Eversolo DAC-Z8 D/A-muunnin – kuulokevahvistin

759 

Eversolo DAC-Z8 on erinomainen D/A- muunnin joka sisältää myös erinomaisen kuulokelähdön. Laitteen mukana toimitetaan myös kaukosäädin, jonka lisäksi ohjaus luonnistuu myös applikaatiolla

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 68,85  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 826,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Eversolo DCA-Z8

Huippuluokan D/A- muunnin ja kuulokevahvistin yhdessä kompaktissa paketissa.

Eversolo DAC-Z8 on palkittu D/A- muunnin jonka mekaaninen laatu yhdistettynä erinomaiseen äänenlaatuun tekee tästä  kenties luokkansa parhaan muuntimen. Erinomaisen äänenlaadun taustalla vaikuttaa erinomaisen hiljainen ja tarkkaan reguloitu virtalähde, ES9038 PRO lippulaiva D/A-piiristö, XMOS 316 prosessori jne. DAC-Z8 tukee korkean resoluution formaatteja aina DSD512 | PCM768Khz/24bit asti ja se sisältää tuen myös MQA:lle.

 

Eversolo DAC-Z8 D/A-muunnin - kuulokevahvistin | Ideaali.fi

 

Huippuluokan ES9038Pro DAC

DAC-Z8 hyödyntää ESS:n lippulaiva, ES9038Pro DAC -sirua, se tunnetaan premium luokan D/A-piirinä jonka tekninen suorituskyky edustaa alansa ehdotonta kärkeä.

 

Ihanteellinen toteutus

Yhtä – jos ei enemmän – tärkeä kuin DAC-siru on, miten se on sovitettu osaksi kokonaisuutta. EverSolo-insinöörien vankka kokemus audio tuotteiden suunnittelusta on hyödynnetty täysipainoisesti analogisten piirisarjojen ja virtalähteen suunnittelussa ja totetuksessa. Mitattu kokonaissäröytymissuhde on -124dB (0.000062%), kun taas signaali-kohinasuhde ja dynaaminen alue ovat 133dB. Nämä alansa johtavat arvot ovat vankka perusta erinomaiselle äänenlaadulle.

 

Runsaasti digitaalisia suodattimia

Voit hienosäätää DAC-Z8:n sointisävyä kokeilemalla erilaisia filtteri asetuksia. Kokeile DAC-asetusvalikosta erilaisia suodatinasetuksia ja valitse se joka tuottaa itseäsi eniten miellyttävän lopputuloksen. DAC-Z8 tarjoaa 7 PCM-suodatinta ja 4 DSD-suodatinta, joista voit valita.

 

Korkean tarkkuuden kello-oskillaattorit

DAC-Z8:ssa on kaksi alhaisen jitterin kello-oskillaattoria (45.1584MHz ja 49.152MHz), jotka vastaavat 44.1 KHz ja 48KHz:n taajuuksien kertoimien hallinnasta. Tuloksena saavutetaan tarkempi audion dekoodaus.

 

XMOS 316 -prosessori

Kolmannen sukupolven XMOS 316 -prosessori on nopeampi ja se omaa suuremman USB-kaistanleveyden kuin prosessorin aiemmat versiot. Tämä takaa laajan tuen korkearesoluutioisille audio formaateille. USB tukee resoluutioita aina natiiviin DSD512, PCM768@32bit ja MQA:han asti. Optinen ja koaksiaalinen liitäntä tukee aina DSD64 (DoP) ja PCM192@24Bit saakka.

 

MQA tuki

DAC-Z8 sisältää MQA (Master Quality Authenticated) -tuen USB:n, optisen ja koaksiaalisen liitännän kautta.

 

Operaatiovahvistimet

DAC-Z8:n I/V (virta jännitteeksi) -piiri koostuu kahdeksasta OPA1612 operaatiovahvistimesta. Tuloksena saavutetaan häviötön ja kanavaerotukseltaan sekä dynamiikaltaan parempi lähtösignaali niin XLR, RCA kuin kuulokelähtöön.

 

Differentiaalivahvistin ja balansoitu rakenne

DAC-Z8:n rakenne on täysin balansoitu. XLR, RCA, ja kuulokeulostulot käsitellään kaikki balansoidun differentiaalivahvistimen kautta. Häiriöetäisyys ja kanavaerotus ovat referenssiluokkaa jonka lisäksi Z8:n korkealaatuinen esivahvistin mahdollistaa DAC-Z8:n käytön korkealaatuisena esivahvistimena monenlaisissa kokoonpanoissa on sitten kyse erillisestä päätevahvistimesta tai aktiivikaiuttimista.

