THX Ultra 2

MK Sound IW150A upotettava atmoskaiutin

1 170  / kpl

MK Sound IW150A on upotettava referenssitason Atmos-kattokaiutin, tinkimättömän valinta 150/300-malleilla tehtyihin kotiteattereihin.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 103,10  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 1 237,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

MK Sound IW150A

Ympäröi itsesi äänellä – MK Sound IW150A on vaativan leffaharrastajan optimaalinen Atmos-kattokaiutin

MK Sound IW150A on tinkimättömän kotiteatteristin valinta katon Atmos-kanaviin kun kuuntelijan tasossa käytetään 150/300-mallistojen kaiuttimia. 15 asteen kulmaan asennettu diskantti auttaa saamaan pääkuuntelualueen äänensävyn hyvin tasapainoiseksi. Koko kaiutinjärjestelmän mahdollisimman samankaltainen äänensävy on oleellinen osa laadukasta teatterielämystä. Kattokanavien lisäksi IW150A toimii myös seinäasennuksissa, kun ei tarvita IW150:n tarkkuutta ja tripladiskantin puhtautta tai haluta IW150T:n erityisen laajaa äänikenttää.

MK Soundin suunnittelufilosofiassa jätetään syrjään mystiset, koristeelliset aspektit ja keskitytään tärkeimpään – itse ääneen.

Elementti- ja jakosuodinosien valinta suoritetaan siten, että kokonaisuus saadaan toimimaan mahdollisimman pienillä vaihesiirrolla. Esimerkiksi diskantti- ja bassoelementtien välillä ilmenee monessa kilpailevassa tuotteessa harmillista vaihe-eroa, viivettä näiden kahden elementin tuottamien äänten välillä. Tämän tapahtuessa usein korvamme kannalta herkimmällä taajuusalueella, syntyy toistoon oleellisia virheitä. MK Soundin tuotteissa tämä ongelma on saatu monikymmenvuotisen tutkimustyön ansiosta eliminoitua uskomattoman hienosti. Lisäksi juuri elokuvatoistossa vaadittavaan laaja-alaiseen dynamiikantoistoon on kiinnitetty erityistä huomiota, näin voit olla varma elokuvateatterielämyksen toteutumisesta kotonasi.

Tiesitkö, että MK Sound on vakiinnuttanut asemansa Hollywoodin elokuvateollisuuden luottokaiuttimena? 150-sarjan kaiuttimia hyödynnetään kaikissa Hollywoodin merkittävissä elokuvastudioissa. Mm. seuraavat musiikki- ja elokuvateollisuuden jättiläiset luottavat MK Soundin kaiuttimiin miksatessaan ja masteroidessaan elokuvien ja musiikkilevyjen ääniraitoja:

20th Century Fox
Dolby Laboratories
DreamWorks
Dts
HBO Productions
Lucasfilm
Disney
Paramount Studios
Skywalker Sound
Sony Music & Pictures
Universal Studios
Warner Brothers Studios
ja useat muut..

MK Sound on yksi elokuvateollisuuden luotetuimmista kaiutintoimittajista, MK Soundin kaiuttimilla onkin miksattu lukuisia Hollywoodin menestyselokuvista.

Vahvaa kasvua.

MK Sound on toimittanut kaiuttimia Hollywoodin elokuvastudioiden käyttöön jo vuosikymmenien ajan. Yhä edelleen MK Sound tuotteiden laatu vakuuttaa alan toimijoita, sekä kansainvälisen lehdistön kriittisiä testaajia. Jatkuva kehitystyö ja intohimo korkealaatuista äänentoistoa kohtaan ajaa MK Soundia uusiin innovaatioihin.

Muunmuassa v. 2018 sekä Sony Music & Pictures ja Disney Studiot ostivat käyttöönsä kunnioitettavan määrän MK Soundin Dolby Atmos kaiutinsarjoja tuoreista S150 ja S300 mallistoista. Myös vuodesta 2016 eteenpäin niin Oscar- kuin Grammy-gaalankin TV-lähetykset on miksattu MK Sound S150 sarjan kaiuttimin. MK Sound M-sarjan kaiuttimia hyödynnetään mm. Sony Picturesin Blu-Ray tuotannossa ja DTS:n ääniformaattien kehitystyössä ja tässä on vain murto-osa Hollywood studioista jotka hyödyntävät MK:n kaiuttimia elokuvatuotannossaan.

