3 %

Formovie Theater UST kotiteatteriprojektori

Original price was: 3 499 €.Current price is: 3 390 €.

Formovie Theater on suuren vertailutestin voittaja 4K-ultralähiprojektori laservalonlähteellä ja yhdysrakenteisella Bowers&Wilkins Dolby Atmos -äänentoistolla. Helposti jopa 150″ kotiteatteri!

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 291,99  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 3 503,90 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 3-10 arkipäivää

Kuvaus

Formovie Theater UST kotiteatteriprojektori

Suuren UST projektorivertailun voittaja

Mikä ihmeen Formovie? Kyseessä on suuren laser valolähteitä valmistavan yrityksen sisaryritys joka valmistaa laser valolähteisiin pohjautuvia projektoreita. Formovie on kotiteatterikäyttöön suunnattu UST projektori, joka voitti useiden suurempien ja tunnetumpien valmistajien projektorit suuressa vertailutestissä. Kyseessä on tietääksemme myös ainut Dolby Vision yhteensopiva kotiteatteriprojektori.

Voit tutustua vertailutestiin klikkaamalla tästä.

Formovie Theater – iso ja upea kuva mahdollisimman helposti

Formovie Theater on Ultra Short Throw (UST) -4K-projektori, jolla saat terävän, kirkkaan sekä värikylläisen kuvan jopa 150-tuumaisena eli 3,3 metriä leveänä. Projektorin yhdysrakenteisen Bowers & Wilkins -äänentoiston takia et välttämättä tarvitse kotiteatterin kaiutinkattausta ympärille vaan voit nauttia soundeista ihan vain laskemalla projektorin tasolle.

Puheohjaus sohvalta, sulava liiketoisto ja optimointi pelikäyttöön

Google Assistant toimii Formovie Theaterin kanssa kaukaakin, voit hihkaista sohvaltasi “Hei Google” ja antaa komentoja. Normaali kaukosäädin on toki mukana, jos käytät sitä mieluummin. Yhdysrakenteinen Android TV 11.0, Google Play ja Google Chromecast tekevät käytöstä TV:n korvikkeena sujuvaa. Projektori tukee yli 5000 sovellusta Google Play -kaupassa kuten Disney+, HBO, Hulu ja Youtube.

Nopeat liikkeet mössäävät kuvaa helposti ja se näkyy erityisen selvästi isolla kuvalla. Projektorin Motion Estimate And Motion Compensation eli MEMC auttaa nopeasti liikkuvien kohteiden liikkeen sulavuudessa ja pehmeydessä. Huomaat etenkin urheilulähetyksissä eron perusprojektorien liiketoistoon.

Ja koska mikään ei ole yhtä makeaa kuin pelata ISOLLA kuvalla, Formovie Theater tarjoaa Auto Low Latency Mode (ALLM), jolloin projektori vaihtaa pelikäytössä automaattisesti minimiviiveen tuottavaan kuvatilaan. Tämä auttaa pitämään reaktioaikasi toimintaan tiukimmissakin pelitilanteissa mahdollisimman lyhyenä. Low Latency Mode auttaa yhtälailla myös videokonferensseissa ja karaokessa.

20 000 tunnin käyttöikä lampulle varmistaa, ettei sinun tarvitse murehtia käyttöajasta vaikka isoa kuvaa käytettäisiin kaikkeen, missä vahva audiovisuaalinen elämys lisää nautintoa. Jos pidät projektorin päällä neljä tuntia päivässä, 20 000 tuntia tarkoittaa edelleen yli 13 vuoden käyttöikää.

Käytön helppous ja kuvan suuruus

Formovie Theater asetetaan 14 – 49 cm päähän projisiopinnan eteen ja saat lävistäjältään 80 – 150-tuumaisen kuvan. 4K-resoluutio yhdessä 3000 : 1 on/off-kontrastin ja huiman 2 800 ANSI Lumenin kirkkauden kanssa tarjoavat ällistyttävän hienon kuvan vaikeammissakin olosuhteissa. ALPD®4.0 RGB+ Triple Color Laser Light Source Technology on 30 % kirkkaampi kuin edeltävä ALPD® 3.0 ja pystyy näyttämään 107 % Rec.2020 -väriavaruudesta. Erinomainen kontrasti ja 1,07 miljardi värisävyä tekevät esityksestä aidon ja mukaansa tempaavan.

