuormaan tai stereona 2 x 120 W / 8 ohm kuormaan ja 2 x 175 W 4 ohm kuormaan, se ei hyydy silloin kun elokuvan toimintakohtauksen huippu vaatii kaikkiin kaiuttimiin maksimaalisesti tehoa. Oleellisempaa kuin yksinkertaiset numerot on se, miten vahvistin toimii oikean elämän tilanteissa todellisilla kaiutinkuormilla (jotka eivät koskaan ole yksinkertaisia). Toisen sukupolven BasX-päätevahvistimissa virtalähdettä on kehitetty edelleen. Rengassydänmuuntaja ja suotokondensaattorit ovat suuremmat kuin aikaisemmin ja tulos on se, että vahvistimet pystyvät syöttämään paljon virtaa vaativiin bassojyrähdyksiin maksimitehoa entistä pidempään.

Toisin sanoen vahvistinta ei ole suunniteltu toimimaan optimaalisen kauniisti vain testipenkissä vaan mahdollisimman hyvin oikeassa elämässä todellisten kaiutinkuormien kanssa. Järeästä rakenteesta huolimatta BasX A7 on sirolinjainen ja helposti sovitettavissa hifikalusteisiin. Tukeva teräskotelo yhdessä riittävän paksun alumiinisen etulevyn kanssa on elektroniikalle toimintavarma ja ulkonäöllisesti uskottava korkeatasoisen vahvistimen perusta.

Emotiva BasX A7 on klassinen ja laadukas vahvistin parhaimmillaan. Se on vain oleellisesti monikäyttöisempi kuin normaali kaksikanavainen päätevahvistin. Virtalähde perustuu järeään rengassydänmuuntajaan ja suuriin suotokondensaattoreihin,  jotka pystyvät syöttämään huomattavan paljon virtaa ja pitkiä aikoja. AB-vahvistinkytkentä ja  lyhyt signaalitie tarjoavat puhdasta, rasittamatonta, iskevää, elävää ja innostavaa ääntä. Halutessasi BasX A7 kytkeytyy automaattisesti päälle aina havaitessaan sisään tulevan signaalin.

Erinomainen vahvistin erinomaisella hintalaatusuhteella.

Saat lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.

  • Jämäkkä mekaaninen rakenne ja korkealaatuiset komponentit kautta linjan.

  • Suuri vaimennuskerroin – hankalammatkin kaiuttimet pysyvät hyvin kontrollissa.

  • Dynaaminen ja hyvin rullaava sointi.

  • Saatavana vain mustana.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Emotiva

Teho

Kaksi kanavaa kuormitettuna 2 x 176W RMS 4 ohm / 2 x 120W RMS 8 ohm
Seitsemän kanavaa kuormitettuna 7 x 125W RMS 4 ohm / 7 x 90W RMS 8 ohm

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz (+/- 0.02 dB)
10 – 80 000 Hz -1.8 dB

Sisääntulot

Linjatasoiset RCA. Trigger 12v.

Lähdöt

Kaiutintasoiset. Trigger lähtö 12v.

Mitat

432 x 102 x 394 mm (lev x kork x syv)

Paino

13,5 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta