inakustik AC-2502 3 x 2,5mm2 virtakaapeli

Alk. 329 

inakustik AC-2502 on valmistajan referenssitason virtakaapeli 3 x 2,5mm johtimilla. Saatavana 1m, 1,5m, 2m ja 3m pituuksilla.

Poista

Kuvaus

inakustik AC-2502 on valmistajan referenssitason virtakaapeli 3 x 2,5mm johtimilla.

inakustik AC-2502 on valmistajan referenssitason virtakaapeli 3 x 2,5mm johtimilla erityisesti virrankulutukseltaan suurien laitteiden käyttöön. Erinomainen valinta vahvistimille ja päätevahvistimille. Kaapeli on saatavana sekä tutulla Schuko C13 -liittimellä että suurille virroille suunnitellulla Schuko C19 -liittimellä.

Tiivis suojaus: vähentää sähköistä kohinaa ja häiriöitä, jolloin musiikki toistuu selkeämmin ja yksityiskohtaisemmin.
Selkeämpi ääni: Käyttämällä erittäin puhdasta kuparia ja erikoiseristystä minimoidaan signaalihäviöt. Ääni on yksityiskohtaisempi.
Vankka rakenne: Sitä ei ole suunniteltu ainoastaan erinomaista äänenlaatua vaan myös kestävyyttä varten
Turvallisuus: Jokaiselle kaapelille tehdään tavanomaisen toiminnallisen testin lisäksi myös eristys- ja korkeajännitetesti.

Hifi-järjestelmä ei periaatteessa toista mitään muuta kuin moduloitua kotitaloussähköä. Sen pitäisi siis saapua laitteeseen mahdollisimman esteettömästi. Virtajohtojen suuri haaste ovat äärimmäiset virtapiikit. Ne johtuvat siitä, että liitetyt laitteet muuttavat vaihtovirran tasavirraksi. Nämä äärimmäiset virtapiikit aiheuttavat monenlaisia ei-toivottuja vaikutuksia, minkä vuoksi virtajohto on erityisen tärkeä.

Reference AC-2502 -virtaliitäntäkaapeli on varustettu tähän vaativaan tehtävään, ja se on suunniteltu korkealaatuisten hifi- ja huippuluokan audiojärjestelmien liittämiseen. Sen ominaisuuksiin kuuluu 3,3-kertaisen normatiivisen minimijohtimen poikkipinnan lisäksi suojaus, joka suojaa ketjun herkkiä audiofiilisiä komponentteja virtapiikkien aiheuttamilta häiriökentiltä suojaaminen.

Turvallisuus on etusijalla: Huolimatta kaikesta rakkaudesta audiofiiliseen ääneen, turvallisuudella on erityinen rooli tässä kaapeliluokassa. Tästä syystä jokaiselle AC-2502-kaapelille tehdään vakiomuotoisen toiminnallisen testin lisäksi myös eristys- ja korkeajännitetestit. Tulos kirjataan, ja jokainen kaapeli saa yksilöllisen sarjanumeron.

Katso lisätiedot valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Lisätiedot

Tuotemerkki

inakustik

Pituus

1m, 1,5m, 2m, 3m

Liitintyyppi

Schuko C13, Schuko C19