Klipsch RP-502S II surroundkaiutinpari

989  / pari

Klipsch RP-502S II luo ilmavan ja avaran äänimaiseman Reference Premiere -kotiteatteriisi.

Poista

Kuvaus

Klipsch RP-502S II

Klipsch RP-502S I – avara ja ilmava surroundääni

Kaiutinkokoonpanosi takakaiuttimina RP-502S II -surroundkaiutinpari luo elokuvallisen äänentoiston kotiteatteriisi. Klipschin Wide Dispersion Surround Technology (WDST) tarjoaa hämmästyttävän yksityiskohtaisen ja eloisan äänentoiston tilaan kuin tilaan.

Klipsch Reference Premier -sarjan uusi sukupolvi päivittää aiemman malliston muun muassa täysin uusituilla elementeillä ja 90 x 90 Tractrix -diskanttitorvilla, isommalla tehonkestolla ja enimmäisäänenpaineella sekä aiempaa huomattavasti jäykemmällä kotelorakenteella. Myös liitäntäpuolta on kehitetty.

Klipschin 90° x 90° Tractrix-diskanttitorvi tuottaa live-elämyksellisen yksityiskohtaisuuden ja tunnokkuuden puhtaalla ja luonnollisella äänentoistolla. Mitoiltaan entistä suurempi uuden sukupolven Tractrix-torvi tuottaa laajemman äänialan ja hallitumman suuntaavuuden.

Linear Travel Suspension (LTS) -diskantti on yksi Klipschin merkittävimmistä luomuksista, joka on niittänyt kiitosta ja mainetta maailmalla! LTS-diskanttielementin toisto on minimoitu särön suhteen paremman ja erotellumman äänentoiston puolesta. Avoin diskanttikotelo vähentää epätoivottuja resonansseja tuottavia seisovia aaltoja, ja tuloksena on yksityiskohtaisempi ja selkeämpi korkeiden taajuuksien toisto.

Reference Premier -mallisarjan erityisominaisuus, Cerametallic-kuparibassoelementti, on sekin uudistettu. Elementti on erittäin jäykkä ja kevyt särön minimoimisen ja paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. Uudet puhekelat ovat halkaisijaltaan 70% edellisiä suuremmat, mikä näkyy parempana tehonkestona ja virheettömämpänä toistona. Tractrix-refleksiportti vähentää turbulenssia ja säröä, ja parantaa näin puolestaan bassotoistoa.

Laadukas MDF-kotelorakenne uusitulla sisäisellä tuennalla vähentää runkovärinää värittymättömämmän ja paremman äänen tarkkuuden puolesta.

Ulkomuodoltaan RP-502S II on tyylikkään virtaviivainen. Harkitut yksityiskohdat, kuten magneettinen etukangas, antavat kaiuttimelle viimeistellyn ja modernin ilmeen.

Ominaisuudet

Taajuusvaste: 62 – 25 000 Hz +/- 3dB
Herkkyys: 94 dB @ 2,83 V / 1 m
Tehonkesto: 100 W / 400 W
Impedanssi: 8 Ohm yhteensopivuus
Jakotaajuus: 1500 Hz
Elementit: 2x 1″ LTS Vented -diskantti Tractrix-torviteknologialla, 2x 5.25″ Cerametallic-woofer
Liitännät: Single Aluminium Binding
Mitat(KxLxS): 360 x 303 x 194 mm
Paino: 7,6 kg

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Avarampi äänikenttä surroundkanavaan kuin peruskaiuttimella.

  • Tasapainoinen äänensävy.

  • Sopii erinomaisesti muiden Reference Premiere -kaiuttimien seuraan.

  • Ei pienin mahdollinen surroundkaiutin.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Klipsch

Viimeistely

Musta, Pähkinä

Takuu

2 vuosi