Zappiti Signature mediapalvelin ja striimeri

2 490 

Zappiti Signature on highend-laatuisilla analogiannoilla ja kuulokeavahvistimella tehty mediatoistin, joka tarjoaa käyttäjälle intuitiivisen ja sujuvan pääsyn 4K-elokuvien, TV-sarjojen ja musiikin striimaamiseen.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Zappiti Signature

Zappiti Signature – Teatterisi intuitiivinen ydin

Zappiti Signature mediatoistin perustuu valmistajan Reference-malliin, mutta on kehitetty ja hienosäädetty siitä vielä ylöspäin. Signature tarjoaa suuren 32 TB tallennustilan, loistavat 32-bittiset ESS ES9038PRO Sabre32 -DA-muuntimet, analogisen äänen balansoidut XLR-liitännät ja virransyöttö perustuu kahteen erittäin järeään R-Core-muuntajaan. Signaturen pointti on ällistyttävän hieno kuva ja äänenlaatu, jotka tyydyttävät vaativankin harrastajan laatuvaatimukset. Yhtenä erona edullisempiin malleihin on myös Signaturen kuulokeliitäntä (täysikokoinen 6,3 mm) ja varta vasten tehty kuulokevahvistin.

Zappiti Signature -mallin piirteitä ovat avaruustekniikan puolellakin käytetty JEC-virtaliitin, Neutrik-audioliittimet (Saksa), Philipsin valmistamat diodit (Hollanti), Nichicon Audio Series ja Nippon Chemi-Con -kondensaattorit (Japani) samoin kuin Vishay Roederstein ja WIMA -kondensaattorit (Saksa). WIMA-suodinkondensaattorit on valmistettu vähähäviöisestä polyesterifilmistä ja ovat jännitteenkestoltaan suuria suurillakin taajuuksilla ja myös ESL- ja ESR-arvoiltaan pieniä.

Signaturen äänipuolen ytimenä on XMOS XU216-512-TQ128 2000MIPS-audioprosessori, joka tarjoaa täydellisen digitaaliäänen prosessoinnin ja säilyttää alkuperäisen näyteenottotaajuuden. XMOS XU216-512-TQ128 2000MIPS vastaa laskentakyvyltään kahta XMOS XU208 -prosessoria. Prosessorin jitter on ultramatala ja se tekee uudelleenkellotuksen. XMOS XU216-512-TQ128 tarjoaa huomattavasti vääntöä nopeaan ja tehokkaaseen prosessointiin ja pitää latenssin minimissä bittitarkkaa lukemista varten. Prosessorin tukena on kuusi erillistä kelloa, jotka toistavat täsmällisesti 44,1 kHz ja 48 kHz monikerrat 16 bittisestä 32 bittiseen. Erittäin pienikohinainen ADP150-regulaattori ja MLCC-kytkentäkondensaattorit varmistavat tarkan ja puhtaan toiston. Edistyneimmät DSD-formaatit ovat tuettuna Direct DSD -moodissa kuten myös monet häviöttömät formaatit mukaanlukien FLAC/PCM aina 384 kHz asti.

Laitteessa on sisällä tilaa kahdelle kovalevylle, millä saadaan jopa 32 TB tallennuskapasiteetti elokuville, TV-ohjelmille ja musiikille. HDMI-antoja on kaksi ja ne tarjoavat erinomaisen kuvan- ja äänenlaadun, joka täyttää vaativankin kotiteatterikäyttäjän tarpeet.

Elokuvan alkuperäisillä ISO-tiedostoilla bittivirta on nelinkertainen verrattuna striimauspalveluihin ja eron todella näkee detaljien rikkaudessa ja kuvan aitoudessa. Lisäksi voit halutessasi aloittaa elokuvan suoraan ilman valikoita ja varoitustekstejä.

Zappiti-striimerit, kompromissiton audiovisuaalinen alkuperäisesityksen laatu

Zappiti suunnittelee ja valmistaa vain ammattitasoisia videolaitteistoja. Ne tarjoavat korkeimman laadun, erinomaisen suorituskyvyn ja parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Kaikki Zappitin tuotteet on suunniteltu tarjoamaan loppukäyttäjälle vaivaton ja intuitiivinen pääsy koko elokuvakokoelmaan upealla 4K-resoluutiolla. Elokuvatiedostosi välitetään omaan teatteriisi parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla ja hävittämättä mitään alkuperäisestä ääniraidasta. Zappiti yhdistää parhaan suorituskyvyn uniikin loistavaan highend-kotiteatterin käyttöliittymään.

Valmistajan palkittu Zappiti Video -käyttöliittymä tarjoa markkinoiden parhaan keinoälyn organisoimaan kirjastosi. Voit luodan hakemistoja ja ryhmiä elokuville, selata valikoimaa samalla kun kuuntelet lempielokuvasi ääniraitaa, ladata tekstityksiä, muokata palvelimen kotisivun ulkoasua ja painikkeita mukaanlukien esimerkiksi Director’s Cut tai Unrated Edition -yläbannereita. Saat lisätä omia kansia elokuviin, taustoja ja ääniraitoja. Lisäksi vanhemmat voivat rajoittaa sitä, mitä lasten on mahdollista kirjastosta katsoa.

Zappiti tukee suurinta osaa digitaalisen äänen ja kuvan formaateista mukaanlukien moderneimmat 4K HDR -standardit kuten Dolby Vision ja HDR10+, kaikki viimeisimmät videotiedostojen formaatit, täydet Blu-ray ja UHD Blu-ray -levyjen valikot, HEVC-videokodekki 10-bittisellä värisyvyydellä ja miljardilla värisävyllä, VP-9, 3D-videostandardit 3D-tekstityksellä, korkearesoluutioiset ääniraidat DSD, FLAC, ALAC ja MQA-ääniraidat ja on tukevaan runkoon rakennettu kahdella HDMI-liitännällä, 4K 60p, Dolby Atmos ja DTS:X -ominaisuuksilla parasta elokuvakokemusta varten.

Zappiti-tuotteet on suunniteltu osaksi highend-kotiteatterin laatua, elämystä ja käyttömukavuutta ja ne integroituvat IP- ja IR-ohjauksella ProControl, RTI, Control4*, Crestron*, Savant*, Philips Pronto, Elan*, URC* ja Logitech Harmony -kokonaisuuksiin. Lisukkeena on vielä Zappiti API kustomrajapintojen luomista varten.

*Tulossa pian

Zappiti Real Cinema.

Elokuvat on kuvattu 24 ruutua sekunnissa -nopeudella, mutta suurin osa videokuvasta ja Blu-ray-tiedostoista on 23,976 ruutua sekunnissa -materiaalia. Moni multimediatoiston antaa aina ulos 24,000 Hz kuvataajuuden, mikä voi aiheuttaa alunperin 23,976 Hz materiaalilla värinää ja nykimistä erityisesti videoprojektorien kanssa.

Zappiti Real Cinema -tekniikka säilyttää alkuperäisen tiedoston kuvataajuuden, oli se sitten 23,976 Hz tai 24,000 Hz, näytölle asti varmistaakseen saman sulavuuden kuin elokuvateatterissakin. Kiitos automaattisen virkistystaajuuden, soitin vaihtaa aina alkuperäisen materiaalin mukaisen käyttöön, oli se sitten 23,976, 24, 50 tai 59,94 Hz (60 Hz).

Aitoutta ja sulavuutta lisää myös audion ja videon synkronointimahdollisuus kumpaankin suuntaan. Tästä on hyötyä erityisesti kun käytössä on ulkoinen skaalain tekemässä videoprosessointia.

Klikkaa tästä katsoaksesi lisätiedot valmistajan sivuilta.

Zappiti Signature

 • Selkeä ja intuitiivinen käyttöliittymä koko perheelle.
 • Paras mahdollinen kuvan ja äänenlaatu alkuperäisistä ISO-tiedostoista.

 • Highend-laatuiset analogiannot äänelle RCA:lla ja XLR:llä.

 • Erinomainen kuulokevahvistin 6,3 mm plugiliitännällä.

 • Kovalevy pitää hankkia erikseen.

 • Lisätiedot

  Tuotemerkki

  Zappiti

  Lähdöt

  HDMI 2.0b (Video + Audio), HDMI 1.4 (Audio), digitaaliääni optinen Toslink, digitaaliääni koaksiaalinen RCA, analoginen stereoääni RCA, komposiittivideo RCA

  Sisääntulot

  HDMI 2.0B (Video + Audio), ethernet, IR-vastaanotin, 3,5" SATA

  Mitat

  430 x 285 x 80 mm

  Paino

  3,9 kg

  Viimeistely

  Musta

  Takuu

  2 vuotta