Zappiti Neo mediapalvelin ja striimeri

849 

Zappiti Neo mediatoistin/palvelin tarjoaa käyttäjälle intuitiivisen ja sujuvan pääsyn 4K-elokuvien, TV-sarjojen ja musiikin striimaamiseen.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Zappiti Neo

Zappiti Neo – Teatterisi intuitiivinen ydin

Zappiti Neo on valmistajan edullisin uusi HDR10+ ja Dolby Vision -kuvaa tukeva mediapalvelin tuoreimmalla Realtek RTD1619DR -piirisarjalla. Neo on yhtä aikaa highend striimeri ja verkkopalvelin, joka voi striimata sisältöä muihin Zappiti-laitteisiin samassa verkossa varta vasten suunnitellun ja kehittyneen Zappiti Share -striimausprotokollan avulla.

Laitteessa on sisällä tilaa kovalevylle, jolla saadaan jopa 16 TB tallennuskapasiteetti elokuville, TV-ohjelmille ja musiikille. HDMI-antoja on kaksi ja ne tarjoavat erinomaisen kuvan- ja äänenlaadun, joka täyttää vaativankin kotiteatterikäyttäjän tarpeet.

Elokuvan alkuperäisillä ISO-tiedostoilla bittivirta on nelinkertainen verrattuna striimauspalveluihin ja eron todella näkee detaljien rikkaudessa ja kuvan aitoudessa. Lisäksi voit halutessasi aloittaa elokuvan suoraan ilman valikoita ja varoitustekstejä.

Zappiti-striimerit, kompromissiton audiovisuaalinen alkuperäisesityksen laatu

Zappiti suunnittelee ja valmistaa vain ammattitasoisia videolaitteistoja. Ne tarjoavat korkeimman laadun, erinomaisen suorituskyvyn ja parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Kaikki Zappitin tuotteet on suunniteltu tarjoamaan loppukäyttäjälle vaivaton ja intuitiivinen pääsy koko elokuvakokoelmaan upealla 4K-resoluutiolla. Elokuvatiedostosi välitetään omaan teatteriisi parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla ja hävittämättä mitään alkuperäisestä ääniraidasta. Zappiti yhdistää parhaan suorituskyvyn uniikin loistavaan highend-kotiteatterin käyttöliittymään.

Valmistajan palkittu Zappiti Video -käyttöliittymä tarjoa markkinoiden parhaan keinoälyn organisoimaan kirjastosi. Voit luodan hakemistoja ja ryhmiä elokuville, selata valikoimaa samalla kun kuuntelet lempielokuvasi ääniraitaa, ladata tekstityksiä, muokata palvelimen kotisivun ulkoasua ja painikkeita mukaanlukien esimerkiksi Director’s Cut tai Unrated Edition -yläbannereita. Saat lisätä omia kansia elokuviin, taustoja ja ääniraitoja. Lisäksi vanhemmat voivat rajoittaa sitä, mitä lasten on mahdollista kirjastosta katsoa.

Zappiti tukee suurinta osaa digitaalisen äänen ja kuvan formaateista mukaanlukien moderneimmat 4K HDR -standardit kuten Dolby Vision ja HDR10+, kaikki viimeisimmät videotiedostojen formaatit, täydet Blu-ray ja UHD Blu-ray -levyjen valikot, HEVC-videokodekki 10-bittisellä värisyvyydellä ja miljardilla värisävyllä, VP-9, 3D-videostandardit 3D-tekstityksellä, korkearesoluutioiset ääniraidat DSD, FLAC, ALAC ja MQA-ääniraidat ja on tukevaan runkoon rakennettu kahdella HDMI-liitännällä, 4K 60p, Dolby Atmos ja DTS:X -ominaisuuksilla parasta elokuvakokemusta varten.

Zappiti-tuotteet on suunniteltu osaksi highend-kotiteatterin laatua, elämystä ja käyttömukavuutta ja ne integroituvat IP- ja IR-ohjauksella ProControl, RTI, Control4*, Crestron*, Savant*, Philips Pronto, Elan*, URC* ja Logitech Harmony -kokonaisuuksiin. Lisukkeena on vielä Zappiti API kustomrajapintojen luomista varten.

*Tulossa pian

Zappiti Real Cinema.

Elokuvat on kuvattu 24 ruutua sekunnissa -nopeudella, mutta suurin osa videokuvasta ja Blu-ray-tiedostoista on 23,976 ruutua sekunnissa -materiaalia. Moni multimediatoiston antaa aina ulos 24,000 Hz kuvataajuuden, mikä voi aiheuttaa alunperin 23,976 Hz materiaalilla värinää ja nykimistä erityisesti videoprojektorien kanssa.

Zappiti Real Cinema -tekniikka säilyttää alkuperäisen tiedoston kuvataajuuden, oli se sitten 23,976 Hz tai 24,000 Hz, näytölle asti varmistaakseen saman sulavuuden kuin elokuvateatterissakin. Kiitos automaattisen virkistystaajuuden, soitin vaihtaa aina alkuperäisen materiaalin mukaisen käyttöön, oli se sitten 23,976, 24, 50 tai 59,94 Hz (60 Hz).

Aitoutta ja sulavuutta lisää myös audion ja videon synkronointimahdollisuus kumpaankin suuntaan. Tästä on hyötyä erityisesti kun käytössä on ulkoinen skaalain tekemässä videoprosessointia.

Klikkaa tästä katsoaksesi lisätiedot valmistajan sivuilta.

Zappiti Neo

 • Selkeä ja intuitiivinen käyttöliittymä koko perheelle.
 • Paras mahdollinen kuvan ja äänenlaatu alkuperäisistä ISO-tiedostoista.

 • Neo on sekä striimeri että palvelin muille Zappit-striimereille.

 • Kovalevy pitää hankkia erikseen.

 • Lisätiedot

  Tuotemerkki

  Zappiti

  Lähdöt

  HDMI 2.0b (Video + Audio), HDMI 1.4 (Audio), digitaaliääni optinen Toslink, digitaaliääni koaksiaalinen RCA, analoginen stereoääni RCA, komposiittivideo RCA

  Sisääntulot

  HDMI 2.0B (Video + Audio), ethernet, IR-vastaanotin, 3,5" SATA

  Mitat

  430 x 285 x 80 mm

  Paino

  3,9 kg

  Viimeistely

  Musta

  Takuu

  2 vuotta