Roksan Caspian M2 päätevahvistin

Roksan Caspian M2 -päätevahvistin on äänenlaadultaan sama kuin lukuisia testivoittoja kahminut integroitu Caspian M2 -vahvistin, mutta ilman esivahvistinosaa.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Roksan Caspian M2

Palkittua äänenlaatua – Roksan Caspian M2 power amplifier

Roksan Caspian M2 päätevahvistin on teknisesti sama laite kuin integroitu Caspian M2 stereovahvistin, mutta ilman esivahvistinosaa. Se on erinomainen ratkaisu, jos haluat käyttää kaksoisvahvistusta eli bi-ampingia kaiuttimillesi. Samoin Caspian M2 päätevahvistin toimii minkä vain esivahvistimen tai äänenvoimakkuussäädöllisen streamerin seurassa mekaanisesti laadukkaana ja äänenlaadultaan hienona päätevahvistimena.

Caspian M2:n perusteellisuus hyvän äänen tavoittelussa alkaa heti virtaliittimeltä, jonka perässä on korkealaatuinen verkkovirran häiriösuodatin. Tehoa on 85 wattia kahdeksaan ohmiin ja 120 wattia neljään ohmiin. Matalalinjaisessa vahvistimessa on lämpötilaohjattu puhallin varmistamassa, että toimintalämpötila ei nouse optimaalisen yli. Normaalitilanteissa puhallin ei kuitenkaan ole päällä eli häiriöäänistä ei tarvitse huolestua. Päätevahvistin on myös oikosulkusuojattu. Caspian pystyy tarjoamaan kaiutinannoistaan hetkellisesti jopa 60 ampeerin virran ja vahvistimen toistokaista on erinomainen 90 kHz.

Äänellisesti Roksan Caspian M2:ssa on putkivahvistimien helppoa kuunneltavuutta ja aidon elävää läsnäoloa vaikka transistoreilla onkin tehty. Bassotoistossa on kuitenkin vaivatonta kontrollia ja vahvistin ohjaa sujuvasti epäherkkiä ja kuormaltaan vaikeitakin kaiuttimia, joiden seuraan SE-putkivahvistimilla ei ole asiaa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Vain oleellinen, et maksa mistään ylimääräisestä

  • Poikkeuksellisen erinomainen äänenlaatu

  • Ohjaa hyvin vaikeitakin kaiuttimia

  • Erittäin vankka rakenne

  • Selkeä ja helppokäyttöinen

  • Tyylikäs matalalinjainen ulkoasu

  • 85/120W riittää lähes kaikkeen paitsi niille, joille kilowattikin on liian vähän.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Roksan

Teho

85w RMS 8ohm, 125w RMS 4ohm

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Lähdöt

Kaiutintasoiset, Stereo RCA, Stereo XLR

Sisääntulot

Stereo RCA ja stereo XLR.

Mitat

432 x 330 x 80mm (lev x kork x syv)

Paino

13 kg

Viimeistely

Hopea, Musta