 

Hiljainen ja reguloitu virtalähde

Eversolo ymmärtää virtalähteen tärkeyden korkealaatuisia audiolaitteita rakennettaessa. Jos virtalähde on äänekäs ja siitä vuotaa häiriöitä ulostuloihin ei erinomaisista D/A-piirisarjoista yms ole juuri ilo kun yksityiskohdat peittyvät erilaisten verkkopörinöiden ja suhinoiden alle. DAC-Z8:n virtalähde on suunniteltu nämä seikat mielessä, lopputuloksena on kokonaisuus joka on niin hiljainen, että kuulet ongelmitta musiikin pienimmätkin yksityiskohdat puhtaalta ja hiljaiselta taustalta käsin.

 

Laaja valikoima liitäntöjä

DAC-Z8:ssa on lukuisia digitaalisia tuloja, jonka lisäksi voit suoratoistaa musiikkia myös Bluetoothin yli. Onpa lähteenäsi sitten TV, tietokone, CD-soitin tms. niin löydät todennäköisesti yhteensopivan sisääntulon DAC-Z8:sta.

 

Qualcomm QCC5125 Bluetooth-moduuli

Langallisten tulojen lisäksi DAC-Z8:ssa on myös sisäänrakennettu Bluetooth-vastaanotin –  Qualcomm QCC5125. Täyden SBC, AAC, aptX, aptX LL, aptX HD ja LDAC -koodekkien tuen ansiosta tiedät, että saat parhaan mahdollisen Bluetooth-laadun jonka lähteesi mahdollistaa, kun kytket laitteesi DAC-Z8:iin.

 

Erillinen RCA ja XLR ulostulo

RCA ja XLR lähtöjen tila voidaan Z8:n valikosta määritellä joko niin, että vain valittu lähtö on aktiivinen tai niin, että molemmat lähdöt ovat samanaikaisesti aktiiviset.

Kuulokevahvistin

DAC-Z8:n kuulokelähdössä on painotettu äänenlaatua absoluuttisen tehon yli. Tästä huolimatta Z8 ohjaa suurinta osaa markkinoiden kuulokkeista ongelmitta. Valittavanasi on myös low- ja high gain asetukset.

 

Alumiinirunko

DAC-Z8:n kotelo ei ole paperin ohutta peltiä vaan korkealaatuista alumiinia. Laitteen mekaaninen laatu on vakuuttava ja voisi kuulua huomattavasti kalliimpaankin laitteeseen.

 

Käyttöliittymä

DAC-Z8:n 3-tuumainen LCD-näyttö välittää informaatiota toistetusta äänitteestä, sekä toimii näyttönä laitteen asetusten säätämiseen.

 

VU-mittarit

Jos pidät perinteisten VU-mittareiden luomasta fiiliksestä, niin Z8:ssa voit aktivoida kyseisen ominaisuuden ja valita haluamasi visuaalisen ilmeen useista eri vaihtoehdoista.

 

Monitoiminen “voimakkuudensäädin”

Etupaneelin nuppi on monitoiminen, se hallitsee muutakin kuin vain äänenvoimakkuuden säätöä. Paina nuppia päästäksesi sisääntulolähteen vaihtoon, ulostulon valintaan, suodatinvalintoihin, VU-mittareihin, järjestelmän kielen asetukseen, laiteohjelmistopäivityksiin jne.

 

Kaukosäädin

DAC-Z8 sisältää kaukosäätimen, jolla voit helposti säätää äänenvoimakkuutta, tuloa ja asetuksia – vaikka istuisitkin huoneen toisella puolella.

 

Ohjaussovellus

DAC-Z8:aa voidaan ohjata myös Apple ja Android mobiililaitteille saatavalla Eversolo Controller -applikaatiolla. Yhdistä mobiililaitteesi Bluetoothin kautta ja ohjaa laitteen ominaisuuksia suoraan mobiililaitteellasi.

Testiraportteja

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Bluetooth tuki.

  • Lukuisia digitaalisia tuloja.

  • Premium luokan äänenlaatu ja mittaustulokset.

  • Mekaanisesti vakuuttavan laadukas.

  • Mukana toimitettavan kaukosäätimen lisäksi laitetta voidaan ohjata myös Eversolo Control Android / Apple mobiililaittelle saatavalla applikaatiolla.

  • Ei HDMI sisääntuloa, joten TV pitää liittää vaikka optisella kaapelilla.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Eversolo

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Lähdöt

Analoginen stereo RCA ja XLR.

Sisääntulot

Optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo, USB-B & USB-C

Mitat

270 x 50 x 187 mm (lev x kork x syv)

Paino

1.2 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta