inakustik Referenz NF-204 Micro AIR XLR

Alk. 359 

inakustik Referenz NF-204 Micro AIR XLR on ilmaeristeteknologiaan perustuva erittäin korkealuokkainen XLR-välikaapeli.

Poista

Kuvaus

inakustik Referenz NF-204 Micro AIR XLR

inakustik Referenz NF-204 Micro AIR XLR on hyvin korkealuokkainen balansoitu välikaapeli vaativaan käyttöön. Symmetrinen arkkitehtuuri, ilmaeristys, Micro Air -teknologia ja samankeskiset johtimet ovat NF-204 Micro AIR -kaapelin “salaisuus”.

Koska hifilaitteiden antama signaali on voimakkuudeltaan heikko ja herkkä kaapelin kapasitanssille, kapasitanssi muodostaa korostetun oleellisen osan kytkettäessä laitteita toisiinsa. Helposti käy niin, että muodostuu alipäästösuodin eli korkeita taajuuksia vaimentava ja vaihesiirtoa aiheuttava kytkentä. Tämän takia RCA- ja XLR- kaapelit ovat erinomainen paikka hyödyntää Micro Air -kaapelien ilmaeristystä.

Toinen poikkeuksellinen piirre NF-204 Micro AIR -kaapelin tekniikassa on sen symmetrinen rakenne, mikä varmistaa erinomaisen suojauksen elektromagneettisen säteilyn aiheuttamilta häiriöiltä. Kaapelin RCA-versiota varten kehitettiin kokonaan uusi liitin, jota ei tarvitse juottaa. Se koostuu useammasta erillisestä komponentista, jotka kasataan yhteen kaapelin kokoonpanovaiheessa. Kaapelin päät valmistellaan kaapelituotanto-osastolla hyvin huolellisesti. Kokoonpanossa ne asetetaan telluurin ja kuparin seoksesta valmistettuihin pinneihin ja puristetaan kiinni hurjalla 1,5 tonnin painolla. Joko pelkällään tai yhdessä LS-204- ja LS-204-XL-kaapelien kanssa NF-204 Micro AIR avaa signaaliketjun portit sepposen selälleen ja mahdollistaa laitteistosi toiminnan parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisätiedot

Tuotemerkki

inakustik

Pituus

0.75m, 1m, 1.5m