THX Ultra 2

MK Sound S300T surroundkaiutin

4 800  / pari

MK Sound S300T on MK:n lippulaivasarjan surroundkaiutin. Tämä kaiutin edustaa MK:n keräämää osaamista jo yli 40v ajalta.

Poista

Kuvaus

MK Sound S300T

Ympäröi itsesi äänellä.

MK Soundin lippulaivamalliston surroundkaiutin.

MK Sound S300T Tripole® on erinomainen ratkaisu erittäin vaativan kotiteatteriharrastajan surround- sekä takakaiuttimeksi.

MK Sound S300T on huippuluokan surround-kaiutin ääntä laajasti levittävällä Tripole®-rakenteella. Kaiutin säteilee ääntä suoraan kuuntelualueen suuntaan sekä sivuilleen. Tämän tekniikan etuina on hyvin laaja ja kuuntelijaa ympäröivä äänimaailma jossa yksittäiset äänimaailmaan miksatut elementit toistuvat kuitenkin tarkasti.

Harvinaisen tasapainoinen ja tarvittaessa hyvinkin suuriin äänenpaineisiin kykenevä kaiutin on tulos yli 40v kokemuksesta kaiutinvalmistuksesta. M&K Soundin suunnittelufilosofiassa jätetään syrjään mystiset sekä koristeelliset aspektit ja keskitytään tärkeimpään – itse ääneen.

Elementti- ja jakosuodinosien valinta suoritetaan siten, että saadaan kokonaisuus toimimaan mahdollisimman pienillä vaihesiirrolla. Esimerkiksi diskantti- ja bassoelementtien välillä ilmenee monessa kilpailevassa tuotteessa harmillista vaihe-eroa, viivettä näiden kahden elementin tuottamien äänten välillä. Tämän tapahtuessa usein korvamme kannalta herkimmällä taajuusalueella, syntyy toistoon oleellisia virheitä. MK Soundin tuotteissa tämä ongelma on saatu monikymmenvuotisen tutkimustyön ansiosta vaimennettua uskomattoman hienosti. Lisäksi juuri elokuvissa vaadittavaan dynaamisen toiston tarpeeseen on kiinnitetty erityistä huomiota, joten voit olla varma elokuvateatterielämyksen toteutumisesta kotonasi jopa hurjilla äänenvoimakkuuksilla!

MK Sound S300T Tripole® on erinomainen ratkaisu vaativan kotiteatteriharrastajan surround- sekä takakaiuttimeksi.

Hollywood studioiden luottotoimittaja.

Tiesitkö, että MK Sound on vakiinnuttanut asemansa Hollywoodin elokuvateollisuuden luottokaiuttimena? MK Sound kaiuttimiin luottavat mm. seuraavat alan toimijat elokuvia ja musiikkia tuottaessaan:

20th Century Fox
Dolby Laboratories
DreamWorks
Dts
HBO Productions
Lucasfilm
Disney
Paramount Studios
Skywalker Sound
Sony Music & Pictures
Universal Studios
Warner Brothers Studios
ja useat muut..

MK Sound on yksi elokuvateollisuuden luotetuimmista kaiutintoimittajista, MK Soundin kaiuttimilla onkin miksattu lukuisia Hollywoodin menestyselokuvista.

Vahvaa kasvua.

MK Sound on toimittanut kaiuttimia Hollywoodin elokuvastudioiden käyttöön jo vuosikymmenien ajan. Yhä edelleen MK Sound tuotteiden laatu vakuuttaa alan toimijoita, sekä kansainvälisen lehdistön kriittisiä testaajia. Jatkuva kehitystyö ja intohimo korkealaatuista äänentoistoa kohtaan ajaa MK Soundia uusiin innovaatioihin.

Muunmoassa v. 2018 sekä Sony Music & Pictures ja Disney Studiot ostivat käyttöönsä kunnioitettavan määrän MK Soundin Dolby Atmos kaiutinsarjoja tuoreista S150 ja S300 mallistoista. Myös vuodesta 2016 eteenpäin niin Oscar- kuin Grammy-gaalankin TV-lähetykset on miksattu MK Sound S150 sarjan kaiuttimin. MK Sound M-sarjan kaiuttimia hyödynnetään mm. Sony Picturesin Blu-Ray tuotannossa ja DTS:n ääniformaattien kehitystyössä ja tässä on vain murto-osa Hollywood studioista jotka hyödyntävät MK:n kaiuttimia elokuvatuotannossaan.

