Sonitus Acoustics Bigtrap

99  / pari

Tehokas bassoansa, jonka toiminta-alue alkaa noin sadasta hertsistä, bassoansan pinta on muotoiltu diffuusoriksi.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Sonitus Acoustics Bigtrap

Sonitus Acoustics Bigtrap on kookas ja tehokas bassoansa, jonka toiminta-alue on sadasta hertsistä ylöspäin. Valmistusmateriaalina polyester on turvallista ja kestävää. Bigtrappien kanssa pystytään huoneen kuminaa vaimentamaan selvästi ja hyödyntämään akustoinnissa muuten tyhjiksi jäävät nurkat.

Bassoansan tehtävänä on toimia vaimentimena niillä matalilla taajuuksilla, joihin normaalin vaimennuslevyn teho ei yletä. Bassoalueen vaimennuksella saadaan musiikilla ja elokuvilla tasaisempi ja voimakkaampi!!! bassotoisto. Voiman lisääntyminen on sitä, että bassoansa vähentää huoneeseen soimaan jäävän äänen aiheuttamia bassovaimentumia.

Lisäksi bassoalueelle ylettävä vaimennus auttaa puheäänen selkeyteen poistamalla kuminaa, joka sotkee ääntä etenkin matalaäänisillä mieslaulajilla.

Tyypillisin asennuspaikka on nurkka tai seinän ja katon kulma, mutta jos bassoansa ei ole lattialla ja seinän vieressä tiellä, toimii se siinä yhtä hyvin kuin katonrajassakin.

Tarvittava määrä bassoansoja riippuu huoneen koosta ja rakennusmateriaaleista. Kevytrakenteiset seinät vuotavat osan bassoenergiasta lävitseen ja ongelmat bassotoistossa ovat pienempiä kuin huoneessa, jonka rakenne on kiveä. Kysy rohkeasti apua oman huoneesi akustiikan suunnitteluun.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Luokkansa kärkeä edustava äänenlaatu.

  • Yleispätevä ja neutraali sointi joka toimii monenlaisella aineistolla.

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.

  • Kompakti fyysinen koko asettaa rajoitteita maksimi äänenpaineelle ja bassotoiston ulottuvuudelle.

  • Kaiuttimen viimeistelyyn käytetty viilu ei ole aitoa puuviilua.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Sonitus Acoustics

Mitat

37x37x60cm

Viimeistely

Musta

Sonitus Acoustics Bigtrap | Ideaali.fi

Sonitus Acoustics

Kroatia

Tiesitkö, että jopa yli 50% huonetiloissa kuulemastasi äänestä saapuu korviisi erinäisten heijastusten kautta. Tästä syystä panostus tilan akustiikkaan on ensiarvoisen tärkeää kun halutaan nauttia korkealaatuisesta äänentoistosta tai kun tavoitteena on asumisviihtyvyyden yleinen parantaminen. Miellyttävästi toimivassa akustisessa ympäristössä oleskelu ei rasita samalla tapaa aivoja kuin hälyisessä tai hyvin kaikuisessa tilassa oleskelu.

Sonitus Acoustics on kroatialainen akustiikkatuotteiden valmistaja jonka laajasta valikoimasta löytyy ratkaisut niin yksityiskotien kuin julkisten tilojen akustointiin. Sonitus Acousticsin tuotteet ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja niistä on saatavilla useita eri viimeistelyvaihtoehtoja, myös mittatilauksena toteutetut värisävyt ja paneelit kuuluvat Sonituksen ohjelmistoon.

Kaikki Sonituksen paneelit on valmistettu raaka-aineista joista ei irtoa sisäilmaan hengitykselle haitallisia hiukkaspäästöjä. Useat paneelit kestävät varsin hyvin myös mekaanista rasitusta, joten niiden hyödyntäminen lastenhuoneissa. urheiluhalleissa yms. tiloissa joissa paneeleihin saattaa kohdistua iskuja on mahdollista ilman paneelien pinnan vahingoittumista.

Meiltä saat tuotteiden lisäksi apua akustointiprojektien suunnitteluun ja toteutukseen.