WiiM AMP vahvistin

359 

Kompakti stereovahvistin jossa laaja tuki verkon suosituimmille musiikkipalveluille: Spotify, Tidal jne – sekä HDMI eARC tulo.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

WiiM Pro

WiiM AMP on kompakti stereovahvistin joka tarjoaa laajat ominaisuudet kohtuu hintaan. AMP tarjoaa tuen netin suosituimmille suoratoistopalveluille kuten Spotify, Tidal, TuneIn jne. jonka lisäksi voit toistaa musiikkia vahvistimeen myös Bluetoothin ja Apple AirPlay 2:n kautta.  WiiM AMP sisältää myös Bluetooth lähettimen, joten voit toistaa sen välityksellä ääntä myös esim. bluetooth kuulokkeisiin.

 

WiiM AMP vahvistin | Ideaali.fi

 

WiiM AMP on varustettu Sabren ES9018K2M D/A-muuntimella joka on yhteensopiva aina 24bit/192kHz näytetaajuuksiin saakka. WiiM mokkulan ohjaaminen käy helposti Android ja Apple mobiililaitteille ilmaiseksi ladattavalla applikaatiolla, jonka lisäksi laitteen mukana toimitetaan perinteinen kaukosäädin. Lisäämällä järjestelmään useampia WiiM yksiköitä voit luoda kotiisi keskitetysti ohjatun monihuonejärjestelmän.

WiiM AMP sisältää myös tuen Apple AirPlay 2:lle, Bluetoothille ja Chromecastille. Lisäksi siinä on myös 10 alueen ekvalisaattori, jolla voit muokata järjestelmäsi sointia oman akustiikkasi ja mieltymystesi pohjalta. WiiM AMP sisältää myös lähdön erilliselle subwooferille ja jakosuotimen tälle lähdölle, tätä ominaisuutta ei juuri tapaa muista vastaavasti hinnoitelluista vahvistimista.

HDMI ARC tuen ansiosta vahvistin on vaivatonta kytkeä televisioon HDMI kaapelilla, jonka jälkeen television kaukosäädin ohjaa automaattisesti WiiM AMPin äänenvoimakkuutta. Muita ulkoisia äänilähteitä voidaan vahvistimeen kytkeä perinteisen stereo RCA kaapelin välityksellä tai optisella kaapelilla.

Kokonaisuutena Wiim AMP tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kattava tuki netin suosituimmille musiikkipalveluille : Spotify, Tidal, TuneIn jne..

  • HDMI ARC tulo

  • Bluetooth, Apple AirPlay 2 ja Chromecast tuki

  • Toimintoja voi helposti ohjata Apple ja Android mobiililaitteille ilmaiseksi ladattavalla applikaatiolla.

  • Helppo laajentaa kattavaksi monihuonejärjestelmäksi.

  • Ei linjatasoisia äänilähtöjä subwoofer lähdön lisäksi.

Lisätiedot

Tuotemerkki

WiiM

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Lähdöt

sub out RCA, kaiutintasoiset lähdöt

Sisääntulot

HDMI ARC, optinen digitaalitulo, analoginen stereo RCA tulo

Lähtöteho

2 x 60w 8ohm, 2 x 100w 4ohm

Viimeistely

Harmaa

Takuu

2 vuotta