inakustik Excellence Gel Absorber -vaimennustassu

72 

Hyvin tehokas absorboivaan geelityynyyn perustuva vaimennustassu herkkien laitteiden tai kaiuttimien alle. Maksimikuormitus 20 kg / neljä tassua.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

inakustik Excellence Gel Absorber – korkealaatuista vaimennusta

Highend- ja hifijärjestelmät ovat yhdistelmä täsmällisiä ja hienostuneita laitteita. Parhaimmillaan ja yhteensopivimmillaan ne mahdollistavat musiikin toistamisen ällistyttävällä laadulla. Jotta kaikki osat toimivat ilman häiriöitä, aivan kuten herkät mittalaitteetkin ne täytyy eristää värähtelyistä ja iskuista mahdollisimman tehokkaasti. Värähtelyjä aiheutuu useista lähteistä ja ne voivat välittyä rakenteita pitkin tai ilmateitse.

Vaimennustassu toimii apuna ongelmaan. Excellence Gel Absorber koostuu erityisestä geeliseoksesta, joka voi nielaista – eli muuttaa värähtelyenergian mitättömän pieneksi määräksi lämpöä. Ne eristävät kaiuttimet tai hifilaitteet alustastaan ja estävät värähtelyjen siirtymisen eteenpäin. Voisi ajatella, että kaiuttimien eristäminen riittää, mutta se ei estä laitteiden alla olevien tasojen lähtemistä värähtelemään ilmateitse liikkuvan äänen takia. Eli siinä, että eristää kaikki laitteet alustastaan, on järkeä. Tämä pätee myös CD-soittimiin, kovalevyihin ja vastaaviin, jotka tuottavat itse mekaanista värähtelyä, joka voi johtua toisiin laitteisiin.

Neljä hi-tech geelivaimenninta
Neljä ruostumattomasta teräksestä työstettyä alustaa
Maksimikuormitus 20 kg / neljä vaimennustassua
Sisältää sekä huopatassut että tarrat tassujen kiinnitykseen
Mitat noin 45 mm x 5 mm

Lisätietoja valmistajan sivuilta:

Lisätiedot

Tuotemerkki

inakustik

Mitat

Halkaisija 45 mm, korkeus 5 mm

Viimeistely

Musta