Seuraavan kerran kun käyt elokuvissa, vuokraat elokuvan tai kuuntelet lempi musiikkialbumiasi, voit hyvinkin katsella elokuvaa tai kuunnella musiikkia jonka ääniraidan luomisessa on turvauduttu MK Sound kaiuttimiin.

 

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kaiuttimen toiminta optimoitu seinäpintojen läheisyyteen.

  • Erotteleva mutta rasittamaton sointi.

  • Luo hyvin laajan ja tasaisen äänikentän.

  • MK:n lippulaivasarjan surroundkaiutin on varmasti yksi markkinoiden suorituskykyisimmistä surroundkaiuttimista.

  • Eihän tätä halvaksi voi kutsua.

Lisätiedot

Tuotemerkki

MK Sound

Taajuusalue

80 – 20 000 Hz

Impedanssi

4 ohm

Herkkyys

89 dB

Suositeltu vahvistinteho

25 – 400 w

Elementit

1 x 1" tekstiilikalotti, 4 x 3.5" laajakaistaelementti, 1 x 6,5" basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

346 x 345 x 180 mm (Kork x lev x syv.)

Paino

12 kg

Viimeistely

Valkoinen, Musta

Takuu

3 vuotta

MK Sound S300T surroundkaiutin | Ideaali.fi

Home Theater Review - USA

“Mennäänpä suoraan asiaan. MK Soundin S300 sarjan kaiuttimet ovat parhaat omassa tilassani koskaan vierailleet monitorikaiuttimet..”

“S300 järjestelmä osoittaa mihin tämän hetken referenssitason monitorikaiutinjärjestelmät kykenevät. S300 monitorit yhdistettynä sarjan S300T-surroundkaiuttimiin ja X12-subwoofereihin muodostavat järjestelmän joka kykenee toistamaan äänitteiden pienimmätkin nyanssit ja tehosteet auktoriteetilla, tarkkuudella ja aina tasapainoisesti ilman minkäänlaista merkkiä järjestelmän ahdingosta tai resurssien riittämättömyydestä.”

Lue testi

MK Sound S300T surroundkaiutin | Ideaali.fi

Sound & Vision - USA

“Huomioiden MkSoundin kattava historia elokuvastudioiden parissa, tuntui vain luontevalta testata järjestelmän kykyjä elokuvalla joka on miksattu MkSound kaiuttimilla. Valitsin elokuvaksi Star Warsin Episodi 3:n: Revenge of the Sith. Luvussa 24 Anakin ja Obi-Wan käyvät taistelua keskellä laavaplaneetta Mustafaria ja pystyin tuntemaan planeetan jyrinän, seuraamaan äänikuvan läpi lentävien droidien lentoratoja ja kuulemaan putkista pakenevan höyryn sihinää. Kaikki tämä nidottiin yhteen John Williamsin musiikin kautta.
Järjestelmät, joiden kyvyt eivät riitä kaikkien näiden yksityiskohtien erotteluun johtavat äänikuvaan jossa yksittäiset äänikuvan elementit sulautuvat sekavaksi mössöksi. S300-järjestelmän kanssa tästä ei ollut pelkoa. Kukin ääni otti oman paikkansa äänikuvasta, muodostaen kokonaisuutena johdonmukaisen ja yhtenäisen äänikentän, kykenin kuulemaan jokaisen yksityiskohdan selkeästi.”

“S300 on soinniltaan hyvin neutraali, se ei väritä toistettua ääntä omalla sointisävyllään. Se toistaa kaiken tallenteelle uskollisella tavalla – hyvässä ja huonossa.”

“Mikäli oma lapseni ei olisi lähdössä jatko-opintoihin tänä syksynä, niin alkaisin miettimään seuraavaa laitteistoni päivitystä. Järjestelmä ansaitsee korkeimman suosituksemme.”

“Suorituskyky 5/5 tähteä. Rakenteen laatu 5/5 tähteä.”

