Äänentoiston pikkujättiläinen

Alk. 1 090 

Pikkunätti stereo-setti joka ei juurikaan näy, mutta soi kokoaan huomattavasti suuremmin. Järjestelmässä suora tuki netin suosituimmille musiikkipalveluille.

Poista

Kuvaus

Äänentoiston pikkujättiläinen

Tämä järjestelmä on oikea äänentoiston pikkujättiläinen. Ultra kompaktista koostaan huolimatta tämän järjestelmän sointi ei suinkaan ole mitätöntä pihinää, sen sijaan se saa varmasti osakseen muutaman yllättyneen katseen kun paljastuu, että kaikki kuultu musiikki tulee todellakin tämän kompaktin kokonaisuuden kautta.

Järjestelmä koostuu SoundStream 160 vahvistimesta, joka sisältää sisäänrakennetun tuen netin suosituimmille suoratoistopalveluille – Spotify, Tidal, TuneIn jne. Vahvistimessa on myös linjatasoinen RCA sisääntulo johon voit kytkeä esimerkiksi televisiosi. Vahvistimen toimintojen ohjaaminen käy kätevästi Android ja Apple mobiililaitteille ladattavan applikaation kautta. 2 x 80w lähtöteho riittää helposti ajamaan järjestelmän sateliittikaiuttimia. Vahvistimen kompakti koko – noin Aku Ankan taskukirjan kokoinen, tekee sen sijoittamisesta helppoa.

Järjestelmän pääkaiuttimena toimii Gallo Acousticsin sympaattiset Micro mallit. Kyseessä on noin appelsiinin kokoiset sateliittikaiuttimet, joiden palkittu äänenlaatu tuo uusia ulottuvuuksia mm. useiden taulutelevisioiden äänentoistoon. Gallo Micro kaiuttimista on tarjolla lukuisia eri värivaihtoehtoja, perusvärit ovat hinnaltaan identtisiä, mutta mikäli haluat kaiuttimesi harjatun teräksen, pronssin, kullan tai kromin värisenä joudut maksamaan muutaman kympin lisää. Tämän valinnan voit tehdä tilausta tehdessäsi.

Pienen kokonsa johdosta Micro-mallin sateliittikaiuttimet eivät kykene juurikaan toistamaan bassotaajuuksia, tästä syystä kokonaisuus sisältää REL Acousticsin T Zero -subwooferin joka huolehtii matalampien taajuuksien toistosta. Tämä noin 24cm kanttiinsa oleva kuutio ei kykene toistamaan rakenteita järisyttäviä äänenpaineita, mutta se täydentää hienosti Micro-kaiuttimien sointia ja tuo toistoon lämpöä ja dynamiikkaa. T Zero -subwoofer on saatavissa valkoisena ja mustana – mainitsethan haluamasi värin ostoskorin ”lisätieto” kentässä.

Järjestelmän komponentit:

  • Gallo Micro -sateliittikaiuttimet – 2 kpl
  • SoundStream AM160 (MK2) -vahvistin – 1 kpl
  • REL Acoustics T Zero -subwoofer – 1 kpl
  • 5m In-Akustik -kaiutinkaapelia (valkoinen)

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Todella kompakti järjestelmä joka ei juurikaan vie lattia- tai hyllytilaa, ja jonka sisustukseen sovittaminen on helppoa.

  • Vahvistimessa suora tuki internetin suosituimmille musiikin suoratoistopalveluille ja yksi linjatasoinen sisääntulo esim. television järjestelmään kytkemiseksi.

  • Pienestä koostaan huolimatta järjestelmä kykenee yllättävän kokonaisvaltaiseen toistoon. Gallon Micro kaiuttimet edustavat äänenlaadultaan luokkansa kärkeä.

  • Micro kaiuttimiin on saatavissa myös seinä ja kattokiinnikkeet, sekä lattiajalustat.

  • Järjestelmän kompakti koko asettaa rajotteita saatavalle maksimi äänenpaineelle. Mikäli olet hakemassa “live” konserttitason äänenpaineita kannattaa sinun automaattisesti siirtyä monta kertaluokkaa suurempien kaiuttimien hankintaan.

  • Vahvistimessa on vain yksi linjatasoinen sisääntulo ulkoisille kaapeloitaville äänilähteille.

Lisätiedot

Kaiuttimien viimeistely

Bronssi, Harjattu teräs, Harmaa, Kermanvalkoinen, Kiiltomusta, Kiiltovalkoinen, Kromi, Kulta, Mattamusta, Mattavalkoinen, Punainen, Sininen