inakustik AC-1502 3 x 1,5mm2 virtakaapeli

Alk. 209 

inakustik AC-1502 on valmistajan referenssitason virtakaapeli 3 x 1,5mm johtimilla. Saatavana 1m, 2m ja 3m pituuksilla.

Poista

Kuvaus

inakustik AC-1502 on valmistajan referenssitason virtakaapeli 3 x 1,5mm johtimilla.

Äänen parantaminen: AC-1502 minimoi sähköistä kohinaa ja häiriöitä, jolloin musiikki toistuu selkeämmin ja yksityiskohtaisemmin.

Laadukkaat materiaalit ja ammattitaito: Virtajohto vähentää signaalihäviöitä ja virran virtausvastusta. Tämä mahdollistaa musiikkisignaalien tarkan siirron ja korostaa musiikin hienoja yksityiskohtia.
Pitkäikäisyys: Vankan rakenteensa ja laadukkaiden komponenttiensa ansiosta kaapeli toimii luotettavasti pitkiä aikoja:
Turvallisuus: Toiminnallisen testin lisäksi jokaiselle kaapelille tehdään erillinen eristys- ja korkeajännitetesti.

Verkkoliitäntäkaapeleilla (virtakaapeleilla) on hyvin erityinen rooli hifijärjestelmässä. Sinun on hallittava impulssimaista virrankulutusta dynaamisten musiikkikierrosten aikana integroiduilla vahvistimilla, tehovahvistimilla tai aktiivikaiuttimilla.

Lisäksi niiden on syötettävä yksittäisiin hifilaitteisiin viivytyksettä ja häviöttömästi äärimmäiset virtapiikit, jotka vahvistuvat laitteissa muunnettaessa vaihtojännitettä tasajännitteeksi. Kaikki “estynyt” virran kulku johtaa suuriin tehohäviöihin johto- ja kosketusresistansseissa ja vaikuttaa kielteisesti hifijärjestelmän äänentoistoon. Tästä syystä AC-1502:ssa on kehitetty erittäin alhaiset kosketusresistanssit.

Lisäksi tiheä suojaus suojaa viereisiä komponentteja voimakkailta magneettikentiltä ja häiriöiltä, jotka johtuvat virtajohdon nopeasti muuttuvista virran lisäyksistä ja vähennyksistä. Tuloksena on erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettu HiFi-virtalähdekaapeli, joka nostaa järjestelmäsi dynamiikan ja yksityiskohtien toiston osalta korkeammalle äänitasolle. Huolimatta kaikesta audiofiilisten yksityiskohtien huomioimisesta turvallisuudella on kuitenkin erityisen tärkeä rooli tässä kaapeliluokassa. Tästä syystä jokainen AC-1502-virtakaapeli testataan intensiivisesti. Toiminnallisen testin lisäksi jokaiselle kaapelille tehdään myös eristys- ja korkeajännitetesti. Tulos kirjataan, ja jokainen virtajohto saa yksilöllisen sarjanumeron.

Katso lisätiedot valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Lisätiedot

Tuotemerkki

inakustik

Pituus

1m, 1,5m, 2m, 3m