Projektori tukee HDR10+ ja Dolby Vision, saat varmasti kaiken irti tuoreimmistakin UHD Blu-Ray -levyistä ja parhaista striimauspalveluista. Riittävä kirkkaus mahdollistaa kuvan katsomisen myös päiväsaikaan ilman huoneen pimentämistä ja tarkoitukseen suunniteltu ALR-valkokangas (ALR eli Ambient Light Rejecting, hajavaloa hylkivä) parantaa kokemusta entisestään.

Vaikka olohuoneessasi olisikin erinomainen monikanavainen äänentoistojärjestelmä, Formovie Theaterin 2x 15W vahvistimet ja täyden taajuuskaistan Bower & Wilkins -äänentoisto ovat ilonasi kun otat projektorin mukaan töihin, mökille tai kaverien bileisiin. Ja ellet halua rakentaa kotiteatteria olohuoneeseesi isolla kaiutinmäärällä, ensimmäisenä Dolby Atmos-äänen tarjoavana UST-projektorina Theater hoitaa suvereenisti elokuvien, pelien ja TV-sarjojen äänimaiseman. Puhtaasti, ilmavan isosti, uskottavalla soundilla ja riittävällä äänenpaineella.

Täydelliset liitännät, häikäisemättömyys ja ultralähiprojektorin helppous

1x HDMI 2.1 eARC, 2x HDMI 2.1, 2x USB, audiolähtö sekä optisena että 3,5-mm miniplugilla ja verkkoon kytkeytyminen niin ethernet-kaapelilla kuin langattomastikin tekevät Formovie Theaterista sulavasti mihin vain ympäristöön istuvan.

Projektori tunnistaa infrapuna-anturillaan lähelle valonlähdettä tulevan ihmisen ja himmentää älykkäästi kuvan estääkseen häikäisyn. Pieni asia, joka tekee paljon projektorin turvallisuudelle.

0.23:1 projisiosuhde on UST-projektorillekin erinomainen. 100-tuumainen kuva ei tarvitse kuin runsaan 20cm etäisyyttä projisiopintaan. Formovie Theater on yhtälailla olohuoneteatterin paras ystävä kuin myös vaivattomasti mukaan otettava ja missä vain vaikuttavan kuvan ja äänentoiston paketti.

Klikkaa tästä katsoaksesi lisätiedot valmistajan sivuilta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Helppo ratkaisu saada todella iso kuva.

  • Suuren vertailutestin voittaja – taakse jäi useita suurien ja tunnettujen valmistajien malleja.

  • Bowers & Wilkinsin suunnittelema Dolby Atmos -äänentoisto ensimmäistä kertaa UST-projektorissa.

  • Chromecast ja Android TV vakiona.

  • 2800 ANSI Lumenin valoteho riittää myös päiväkäyttöön.

  • Yhdysrakenteinen äänentoisto ei tietenkään ole aidon monikanavaisen kaiutinpatteriston veroinen.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Formovie

Tekniikka

RGB laser

Paneelin resoluutio

3840 x 2160

Valolähde

Laser ALPD 4.0, 20 000 tuntia

Valoteho

Max 2800 ANSI lumenia

Optiikka

Heijastussuhde: 0,233:!

HDR tuki

HDR 10+, Dolby Vision

Sisääntulot

Ethernet-liitäntä, WLAN, Chromecast, HDMI 2.1 2kpl, HDMI 2.1 eARC 1kpl, analoginen äänianto 3,5mm plugilla, digitaalinen äänianto optisena, USB 2.0 2kpl

Mitat

550 x 349 x 108 mm (Leveys x Syvyys x Korkeus)

Paino

9,8 kg

Viimeistely

Harmaa

Takuu

3 vuotta