Focal Clear MG avoimet sankakuulokkeet

1 499  / kpl

Focal Clear Mg -kuulokkeissa yhdistyvät mukavuus, huippuluokan äänentoisto ja ainutlaatuinen estetiikka, jotka tarjoavat täydellisen kuuntelunautinnon.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 1 -3 arkipäivää

Kuvaus

Focal Clear MG

Focal Clear MG avoimet sankakuulokkeet

Clear Mg -kuulokkeissa yhdistyvät mukavuus, huippuluokan äänentoisto ja ainutlaatuinen estetiikka, jotka tarjoavat täydellisen kuuntelunautinnon. Focalin insinöörit käyttivät peräti neljä vuotta näiden kuulokkeiden elementtien tutkimiseen ja kehittämiseen. Tulos? Sensaatiomainen äänentoisto.
Clear Mg sisältää uutta elementtiteknologiaa, jossa magnesiumista valmistettu M-kupu luo entistäkin hienovaraisempaa ja tarkempaa ääntä. Erittäin avoimesti hengittävän rakenteen ansiosta musiikki pääsee täysin valloilleen, kuulostaen uskomattoman aidolta ja luonnolliselta. Hifi-äänenlaadun lisäksi Clear Mg -kuulokkeet erottuvat tyylikkään ja elegantin estetiikkansa ansiosta. Kastanjanvärinen, metallipintainen viimeistely sekä ensiluokkaiset materiaalit (nahka, alumiini, mikrokuitu) tekevät kuulokkeista todellisen design-esineen. Clear Mg -kuulokkeet toimitetaan kahden kaapelin ja sovitetun kantolaukun kanssa. Clear MG onkin kuuloke, joka kannattaa pitää mukana kotona ja matkalla.

ÄÄNI ENSIN

Clear Mg sisältää magnesiumista valmistetut M-dome-elementit. Magnesium on kevyttä ja sillä on erinomainen vaimennuskerroin, joka tarjoaa upeaa dynamiikkaa ja yksityiskohtia koko äänispektrillä säilyttäen samalla neutraalin ja tasapainoisen äänen. Korvakuppien sisällä oleva säleikkö on myös M-muotoinen, ja se noudattaa elementtien kaarevuutta, mikä takaa optimaalisen tarkkuuden ja korkeiden taajuuksien toiston.
ULKONÄKÖÄ JA NÄPPITUNTUMAA UNOHTAMATTA
Clear Mg -mallien ainutlaatuinen kastanjanvärinen metallipinta sekä korkealaatuiset materiaalit, kuten nahka, alumiini ja mikrokuitu, ovat huolellisesti viimeisteltyjä ja ainutlaatuisen tyylikkäitä. Rei’itetyt mikrokuituiset korvatyynyt ja korvakuppien hunajakennomaiset säleiköt lisäävät osaltaan tätä hienostunutta ulkoasua ja antavat niille lisää avoimuutta.
POIKKEUKSELLISTA MUKAVUUTTA
Kuuntelunautinto tarkoittaa myös mukavuutta. Focalin insinöörit ovat kiinnittäneet huomiota jokaiseen pieneen yksityiskohtaan. Tukevat alumiinihaarukat on muotoiltu niin, että ne myötäilevät kasvoja ja antavat saumattoman ilmeen. Aitoa nahkaa ja mikrokuitua sisältävä pääpanta noudattaa pehmeää kaarta pään ympärysmitasta riippumatta, jotta istuvuus on optimaalinen. Mikrokuituiset korvatyynyt ovat uskomattoman pehmeät; ne suorastaan hellivät korviasi.
Tekniset tiedot
Impedanssi: 55 ohmia
Herkkyys: 104 dB SPL / 1 mW @ 1 khz
Harmoninen särö: 0,25 % @ 1 kHz / 100 dB SPL
Taajuusvaste: 5 Hz – 28 kHz
Elementti: 1,57 tuumaa (40 mm) M-muotoinen Magnesium-kartio
Paino: 450 g
Kaapelit:
1,2 m pitkä 3,5 mm TRS-liittimellä
3 m pitkä balansoidulla 4-pin XLR-liittimellä
3,5 mm – 6,35 mm adapteri
Kovakuorinen kantolaukku (mitat 250 x 240 x 120 mm)
Takuu: 24 kk

Klikkaa tästä katsoaksesi lisätiedot valmistajan sivuilta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kerrassaan upeat materiaalit ja työnjälki.
  • Elävä ja innostava soundi.

  • Erinomainen käyttömukavuus.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Focal

Taajuusalue

5 – 28 000 Hz

Elementit

Dynaamiset 40mm kuuloke-elementit.

Paino

450 g

Takuu

2 vuotta