69 %

Vienna Acoustics Waltz Grand – käytetty – MYYTY

Original price was: 1 600 €.Current price is: 490 €. / pari

Vienna Acoustics Waltz Grand on upeasti viimeistelty ja miellyttävästi soiva seinä- / jalustakaiutin. Sen äänenlaatu ei jätä kylmäksi vaativampaakaan harrastajaa.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Vienna Acoustics Waltz Grand

Läsnäolevan mukaansatempaavasti soiva seinä / jalustakaiutin.

Vienna Acoustics Waltz Grand on äänellisesti ja viimeistelyltään yksi markkinoiden huolitelluimmista kaiuttimista. Waltz Grand toisto on lämmin ja rasittamaton, keskiäänet toistuvat läsnäolevasti ja diskantti kilahtaa kirkkaasti ilman kireyttä tai kliinisyyttä – jo kliseeksi muodostunut ”musikaalisuus” kuvastaa tämän kaiuttimen sointia.

Mikäli olet etsimässä kaiutinta, jonka sointia kuvaavat sanat kuiva ja viiltävän analyyttinen, suosittelemme tutustumista muihin tuotteisiin. Jos taas etsit kaiutinta jonka sointia kuvastavat sanat musikaalinen, läsnäoleva ja rasittamaton, on Vienna Acoustic ehdottomasti tutustumisen arvoinen kaiutin.

Kaiutin voidaan myös kiinnittää seinään optiona saatavalla seinäkiinnikkeellä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Upeasti viimeistelty kaiutin vetää viimeistelyllään vertoja hienoimmille italialaisille kalusteille.

  • Musikaalinen ja rasittamaton toisto, josta ei puutu läsnäolontuntua.

  • Kompakti koko helpottaa sijoittamista.

  • Suuremmissa tiloissa bassotoisto voi kaivata subwooferin tukea.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Vienna Acoustics

Taajuusalue

70 – 22 000 Hz

Impedanssi

4 ohm

Herkkyys

91 dB

Suositeltu vahvistinteho

50 – 180 W

Elementit

1"-tekstiilikalottidiskantti ja 2 x 6" X3P Spider Cone -bassokeskiääninen

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

79 x 480 x 200 mm (S x K x L)

Paino

7 kg / kpl

Takuu

1 vuotta

Vienna Acoustics Waltz Grand - käytetty - MYYTY | Ideaali.fi

Vienna Acoustics

Itävalta

Vienna Acoustics sai alkunsa Itävallassa 1989 jolloin Viennassa asuva Peter Gansterer perusti yrityksen pitkäaikaisen harrastuksen innoittamana. Viennassa sijaitsee eräät maailman kuuluisimmista konserttitaloista joiden penkkejä Peter on kuluttanut jo nuoruus vuosinaan. Näissä konserttisaleissa kuullut esitykset ovat sittemmin toimineet Vienna Acousticsin suunnittelutiimin innoittajina. Konserteissa kuultu soinnin auktoriteetti ja kokonaisvaltaisuus sai Peterin aloittamaan kaiuttimien suunnittelun joiden tavoitteeksi asetettiin konserteissa koetun elämyksen toistaminen kotiolosuhteissa.

Toisin kuin monet muut valmistajat jotka ovat siirtäneet tuotantonsa Euroopan ulkopuolelle Vienna Acoustics valmistaa edelleen kaikki tuotteensa Itävallassa, ainoastaan upeasti viimeistellyt kotelot tulevat Itävallan kokoonpanolinjalle italialaiselta luksus luokan huonekaluvalmistajalta.

Vienna Acoustics tuotteiden suunnittelun pohjana käytetään niin mittauksia kuin kuuntelukokeita, mutta kaiuttimien lopullinen toisto perustuu aina kuuntelukokeille ja niissä hyviksi koetuille ratkaisuille. Vienna Acousticsin sointia kuvaavat hyvin sanat rikas, täyteläinen, läsnä oleva, miellyttävä ja musiikille uskollinen.

Vienna Acousticsin toiminnassa avain asemassa on tunne – nöyryydestä muusikkojen työtä ja sen autenttista toistamista kohtaan ja ylpeydestä tuotteiden tinkimättömästä teknisestä toteutuksesta ja viimeistelystä.

Kokonaisuutena Vienna Acousticsin tuotteiden voidaan sanoa olevan soivia taideteoksia jotka tarjoavat miellyttäviä hetkiä musiikin parissa vuosikymmeniksi eteenpäin.