Lue testi

MK Sound S300T surroundkaiutin | Ideaali.fi

AV Online - Unkari

“Istuimme kuuntelemaan ja nauttimaan musiikista, yritimme löytää huomauttamisen aiheita järjestelmän soinnista, mutta emme löytäneet mitään. Emme voi vähätellä järjestelmän kykyjä sanomalla, että se kuulosti hyvältä kotiteatterijärjestelmäksi. Järjestelmä yksinkertaisesti kuulosti vain todella hyvältä ja se siitä.”

“On myös mielenkiintoista huomata kuinka järjestelmä, joka on nimellisesti suunnattu elokuvaäänentoistoon, kykenee tuottamaan musiikillisen kokemuksen, joka saa leuan valahtamaan lattiaan.”

MK Sound S300T surroundkaiutin | Ideaali.fi

Hemmabio - Ruotsi

“MK Sound S300 järjestelmä vaan kuulostaa älyttömän hyvältä toistetusta materiaalista riippumatta.”

Lue testi

MK Sound S300T surroundkaiutin | Ideaali.fi

Heimkino - Saksa

“Luokkansa paras.”

MK Sound S300T surroundkaiutin | Ideaali.fi

AV Forums - Englanti

“Tämä on paras koskaan testaamani subwoofer + sateliittikaiutinjärjestelmä.”

“10/10 pistettä – referenssi!”

Lue testi

MK Sound S300T surroundkaiutin | Ideaali.fi

MK Sound

Jo yli 40v ajan MK Sound on valmistanut referenssitason kaiuttimia musiikki- ja elokuvateollisuuden käyttöön. Sittemmin MK Sound tuotteet ovat löytäneet tiensä myös yhä useampien Hi-Fi ja kotiteatteriharrastajien laitteistoihin. Kuluttaja-asiakkaiden kiinnostuksen kasvun myötä MK Sound on julkaissut uusia paremmin perinteisiin kotien huonetiloihin visuaalisesti istuvia kaiutinmalleja joiden suorituskyvyssä ei kuitenkaan ole tingitty.

Lukuisat Hollywoodin elokuvastudiot, sekä musiikkistudiot ympäri maailman käyttävät MK Sound kaiuttimia, niiden poikkeuksellisen selkeän, dynaamisen ja luonnonmukaisen soinnin takia. MK Sound kaiuttimilla toteutat kotiisi huippuluokan kotiteatteri- ja musiikkijärjestelmät, jotka eivät vie runsaasti tilaa, soivat upeasti ja ovat kohtuuhintaisia. Jos haluat kokea elokuvien ja TV-sarjojen ääniraidat mahdollisimman autenttisesti, ohjaajan tarkoittamalla tavalla, teet itsellesi kathunpalveluksen jos et tutustu MK Sound tuotteisiin ennen ostopäätöstä.

MKSound tuotteisiin luottavat mm. sellaiset elokuvateollisuuden jättiläiset kuin:

20th Century Fox
Sony Pictures
Warner Brothers
Lucasfilm
Universal Pictures
Walt Disney
HBO
Paramount

Elokuvatuotannot ovat yksi haastavimmista ympäristöistä kaiuttimia ajateltaessa. Elokuvat ja TV-sarjat sisältävät musiikkia, puhetta, luonnon ääniä, sekä keinotekoisia tehosteita, joiden keskinäiset suhteet luovat elokuviin ja TV-sarjoihin tarinan kannalta tärkeän latauksen. Parhaillaan satoja miljoonia euroja maksavissa elokuvatuotannoissa ei ole varaa virheisiin. Samat kaiuttimet, joita useat Hollywood-studiot ovat hankkineet näiden valtavien tuotantojen toteuttamiseen, voit hankkia nyt omaan järjestelmääsi yllättävän kohtuullisin kustannuksin.

 

Kuule enemmän, kuule tarkemmin – myös pienillä äänenvoimakkuuksilla

Toisin kuin huippuammattilaisten studioissa, kodeissa tilan akustiikka, kaiutin sijoittelu ja käytettävät äänenvoimakkuudet ovat monesti riippuvaisia itse asunnon, sekä muiden perheenjäsenten asettamista rajoitteista ja toiveista. Kaiutinsijoitteluun vaikuttaa suuresti mm. kulkuväylien ja ikkunoiden paikat, ja kuunteluvoimakkuuksiin muiden perheenjäsenien toiveet ja mahdolliset seinänaapurit.

MK Sound kaiuttimet sisältävät useita teknisiä ratkaisuja jotka auttavat sinua nauttimaan korkealaatuisesta äänentoistosta myös pienemmillä äänenvoimakkuuksilla, sekä tiloissa joiden akustiset ominaisuudet eivät vastaa huippuluokan studioita.

Siirtyessäsi käyttämään MK Sound kaiuttimia, saatat yllättyä kuinka paljon ennen kuulumattomia pieniä yksityiskohtia tutut äänitteesi sisältävätkään. Toisin kuin monet kilpailijoiden kaiuttimet joiden toisto “aukeaa” kunnolla vasta lujempaa soitettaessa, MK Sound kaiuttimet toistavat äänitteiden pieniä yksityiskohtia selkeästi jo matalilla äänenvoimakkuuksilla. Tästä ominaisuudesta on hyötyä mm. televisiota iltaisin katseltaessa, jolloin perheen muut jäsenet saattavat olla jo nukkumassa. Harva myöskään uskoo, kuinka paljon puhdasta äänenpainetta MK Sound kaiuttimet kykenevät tarvittaessa tuottamaan, kompakteista mitoistaan huolimatta.

MK Sound kaiuttimien jakosuotimen ja elementtien toiminta on optimoitu tuottamaan suuri ja vakaa äänikenttä laajalle kuuntelualueelle, jolloin useampi perheenjäsen voi nauttia korkealaatuisesta toistosta samanaikaisesti. MK Sound kaiuttimet toimivat myös keskimääräistä paremmin hiukan kaikuisemmissakin tiloissa, joka on seurausta kaiuttimien hallitusta suuntaavuudesta ja johdonmukaisesta taajuuskäyttäytymisestä myös kaiuttimen keskilinjan sivuilla.

 

Kompaktit kaiuttimet – suuri ääni

MK Sound valikoimista et löydä suurikokoisia lattiakaiuttimia. Itse asiassa MK Sound sai alkunsa vuonna 1976, kun MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen kompakteihin sateliittikaiuttimiin ja erilliseen subwooferiin pohjautuvan kaiutinjärjestelmän, joka lanseerattiin markkinoille David & Goliath nimikkeellä.

Seuraavana vuonna MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen sisäisellä vahvistimella ja ohjauselektroniikalla varustetun subwooferin, tästä alkoi uusi aikakausi, joka muutti perinteisiä ajatusmalleja joissa järjestelmät olivat pohjautuneet “ruumisarkun” kokoisiin kaiuttimiin. MK Soundin pienten pääkaiuttimien ja erillisen matalia taajuuksia toistavan subwooferin yhdistäminen mahdollisti korkealuokkaisen ja suuriin äänenpaineisiin kykenevien järjestelmän toteuttamisen sisustus ystävällisellä ja tilankäytön kannalta tehokkaalla tavalla. Tämä uusi lähestymistapa alkoi nopeasti saada jalansijaa, niin studioissa kuin kodeissa.

 

MKSound - ammattilaisten valinta jo yli 40v ajan.

MKSound kaiuttimilla on miksattu sadoittain elokuvia joihin lukeutuu myös lukuisia äänimaailmastaan Oscar palkittuja teoksia. Tämän lisäksi lukuisat menestyneet TV-sarjat, konserttitaltioinnit ja musiikkialbumit on miksattu MKSound kaiuttimin.  Joka päivä äänitysstudiossa tehdään satoja ratkaisuja pohjautuen MKSound kaiuttimien sointiin.

Samat tuotteet jotka toimivat alansa huippujen työkaluina äänitysstudioissa, ovat kauttamme myös kuluttajien saatavilla. MKSound tarjoaa kattavan valikoiman huippuluokan kaiuttimia eri koko ja hintapisteissä.

Kaikki MKSound tuotteet on kehitetty toimimaan niin 2-kanava kuin kotiteatterijärjestelmissä.

Tutustu valikoimaamme tästä.