Seuraavan kerran kun käyt elokuvissa, vuokraat elokuvan tai kuuntelet lempi musiikkialbumiasi, voit hyvinkin katsella elokuvaa tai kuunnella musiikkia jonka ääniraidan luomisessa on turvauduttu MK Sound kaiuttimiin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Vain 95 mm upotussyvyys mahdollistaa huomaamattoman sijoituksen moniin rakenteisiin.

  • Erotteleva mutta rasittamaton sointi.

  • Luo hyvin laajan ja tasaisen äänikentän.

  • S150 sarjan kaiuttimilla on miksattu lukuisia menestys elokuvia, tv-sarjoja ja musiikkialbumeita.

Lisätiedot

Tuotemerkki

MK Sound

Taajuusalue

80 – 20 000 Hz

Impedanssi

4 ohm

Herkkyys

90 dB

Suositeltu vahvistinteho

25 – 400 w

Elementit

1 x 1" tekstiilikalotti, 2 x 5,25" basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

360 x 317 x 95mm (Kork x lev x syv.)

Paino

6.9 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta

MK Sound IW150A upotettava atmoskaiutin | Ideaali.fi

MK Sound

Jo yli 40v ajan MK Sound on valmistanut referenssitason kaiuttimia musiikki- ja elokuvateollisuuden käyttöön. Sittemmin MK Sound tuotteet ovat löytäneet tiensä myös yhä useampien Hi-Fi ja kotiteatteriharrastajien laitteistoihin. Kuluttaja-asiakkaiden kiinnostuksen kasvun myötä MK Sound on julkaissut uusia paremmin perinteisiin kotien huonetiloihin visuaalisesti istuvia kaiutinmalleja joiden suorituskyvyssä ei kuitenkaan ole tingitty.

Lukuisat Hollywoodin elokuvastudiot, sekä musiikkistudiot ympäri maailman käyttävät MK Sound kaiuttimia, niiden poikkeuksellisen selkeän, dynaamisen ja luonnonmukaisen soinnin takia. MK Sound kaiuttimilla toteutat kotiisi huippuluokan kotiteatteri- ja musiikkijärjestelmät, jotka eivät vie runsaasti tilaa, soivat upeasti ja ovat kohtuuhintaisia. Jos haluat kokea elokuvien ja TV-sarjojen ääniraidat mahdollisimman autenttisesti, ohjaajan tarkoittamalla tavalla, teet itsellesi kathunpalveluksen jos et tutustu MK Sound tuotteisiin ennen ostopäätöstä.

MKSound tuotteisiin luottavat mm. sellaiset elokuvateollisuuden jättiläiset kuin:

20th Century Fox
Sony Pictures
Warner Brothers
Lucasfilm
Universal Pictures
Walt Disney
HBO
Paramount

Elokuvatuotannot ovat yksi haastavimmista ympäristöistä kaiuttimia ajateltaessa. Elokuvat ja TV-sarjat sisältävät musiikkia, puhetta, luonnon ääniä, sekä keinotekoisia tehosteita, joiden keskinäiset suhteet luovat elokuviin ja TV-sarjoihin tarinan kannalta tärkeän latauksen. Parhaillaan satoja miljoonia euroja maksavissa elokuvatuotannoissa ei ole varaa virheisiin. Samat kaiuttimet, joita useat Hollywood-studiot ovat hankkineet näiden valtavien tuotantojen toteuttamiseen, voit hankkia nyt omaan järjestelmääsi yllättävän kohtuullisin kustannuksin.

 

Kuule enemmän, kuule tarkemmin – myös pienillä äänenvoimakkuuksilla

Toisin kuin huippuammattilaisten studioissa, kodeissa tilan akustiikka, kaiutin sijoittelu ja käytettävät äänenvoimakkuudet ovat monesti riippuvaisia itse asunnon, sekä muiden perheenjäsenten asettamista rajoitteista ja toiveista. Kaiutinsijoitteluun vaikuttaa suuresti mm. kulkuväylien ja ikkunoiden paikat, ja kuunteluvoimakkuuksiin muiden perheenjäsenien toiveet ja mahdolliset seinänaapurit.

