74 %

Monitor Audio Apex AW12 subwoofer – käytetty – MYYTY

370  / kpl

Monitor Audio Apex AW12 on kompakti ja tyylikäs subwoofer jonka 12″ elementti yhdistettynä 500w vahvistimeen tuottaa napakan ja dynaamisen bassotoiston.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Monitor Audio Apex AW12

Monitor Audio AW12 subwoofer – napakkaa ja dynaamista bassoa tuottava toimiva kapistus 6kk takuulla.

Monitor Audion Apex AW12 on 12″ elementillä ja 500w pääteasteella varustettu subwoofer. Subwooferin toisto ulottuu aina 21Hz:iin saakka. Kompakti koko tekee tämän subwooferin sijoituksesta helpompaa.

Tämän kappaleen elementissä on muutama jälki, mutta niillä ei ole vaikutusta subwooferin äänenlaatuun tai toimintaan. Tästä nyt todella sopivaan hintaan subwoofer joka toimii myös musiikinkuuntelussa.

Kaiuttimille myönnämme 6kk takuun.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • 12″ elementillä varustetuksi subwooferiksi varsin kompakti

  • Napakka ja dynaaminen sointi, ilman löysää yksinuottista bassoa..

  • Korkealaatuiset elementit ja rakenne.

  • Subwooferin elementissä muutama jälki. Eivät vaikuta kuitenkaan subwooferin toimintaan tai toistoon.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

21 – 200 Hz

Suositeltu vahvistinteho

Aktiivi subwoofer – vahvistimen teho 500w

Elementit

1 x 12" C-CAM bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Aktiivi subwoofer

Mitat

380 x 340 x 410 mm (kork x lev x syv)

Paino

22 kg

Viimeistely

Kiiltomusta

Takuu

6kk

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.