Vain 50mm syvä.

Monitor Audio CSS230 uppokaiutin

385  / kpl

Monitor Audio CSS230 on vain 50mm upotussyvyyden edellyttävä kattouppokaiutin on toimiva ratkaisu monissa tilanteissa joissa katon alaslasku halutaan pitää mahdollisimman pienenä.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Monitor Audio CSS230

Uppokaiutin tiukkoihin paikkoihin – Monitor Audio CSS230

Monitor Audio CSS230 on kaiutin jonka vain 54 mm upotussyvyys mahdollistaa kaiuttimen käyttämisen useissa kohteissa joihin perinteisemmät uppokaiuttimet eivät upotussyvyytensä puolesta sovellu. Kaiuttimen kompakti koko rajoittaa sen bassotoiston ulottuvuutta, mutta muilta osin kaiutin tarjoilee varsin vakuuttavan suorituskyvyn. Bassotoiston ulottuvuutta on tarpeen vaatiessa helppo lisätä erillisellä subwooferilla.

CSS230 toimii hienosti myös mm. Dolby Atmos ja DTS-X järjestelmien katto tehostekaiuttimena.

CS230 on varustettu kolmella Monitor Audion 3” C-CAM basso/keskiäänielementillä, korkeidenäänien toistosta vastaa Monitor Audion 19mm C-CAM diskantti.

Mukana toimitettava valkoinen eturitilä voidaan maalata halutun sävyiseksi spray maalia käyttäen.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hyvin pieni 54 mm syvyys mahdollistaa asennuksen useisiin kohteisiin joihin perinteisemmät uppokaiuttimet eivät mahdu.

  • Merkittävästi parempi äänenlaatu kuin useiden sähkötukkujen yms myymissä kattouppokaiuttimissa.

  • Roiskevesitiivis – voidaan käyttää myös suihku ja uima-allastiloissa.

  • Visuaalisesti kevyt ratkaisu — optiona myös neliönmuotoinen etuverkko.

  • Toimintaperiaatteensa johdosta vaatii asennusreiän tekemistä rakenteisiin.

  • Sisäseinien kaapelointi voi olla jälkiasenteisena haasteellista – uudiskohteissa ja laajoissa remonttikohteissa kaapelit on helppo vetää osana rakennustoimia.

  • Pienten elementtiensä johdosta CSS230 ei kykene toistamaan hyvin matalia bassotaajuuksia. Tilanteissa joissa järjestelmän odotetaan toistavan hyvin matalia bassotaajuuksia, suosittelemme järjestelmään lisättäväksi erillistä subwooferia.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

85 – 30 000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

86 dB

Suositeltu vahvistinteho

20 – 100w

Elementit

1 x 19mm C-CAM diskantti, 3 x 3" C-CAM basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Asennusaukon halkaisija

211 mm

Asennussyvyys

54 mm

Mitat

Halkaisija 250 mm

Paino

2.9 kg

Viimeistely

Etuverkko maalattavissa, Valkoinen

Takuu

Elinikäinen

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.