MK Sound kaiuttimet sisältävät useita teknisiä ratkaisuja jotka auttavat sinua nauttimaan korkealaatuisesta äänentoistosta myös pienemmillä äänenvoimakkuuksilla, sekä tiloissa joiden akustiset ominaisuudet eivät vastaa huippuluokan studioita.

Siirtyessäsi käyttämään MK Sound kaiuttimia, saatat yllättyä kuinka paljon ennen kuulumattomia pieniä yksityiskohtia tutut äänitteesi sisältävätkään. Toisin kuin monet kilpailijoiden kaiuttimet joiden toisto “aukeaa” kunnolla vasta lujempaa soitettaessa, MK Sound kaiuttimet toistavat äänitteiden pieniä yksityiskohtia selkeästi jo matalilla äänenvoimakkuuksilla. Tästä ominaisuudesta on hyötyä mm. televisiota iltaisin katseltaessa, jolloin perheen muut jäsenet saattavat olla jo nukkumassa. Harva myöskään uskoo, kuinka paljon puhdasta äänenpainetta MK Sound kaiuttimet kykenevät tarvittaessa tuottamaan, kompakteista mitoistaan huolimatta.

MK Sound kaiuttimien jakosuotimen ja elementtien toiminta on optimoitu tuottamaan suuri ja vakaa äänikenttä laajalle kuuntelualueelle, jolloin useampi perheenjäsen voi nauttia korkealaatuisesta toistosta samanaikaisesti. MK Sound kaiuttimet toimivat myös keskimääräistä paremmin hiukan kaikuisemmissakin tiloissa, joka on seurausta kaiuttimien hallitusta suuntaavuudesta ja johdonmukaisesta taajuuskäyttäytymisestä myös kaiuttimen keskilinjan sivuilla.

 

Kompaktit kaiuttimet – suuri ääni

MK Sound valikoimista et löydä suurikokoisia lattiakaiuttimia. Itse asiassa MK Sound sai alkunsa vuonna 1976, kun MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen kompakteihin sateliittikaiuttimiin ja erilliseen subwooferiin pohjautuvan kaiutinjärjestelmän, joka lanseerattiin markkinoille David & Goliath nimikkeellä.

Seuraavana vuonna MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen sisäisellä vahvistimella ja ohjauselektroniikalla varustetun subwooferin, tästä alkoi uusi aikakausi, joka muutti perinteisiä ajatusmalleja joissa järjestelmät olivat pohjautuneet “ruumisarkun” kokoisiin kaiuttimiin. MK Soundin pienten pääkaiuttimien ja erillisen matalia taajuuksia toistavan subwooferin yhdistäminen mahdollisti korkealuokkaisen ja suuriin äänenpaineisiin kykenevien järjestelmän toteuttamisen sisustus ystävällisellä ja tilankäytön kannalta tehokkaalla tavalla. Tämä uusi lähestymistapa alkoi nopeasti saada jalansijaa, niin studioissa kuin kodeissa.

 

MKSound - ammattilaisten valinta jo yli 40v ajan.

MKSound kaiuttimilla on miksattu sadoittain elokuvia joihin lukeutuu myös lukuisia äänimaailmastaan Oscar palkittuja teoksia. Tämän lisäksi lukuisat menestyneet TV-sarjat, konserttitaltioinnit ja musiikkialbumit on miksattu MKSound kaiuttimin.  Joka päivä äänitysstudiossa tehdään satoja ratkaisuja pohjautuen MKSound kaiuttimien sointiin.

Samat tuotteet jotka toimivat alansa huippujen työkaluina äänitysstudioissa, ovat kauttamme myös kuluttajien saatavilla. MKSound tarjoaa kattavan valikoiman huippuluokan kaiuttimia eri koko ja hintapisteissä.

Kaikki MKSound tuotteet on kehitetty toimimaan niin 2-kanava kuin kotiteatterijärjestelmissä.

Tutustu valikoimaamme tästä.