92 %

JVC DLA-HD950 projektori – käytetty

Original price was: 6 500 €.Current price is: 490 €.

Legendaarinen DILA-projektori JVC:ltä. Tästä todella sopivaan hintaan tykki opiskelijakämppään, kerhohuoneeseen, mökille, kotiteatteriin tms. Parempi kuvanlaatu kuin testaamissamme nykyisissä n.1500€ tykeissä.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

JVC DLA-HD-950 – tämä projektori pesee kuvanlaadussa edelleen useat alle 1700€ projektorit.

Klassikko projektori jonka kuvanlaatu ei häpeile monien nykypäivän projektorien rinnalla. Jos et välttämättä tarvitse 4K tukea, mutta haluaisit nauttia suuresta ja hyvälaatuisesta kuvasta budjetilla jolla et saa edes kummoista televisiota, niin tässä on sinulle nyt erinomainen vaihtoehto.

Projektori on testattu ja täysin toimivaksi todettu. Lampussa on käyttötunteja noin 1000 ja uusia lamppuja saa tällä hetkellä noin 250€ hintaan. Projektori on käyntiääneltään varsin hiljainen ja siinä on laaja lens shift, joten asennus on tältä osin helpompaa.

Voit lukea projektorista testin tämän linkin takaa – kyseisestä testistä löytyy myös mittaustulokset, niitä ymmärtäville. Projektorin mukaan saa halutessaan veloituksetta 187cm leveän Grandview kehikkokankaan (tällöin vain nouto mahdollinen).

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.

  • Hyvin lähellä alan standardia oleva väritoisto suoraan laatikosta nostettuna (BT 709), sekä hyvälaatuinen kuvaprosessointi.

  • Laaja zoom ja optinen kuvansiirto tekee projektorin asentamisesta helpompaa.

  • Hiljainen käyntiääni.

  • Melko kookas.

  • Ei tukea 4K formaateille. Mutta kaikki voit käyttää projektorin kanssa myös 4K kuvalähteitä kuten Apple TV, Chromecast, 4K Blu-Ray soittimet jne. sillä ne osaavat konvertoida kuvalähdön yhteensopivaksi tämän projektorin kanssa.

Lisätiedot

Tekniikka

DILA

Paneelin resoluutio

Natiivi: Full HD 1080P

Valolähde

Lamppu: 200 W, (käyttöikä: ~3000 h)

Valoteho

Max 1000 ANSI lumenia

Melutaso

Eco tila ~19dB, Normal tila ~24dB

Optiikka

Zoom: 2 x moottoroitu. Heijastussuhde: 1,38 – 2,79:1

Sisääntulot

HDMI 1.3 x 2kpl, VGA-tulo, Trigger-lähtö, RS-232C, S-Video, komponenttivideo

Mitat

17 cm x 36 cm x 48 cm

Paino

11 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3kk (lampulla ei takuuta)