30 %

Gallo Acoustics Micro SE mattamusta kaiutinpari VARASTOPOISTO

Original price was: 500 €.Current price is: 350 €. / pari

Gallo Acoustics Micro SE, mattamusta pari varastopoistona edullisesti. Superkompakti, sympaattisesti muotoiltu kaiutin jonka äänenlaatu yllättää. Kaiutin soveltuu seinä-, taso- ja kattoasennuksiin niin yksityis- kuin julkiskohteisiin.

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Gallo Acoustics Micro SE

Pyöreä sympaattinen muoto, joka tarjoaa myös äänenlaadullisia etuja.

Varastopoistona edullinen mattamusta pari.

Gallo Acoustics Nucleus Micro SEkaiuttimia kuullessaan ei voi olla hämmästelemättä leppoisan ilmavaa sointia, jonka kaiuttimen muotoilu ja hyvä tekninen toteutus mahdollistavat. Kaiutin on myös erittäin kompakti, vain keskivertoappelsiinin kokoinen. Kun kyseessä on Gallo Acousticsin kaiutin, tämä ei tarkoita, etteikö sillä saisi tuotettua yllättävänkin miellyttävää sointia – moni asiakkaamme onkin todennut kilpailevien samaa muotokieltä jäljittelevien kaiuttimien soivan useimmiten joko hyvin epätasapainoisesti tai pistävästi. Gallon sointia kuvataan usein ilmavaksi ja huoneen täyttäväksi. Micron SE versio hyödyntää perusmallia korkealaatuisempaa elementtiä joka tarjoaa kertaluokkaa erottelevamman toiston. Micro SE soveltuu loistavasti myös Dolby Atmos järjestelmien Atmos kattokaiuttimeksi.

Nucleus Micron mukana saat vaimennusrenkaan, joka toimii pöytä- tai hyllysijoituksessa sekä kaiuttimen tukena että tasoon siirtyviä värähtelyjä eristävänä vaimentimena. Renkaan avulla on myös helppo suunnata kaiutinta kuulijaa kohden. 

Gallon tyylikäs lattiajalusta on saatavilla erikseen, samoin seinä – ja kattokiinnike. Kaiutin on saatavissa myös ns. pendant versiona jolloin kaiutin roikkuu katosta halutun mittaisen johdon varassa. Kaiuttimen runsas värivalikoima tarjoaa vaihtoehtoja asiallisen neutraalista virkistävän pirteisiin sävyihin saakka, jonka lisäksi voit tilata kaiuttimen mihin tahansa värisävyyn tai värimalliin sovitettuna. 

Gallo Acoustics | The world's finest compact speaker systems

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Lue AudioVideon testiraportti kaiuttimista tästä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hyvin laajalla keilalla aukeava äänikuva täyttää tehokkaasti hiukan suuremmankin tilan tasaisella äänikentällä.

  • Kompakti koko tekee kaiuttimen sijoittelusta ja sisustukseen sovittamisesta helppoa.

  • Yllättävän dynaaminen ja tasapainoinen sointi näin pieneksi kaiuttimeksi.

  • Akustisesti kuollut metallinen kotelo ja patentoitu vaimennusaine takaavat, että kotelo ei tuota ylimääräisiä räminöitä tai haitallisia sisäisiä heijastumia.

  • Useita vakionviimeistelyjä, jonka lisäksi voit tilata kaiuttimen toimittamasi värimalln tai värikoodin pohjalta.

  • Pienen kokonsa johdosta kaiutin ei kykene toistamaan matalia bassotaajuuksia. Suosittelemme kaiuttimen kumppaniksi erillistä subwooferia.

  • Pieni koko rajoittaa kaiuttimen maksimi äänenpaineita ja dynamiikkaa. Mikäli tilasi on hyvin suuri tai haluat kuunnella musiikkia suurilla äänenvoimakkuuksilla, suosittelemme tutustumista suuremmalla elementtipinta-alalla varustettuihin kaiuttimiin.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Gallo Acoustics

Taajuusalue

100 – 22 000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

85 dB

Elementit

3" kokoäänialueen elementti

Kaiutin tyyppi

Kokoäänialue

Mitat

102mm halkaisija

Paino

0.8 kg

Kaiuttimien viimeistely

Bronssi, Custom RAL, Harjattu teräs, Harmaa, Kermanvalkoinen, Kiiltomusta, Kiiltovalkoinen, Kulta, Mattamusta, Mattavalkoinen, Punainen, Sininen

Takuu

5 vuotta

Gallo Acoustics Micro SE mattamusta kaiutinpari VARASTOPOISTO | Ideaali.fi

Gallo Acoustics

Gallo Acousticsin perustaja Anthony Gallo syntyi vuonna 1963. Lapsuudestaan alkaen häntä kiinnosti, miten erilaiset koneet ja laitteet toimivat, ja tämän mysteerin selvittämiseksi hän purkikin osiin valtavan määrän erilaisia laitteita.

Täyttäessään 13 vuotta Anthony kiinnostui kaiuttimien toimintaperiaatteista ja 14-vuotiaana hän rakensi jo elektrostaattisia kaiuttimia. Omien sanojensa mukaan hän sai ”kynsilleen miljoonia kertoja.” Anthony kertoo, että häntä miellytti aina elektrostaattisten kaiuttimien soinnin aineettomuus ja puhtaus, mutta tämän tekniikan ongelmaksi tuntui aina muodostuvan hyvin rajallinen dynamiikantoistokyky.

Kokeiluja seuranneet kokeet nauhaelementeillä osoittautuivat hankaliksi tuohon aikaan saatavilla olleiden elementtien kehnon herkkyyden ja dynamiikan toistokyvyn johdosta. Näistä päivistä on kulunut nyt jo yli 50 vuotta, ja tänä aikana Anthony Gallo on kehittänyt mm. oman CDT-diskanttiteknologian (Strada 2 kaiutin). Teknologia mahdollistaa elektrostaattisten kaiuttimien toiston aineettomuuden yhdistettynä parhaiden dynaamisten elementtien toiston dynamiikkaan.

Gallon ensimmäiset kaupalliset kaiuttimet olivat kooltaan valtavia ja painoivat 140 kiloa kappaleelta! Vaikka kyseisen kaiuttimen äänenlaatu saikin osakseen paljon kehuja, teki kaiuttimen fyysinen koko ja korkea hinta siitä kaupallisesti liian pienten piirien tuotteen.

Nykyään Gallo Acousticsin suosituimmiksi tuotteiksi ovat nousseet valmistajan Micro- ja A’Diva-nimellä kulkevat noin appelsiinin kokoiset sateliittikaiuttimet. Niiden äänenlaatu tuntuu uhmaavan fysiikan lakeja, ja useat kansainväliset julkaisut ovatkin antaneet Micro ja A’Diva -sarjan kaiuttimille ostosuosituksiaan.

Kaikissa Anthony Gallon kaiuttimissa hyödynnetään valmistajan patentoimaa ja kehittämää S2-nimellä kulkevaa teknologiaa. Sen avulla kaiuttimet pystyvät toistamaan merkittävästi matalampia taajuuksia pienemmistä koteloista käsin kuin perinteisillä tekniikoilla on saavutettavissa. Tämä onkin yksi merkittävistä tekijöistä Anthony Gallon Micro- ja A’Diva-kaiuttimien suosion taustalla.

Micro- ja A’Diva-kaiuttimien pyöreä muoto on akustisesti erinomainen muoto kaiuttimen koteloksi. Pyöreässä kotelossa ei juurikaan pääse muodostumaan kotelon sisäisiä seisovia aaltoja – haitallisia akustisia heijastumia. Koteloiden valmistus korkealaatuisesta metallista ja täyttäminen patentoidulla S2-vaimennusaineella takaa resonoimattoman ja jäykän akustisen kotelon. Se saa kaiutinelementin toimintaympäristön pysymään vakiona kuunteluvoimakkuuksista ja toistettavasta äänimateriaalista riippumatta. Tuloksena saavutetaan puhtaampi toisto ilman koteloperäisiä värittymiä.