UUTUUS

Emotiva BasX A5 päätevahvistin

949 

Emotiva BasX A5 on kotiteatterisi peruskivi, joka ei vaadi pankkilainaa. 5 x 130 W / 4 ohm ja 5 x 95 W sekä virransyöttö, joka varmistaa maksimitehon pitkiinkin bassojyrähdyksiin.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Emotiva BasX A5

Kotiteatterin peruskivi: viisikanavainen päätevahvistin – Emotiva BasX A5

BasX A5 on nappivahvistin kun haluat tehoa ja äänenlaatua viiteen kotiteatterisi pääkanavaan ilman pankkilainaa. Jos käytössäsi on kotiteatterivahvistin esivahvistinannoilla, A5 on erinomainen tapa parantaa järjestelmän äänenlaatua ja saada lisää kapasiteettia. Olet saattanut huomata, että valmistaja lupaa kotiteatterivahvistimelle esimerkiksi 9 x 100 W ja virtaliiittimen vieressä lukee kuitenkin max 350 W tms, erilaista matematiikkaa…

A5 syöttää kaikki kanavat kuormitettuna 5 x 95 W / 8 ohm kuormaan ja 5 x 130 W 4 ohm kuormaan tai stereona 2 x 120 W / 8 ohm kuormaan ja 2 x 170 W 4 ohm kuormaan, se ei hyydy silloin kun elokuvan toimintakohtauksen huippu vaatii kaikkiin kaiuttimiin maksimaalisesti tehoa. Oleellisempaa kuin yksinkertaiset numerot on se, miten vahvistin toimii oikean elämän tilanteissa todellisilla kaiutinkuormilla (jotka eivät koskaan ole yksinkertaisia). Toisen sukupolven BasX-päätevahvistimissa virtalähdettä on kehitetty edelleen. Rengassydänmuuntaja ja suotokondensaattorit ovat suuremmat kuin aikaisemmin ja tulos on se, että vahvistimet pystyvät syöttämään paljon virtaa vaativiin bassojyrähdyksiin maksimitehoa entistä pidempään.

Toisin sanoen vahvistinta ei ole suunniteltu toimimaan optimaalisen kauniisti vain testipenkissä vaan mahdollisimman hyvin oikeassa elämässä todellisten kaiutinkuormien kanssa. Järeästä rakenteesta huolimatta BasX A5 on sirolinjainen ja helposti sovitettavissa hifikalusteisiin. Tukeva teräskotelo yhdessä riittävän paksun alumiinisen etulevyn kanssa on elektroniikalle toimintavarma ja ulkonäöllisesti uskottava korkeatasoisen vahvistimen perusta.

Emotiva BasX A5 on klassinen ja laadukas vahvistin parhaimmillaan. Se on vain oleellisesti monikäyttöisempi kuin normaali kaksikanavainen päätevahvistin. Virtalähde perustuu järeään rengassydänmuuntajaan ja suuriin suotokondensaattoreihin,  jotka pystyvät syöttämään huomattavan paljon virtaa ja pitkiä aikoja. AB-vahvistinkytkentä ja  lyhyt signaalitie tarjoavat puhdasta, rasittamatonta, iskevää, elävää ja innostavaa ääntä. Halutessasi BasX A5 kytkeytyy automaattisesti päälle aina havaitessaan sisään tulevan signaalin.

Erinomainen vahvistin erinomaisella hintalaatusuhteella.

Is this the BEST BUDGET AMP? | New Emotiva BasX A5 | 5-Channel Home Theater Amplifier REVIEW! - YouTube

Testiraporttiin tästä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.

  • Jämäkkä mekaaninen rakenne ja korkealaatuiset komponentit kautta linjan.

  • Suuri vaimennuskerroin – hankalammatkin kaiuttimet pysyvät hyvin kontrollissa.

  • Dynaaminen ja hyvin rullaava sointi.

  • Saatavana vain mustana.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Emotiva

Teho

Kaksi kanavaa kuormitettuna 2 x 170W RMS 4 ohm / 2 x 120W RMS 8 ohm
Viisi kanavaa kuormitettuna 5 x 130W RMS 4 ohm / 5 x 95W RMS 8 ohm

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz (+/- 0.02 dB)
10 – 80 000 Hz -1.8 dB

Sisääntulot

Linjatasoiset RCA. Trigger 12v.

Lähdöt

Kaiutintasoiset. Trigger lähtö 12v.

Mitat

432 x 102 x 394 mm (lev x kork x syv)

Paino

12 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta