Eversolo DMP-A6 Master Edition verkkosoitin

1 399 

Eversolo DMP-A6 Master Edition on premium versio jo erinomaisesta DMP-A6 verkkosoittimesta. Erinomainen äänenlaatu ja monipuoliset ominaisuudet yhdistettynä helppoon käytettävyyteen.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Eversolo DMP-A6 Master Edition

Hiottu timantti.

Eversolo DMP-A6 Master Edition eroaa perus DMP-A6 versiosta muutamalta osa-alueeltaan:

 

Eversolo DMP-A6 Master Edition verkkosoitin | Ideaali.fi

 

kyseessä on siis entistä hiotumpi kokonaisuus henkilöille jotka haluavat hypätä vielä askeleen eteenpäin suorituskyvyssä, jo ennestään kenties markkinoiden kehutuimmasta verkkotoistimesta DMP-A6:sta.

Laitteen mekaaninen laatu on vakuuttava, jonka lisäksi DMP-A6 Master Editionin käytettävyys on erinomainen, mutta molemmat näistä olisivat sivuseikkoja ellei äänenlaatu olisi kohdallaan. Puhutaanpa sitten mitatusta suorituskyvystä tai subjektiivisesta mielipiteestä, niin DMP-A6 edustaa luokkansa ehdotonta kärkeä.

Eversolo on valmistaja josta moni ei ollut vielä hetki sitten Suomessa kuullut mitään, mutta Eversolo:n emoyhtiö Zidoo voi olla tutumpi. Niin tai näin, Eversolo:n tuotteet ovat lyhyessä ajassa voittaneet lukuisia “luokkansa paras” mainintoja kansainvälisessä lehdistössä ja nettijulkaisuissa. Eversolo:n tuotteet on erittäin agressiivisesti hinnoiteltuja ja onkin vaikea nimetä kilpailijoita jotka tarjoaisivat vastaavan suorituskyvyn ja mekaanisen laadun samassa hintapisteessä. Lisäksi Eversolo:n tuotteiden ohjelmistot ovat todella hiottuja ja toimivia, minkä lisäksi valmistaja kuuntelee markkinoiden palautetta ja toiveita herkällä korvalla ja julkaisee päivityksiä tasaiseen tahtiin.

 

Pitkän kehitystyön tulos

Eversolo DMP-A6 Master Edition on pitkän kehitystyön tulos jossa on pyritty huomioimaan useiden markkinoilla olevien verkkotoistimien plussat ja miinukset ja luomaan tuote jossa yhdistyisi mahdollisimman monet positiiviset osa-alueet minimaalisin puuttein hintaluokan kuitenkaan karkaamatta stratosfäärisiin luokkiin. DMP-A6 Master Edition sisältää neliytimisen prosessorin ja suuren muisti kapasiteetin jotka on optimoitu musiikintoisto silmällä pitäen. Lukuisat digitaaliset tulot ja lähdöt, monikanavainen DSD HDMI lähtö, tupla ESS903802M ammattiluokan D/A-piirisarjat, täysin balansoitu rakenne ja vaikuttava mekaaninen laatu tuottavat lopputuloksen joka on johtanut useiden julkaisujen mielestä luokkansa parhaaseen lopputulokseen.

 

EOS-äänenkäsittely

EOS (Eversolo original sampling-rate audio engine) on Eversolon insinöörien kehittämä tekniikka joka ohittaa täysin Androidin SC rajoitukset mahdollistaen bittitarkan audion toistamisen 3. osapuolen applikaatioista – esim Apple Music hi-res direct -ulostulo.

 

Verkon musiikkipalvelut

DMP-A6 Master Edition tarjoaa kattavan tuen netin suosituimmille musiikin suoratoistopalveluille kuten Spotify, Tidal, Qobuz, Amazon Music jne. Jatkuvan kehitystyön ansiosta uusia palveluita lisätään käyttäjäpalautteen pohjalta tasaisin väliajoin.

 

Hi-Res tiedostojen laaja tuki

DMP-A6 Master Edition tukee lähes kaikkia Hi-Res audioformaatteja, mukaan lukien CD-laadun formaatit (FLAC, WAV, APE), DSD512 (.dsf/.dff/.iso/.dst) stereo/monikanava ja MQA jne.

 

Suuri LCD kosketusnäyttö

Eversolo DMP-A6 Master Edition on varustettu suurella 6-tuumaisella korkean resoluution kosketusnäytöllä.  DMP-A6:n yksinkertainen mutta tyylikäs käyttöliittymä tekee säätöjen, musiikkikirjaston ja kolmansien osapuolien sovelluksien ohjaamisesta helppoa ja vaivatonta. Se toimii yhtä sujuvasti kuin matkapuhelin.

