Monitor Audio CP-IW460X uppokaiutin

2 180  / kpl

Monitor Audio CP-IW460X on premium luokan kokonaisuuksiin soveltuva 3-tie uppokaiutin seinäasennukseen.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Monitor Audio CP-IW460X

Referenssiluokan äänentoistoa uppokaiuttimesta – Monitor Audio CP-IW460X

Monitor Audio CP-IW460X on vakuuttavan näköinen seinäuppokaiutin jonka äänenlaatu edustaa seinäuppokaiuttimien ehdotonta kärkeä. Kaiuttimen integroitu kotelo varmistaa, että elementit toimivat optimaalisesti asennuspinnasta riippumatta, jonka lisäksi kotelo vähentää äänen kulkeutumista viereisiin tiloihin ja suojaa kaiuttimen elementtejä pölyltä ja lialta.

CP-IW460X on rakenteeltaan 3-tie kaiutin, jossa hyödynnetään Monitor Audion tavaramerkiksi muodostuneita C-CAM elementtejä joiden kevyt ja jäykkä kartio tuottaa napakan ja erottelevan toiston.

CP-IW460X:n toistosävyä voidaan hienosäätää kaiuttimessa olevien dippikytkimien avulla huoneakustiikan, asennuspaikan ja omien mieltymysten pohjalta.

CP-IW460X on loistava valinta tilanteisiin joissa kaiuttimelta odotetaan erinomaista äänenlaatua minimaalisin uhrauksin lattiapinta-alaan.

Mukana toimitettava valkoinen eturitilä voidaan maalata haluttuun sävyyn spray maalia käyttäen.

.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Integroitu kotelo vähentää äänen siirtymistä viereisiin tiloihin ja luo akustisesti vakioidun toimintaympäristön elementeille.

  • Referenssiluokan äänenlaatu.

  • Visuaalisesti kevyt ratkaisu.

  • Kaiuttimen sointitasapainoa voidaan hienosäätää kaiuttimessa olevista dippikytkimistä käsin.

  • Toimintaperiaatteensa johdosta vaatii asennusreiän tekemistä rakenteisiin.

  • Sisäseinien kaapelointi voi olla jälkiasenteisena haasteellista – uudiskohteissa ja laajoissa remonttikohteissa kaapelit on helppo vetää osana rakennustoimia.

  • Hyvin voimakasta ja pohjamutiin ulottuvaa bassotoistoa kaipaavan kannattaa harkita erillisen subwooferin lisäämistä järjestelmään.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

50 – 60 000 Hz

Impedanssi

6 ohm

Herkkyys

89 dB

Suositeltu vahvistinteho

60-200w

Elementit

1 x C-CAM diskantti, 2 x 4" C-CAM keskiääninen, 2 x 6." C-CAM RST basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

3-tie

Asennusaukon halkaisija

880mm x 230mm (kork x lev)

Asennussyvyys

96 mm

Mitat

907mm x 257mm (kork x lev)

Paino

13 kg

Viimeistely

Etuverkko maalattavissa, Valkoinen

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.