inakustik star Ultra High Speed HDMI 2.1 ja Ethernet -kaapeli

Alk. 20 

HDMI.org-hyväksytty Ultra HD HDMI 2.1 ja Ethernet -kaapeli. Yhteensopivuus alaspäin ja tuki Ultra HD 10K @ 120 Hz (DSC). Tuki: ARC, eARC, CEC, HDCP2.3, HDR, HDR10+ ja Dolby Vision.

Poista

Kuvaus

Tämä HDMI-organisaation hyväksymä ultranopea inakustik star Ultra High Speed HDMI 2.1 ja Ethernet -kaapeli takaa kristallinkirkkaan kuvan ja dynaamisen korkearesoluutioäänen. Nauti elokuvista ja peleistä Ultra HD 10K -resoluutiolla, 120 Hz -virkistystaajuudella ja 48 Gbps -tiedonsiirtonopeudella. Tuetut ääniformaatit kuten DTS Master, DTS:X, Dolby Digital True HD ja Dolby Atmos mahdollistavat lyömättömän kotiteatterielämyksen. Kolminkertainen suojaus varmistaa, etteivät ulkopuoliset häiriöt pilaa herkkää signaalia. 24-karaatin kullatut liittimet ja erittäin puhtaasta kuparista tehdyt johtimet takaavat vakaan signaalinsiirron erinomaista kuvan ja äänenlaatua varten.

Ominaisuudet kuten HDR10+, Dolby Vision ja eARC (Enhanced ARC) varmistavat kaapelin yhteensopivuuden HDMI 2.1 -standardin kanssa samoin kuin myös yhteensopivuuden vanhempien HDMI-versioiden kanssa. inakustik High Speed HDMI -kaapeli on suunniteltu nimenomaan AV-laitteiden yhteen kytkemiseen: satelliittivirittimet, Blu-ray-soittimet, AV-vahvistimet, TV:t, videotykti ja pelikonsolit kuten Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, PS3, PS3 Slim, PS4, PS4 Pro ja Nintendo Switch ja tulevat konsolisukupolvet, esimerkiksi Xbox Series X ja PlayStation 5 (PS5).

Tukee HDMI 2.1:ä 48 Gbps tiedonsiirtonopeudella
Ultra HD 10K @ 120 Hz (DSC)
ARC, eARC, CEC, HDCP2.3
Tukee: HDR, HDR10+ ja Dolby Vision
Ultra HD -hyväksytty kaapeli (HDMI.org)
Alaspäin yhteensopiva (HDMI2.0 jne)

Lisätiedot

Tuotemerkki

inakustik

Pituus

1m, 1.5m, 2m