 

DOH-piirisarjat monikanavaista DSD HDMI:tä varten

Monikanavaisena verkkotoistimena DMP-A6 Master Edition ottaa käyttöön DOH-piirisarjat erityisesti HDMI-äänen toistamiseen ja Hi-Res tasoisen DSD-musiikin ulostuloon. Paitsi että se tukee DSD Native monikanavaista-natiivi-ulostuloa ja D2P-ulostuloa (PCM monikanava-ulostulo), se tarjoaa myös korkean tarkkuuden erillisen kellon HDMI:lle. Näin sitä voidaan käyttää myös digitaalisena levysoittimena.

 

Sisäinen suuren nopeuden M.2 SSD muistipaikka

M.2 NVME 3.0 2280 SSD-paikka mahdollistaa nopean massamuistin asennuksen kantta irroittamatta. Maksimi tallennustila on 2 TB. Nopea, vakaa ja äänetön ratkaisu – avain paikalliseen korkealaatuiseen musiikin toistoon.

 

Korkealaatuinen virtalähde

DMP-A6 Master Edition on varustettu reguloidulla ja hyvin hiljaisella virtalähteellä. Etu tule kuulemaan ylimääräisiä verkkohurinoita tämän laitteen lähdöistä tai itse virtalähteestä mekaanisesti. Kaikki tämä johtaa mustempaan taustaan jolta musiikin yksityiskohdat pääsevät nousemaan mahdollisimman häiriöttömästi.

 

3. sukupolven XMOS prosessori

3-sukupolven XMOS 316 prosessori takaa hyvin nopean datansiirron ja kaistanleveyden USB liitäntöjä käytettäessä. USB tulot tukevat aina DSD512, PCM768@32bit asti, sekä MQA formaatteja. Optiset ja koaksiaaliset sisääntulot tukevat aina DSD64 (DoP), PCM192@24bit taajuuksiin saakka.

 

Alhaisen jitterin tupla kellot

DMP-A6 Master Edition hyödyntää kahta ACCUSILICON FEMTOSCOND oskilaattoria entistä tarkempaan jitterin eliminointiin ja tarkempaan signaalin käsittelyyn.

 

Täysin balansoitu esiaste

DMP-A6:n signaaliketju on täysin balansoitu D/A-piirisarjalta XLR- ja RCA lähtöihin saakka. Tämä rakenne takaa paremman häiriöetäisyyden ja kanavaerotuksen.

 

Kanavakohtaiset ES 9038Q2 D/A-piirit.

Toisin kuin monissa muissa markkinoiden verkkotoistimissa ja D/A- muuntimissa DMP-A6:ssa hyödynnetään yhden stereo D/A-piirisarjan sijaan kanavakohtaisia ES 9038Q2 muuntimia. Tämä käytännössä eliminoi kanavien väliset häiriöt, vähentää taustakohinan määrää, johtaa parempaan häiriöetäisyyteen sekä suurempaan dynamiikan toistokykyyn.

 

Qualcomm QCC5125 Bluetooth moduli

DMP-A6 tukee BC/AAC/aptX/aptX LL/apt HD/LDAC Bluetooth formaatteja. Voit helposti kytkeä mobiililaitteesi, tietokoneesi ja muut Bluetooth yhteensopivat äänilähteet DMP-A6:een ja nauttia vaivattomasta musiikin toistosta.

 

Toimintojen ohjaaminen applikaatiolla

Kosketusnäytön lisäksi laitteen toimintoja on helppo ohjata Android ja Apple mobiililaitteille veloituksetta ladattavan applikaation kautta. Myös perinteinen kaukosäädin perus toimintojen ohjaamiseen on saatavilla 20€ hintaan.

 

Säädettävät filtterit

Voit hienosäätää laitteen sointia muuttamalla D/A- piirien filttereiden asetuksia. Erot eri asetusten välillä ovat hienovaraisia, mutta kokeilemisen arvoisia.

 

Vankka mekaaninen rakenne

DMP-A6:n mekaaninen rakenne on vakuuttava. Tästä mallista et löydä ohuita pelti kansia tms. Laitteen mekaaninen rakenne on helposti verrattavissa monien kilpailijoiden useita kertaluokkia kalliimpien laitteiden rakenteeseen.

 

Käyttöohje

Laitteen englanninkielisen käyttöohjeen voit ladata tästä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kattava tuki internetin suosituimmille suoratoistopalveluille: Spotify, Amazon Music, TIDAL, Deezer , Qobuz, HighResAudio jne

  • Lukuisia digitaalisia tuloja ja lähtöjä.

  • Merkittävästi parempi äänenlaatu kuin perinteisten televisioiden ja mobiililaitteiden sisäisissä piiriratkaisuissa.

  • HDMI lähtö monikanavaisia äänitteitä silmällä pitäen.

  • Ei HDMI sisääntuloa, joten TV pitää liittää vaikka optisella kaapelilla.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Eversolo

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Lähdöt

Analoginen stereo RCA ja XLR, koaksiaalinen digitaalilähtö, optinen digitaalilähtö, HDMI, USB

Sisääntulot

Optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo, USB

Mitat

270 x 90 x 187 mm (lev x kork x syv)

Paino

2 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta