Gold Note Mediterraneo levysoitin

8 800 

Gold Note Mediterraneo on upeasti viimeistelty ja todella hienosti soiva vinyylisoitin referenssiluokan kokonaisuuksiin.

Poista

Kuvaus

Gold Note Mediterraneo

Italialaisen Gold Noten premium-luokan levysoitin Giglio on lukuisissa testeissä palkittu soitin jonka äänenlaatu edustaa luokkansa ehdotonta kärkeä. Pianosan 50mm paksuinen runkolevy on nerokkaasti muotoiltu moottorin ja levylautasen tuennan ympärille tavalla joka eliminoi tehokkaasti haitallisia runkovärähtelyitä.

Levylautanen on valmistettu polyvinyyli materiaalista ja on 33mm paksu ja sen sovitus runkoon on tehty tavalla joka eliminoi tehokkaasti resonanssien muodostumista ja siirtymistä. Levysoittimessa hyödynnetään 9″ B-5.1 mallin äänivartta, joka on saanut osakseen runsaasti hehkutusta niin harrastajien kuin alan lehdistön keskuudessa. Soittimen mukana toimitetaan korkealaatuinen pölykansi, joka voidaan haluttaessa irrottaa kokonaan soittimesta.

HUOM! Soitin ei vakiona sisällä äänirasiaa. Suosittelemme rasiaksi vähintään Gold Noten Vasari Gold äänirasiaa: 385€

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Pölykansi sisältyy toimitukseen.

  • Tyylikäs ja jämäkkä rakenne

  • Erinomainen suorituskyky

  • Ei kaukosäädintä 😉

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Mitat

425mm Lev, 200mm Kork, 360mm Syv

Paino

14.5 kg

Viimeistely

Musta, Pähkinä

Takuu

3 vuotta

 
Gold Note Mediterraneo levysoitin | Ideaali.fi

Hifi+ - Englanti

Hifi plus testasi Giglio soittimen ja piti kuulemastaan, voit lukea koko testin alla olevan linkin takaa.

Gold Note Mediterraneo levysoitin | Ideaali.fi

NOVO - Kanada

“Mikäli olet päivittämässä perustason vinyylisoittimesta merkittävästi korkeamman tason toistoon, niin suosittelen lämpimästi Giglio soittimen kuuntelemista. Sen äänenlaatu on sellainen johon hyvin harva lähde kykenee on sitten kyse analogisesta tai digitaalisesta äänilähteestä.”

Lue testi tästä