Musiikkia ulkotiloihin

635 

Ympärivuotiseen ulkokäyttöön soveltuvilla kaiuttimilla varustettu paketti, joka tarjoaa monipuoliset ominaisuudet, hyvän äänenlaadun ja luotettavan toiminnan vuosiksi eteenpäin.

Poista

Kuvaus

Musiikkia ulkotiloihin

Kaipaisitko musiikkia kotisi terassille tai parvekkeelle? Tai kenties kahvilasi terassialueelle? Tämä tuotekombo tarjoaa monipuoliset ominaisuudet yhdistettynä palkittuun äänenlaatuun. Paketti koostuu Monitor Audion Climate 50 kaiutinparista jonka voit valita pakettiin joko valkoisena tai mustana ja viimeisimmän kehitysversion SoundStream 160 vahvistimesta joka sisältää suoran tuen mm. Spotify, Tidal ja TuneIn suoratoistopalveluille. Tämän lisäksi vahvistimessa on myös linjatasoinen sisääntulo johon voit kytkeä esim. television tai minkä tahansa muun kaapeloitavan äänilähteen. Vahvistimen toimintojen ohjaaminen käy kätevästi Apple ja Android mobiililaitteille ladattavan applikaation kautta.

Monitor Audion Climate 50 kaiuttimet on suunniteltu kestämään ympärivuotista ulkokäyttöä. Kaiuttimien mukana toimitetaan seinäteline joka mahdollistaa kaiuttimen monipuolisen suunnattavuuden – kaiutin voidaan asentaa pystyyn tai kyljelleen. Climate 50 kaiuttimet tarjoavat tasapainoisen ja erottelevan toiston jolla kuuntelee mielikseen musiikkia genrestä riippumatta. SoundStream 160 vahvistin ohjaa kaiuttimia ongelmitta ja vahvistimen sisältämä tuki netin suosituimmille musiikkipalveluille takaa, että kuunneltava ei heti lopu kesken. Huomioithan kuitenkin, että mm. Spotify ja Tidal palvelujen käyttäminen edellyttää, että hyödynnät kyseisten palvelujen maksullisia lisenssejä. Sisäänrakennettu TuneIn nettiradio takaa taas sen, että urheilutapahtumat ja muut radio-ohjelmat eivät jää kuulematta ulkonakaan. Paljussa on mukava istua ja kuunnella Suomen pelejä…

Kokonaisuutena paketti tarjoaa luotettavan toiminnan ja erinomaisen äänenlaadun luokassaan. Ostaessasi tuotteet pakettina säästät myös mukavan summan rahaa jonka voit käyttää sitten esim. Spotify palvelun kuukausimaksuihin.

Monitor Audio Climate 50
Toisto-alue: 65 – 30 000Hz
Elenentit: 1 x 25mm kalottidiskantti, 1 x 5,25″ basso/keskiääninen.
Mitat: 285 x 172.5 x 158.5 mm

SoundStream 160
Teho: 2 x 80w
Mitat: 180 x 115 x 33mm

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kaiuttimet kestävät ympärivuotista käyttöä ulkona.

  • Järjestelmä tarjoaa monipuoliset ominaisuudet ja hyvän äänenlaadun kohtuu hintaan.

  • Kaiuttimien mukana toimitetaan seinäkiinnike joka mahdollistaa kaiuttimen asentamisen niin pystyyn kuin kyljelleen. Lisäksi kaiuttimen takaa löytyy varmistusrengas jolla kaiuttimen kiinnitys voidaan tuplavarmistaa.

  • Vahvistimessa on vain yksi sisääntulo ulkoisille kaapeloitaville äänilähteille.

Lisätiedot

Kaiuttimien viimeistely

Musta, Valkoinen

Musiikkia ulkotiloihin | Ideaali.fi

AVPlus - Suomi

AV Plus testi koski vanhempia versioita nykyisistä SoundStream tuotteista joihin on sittemmin tehty muutoksia joiden seurauksena äänenlaatu on entistä parempi.

“Kokeilumme perusteella iEast pärjää tuntemattomuudestaan huolimatta mainiosti kilpailijoilleen. Monihuonelaitteiden ydin eli mobiilisovellus on vakaa ja yhtä helppokäyttöinen kuin muissakin vastaavissa. Myös suoratoistopalvelujen tarjonta on vähintäänkin keskivertotasoa. Ainoastaan mahdollista Deezer-tukea täytyy jäädä vielä odottamaan. Äänenlaatu on molemmissa laitteissa kirkas ja selkeä. Niinpä kumpikin testatuista laitteista on erittäin kilpailukykyinen välipalikka.”

“Sovellus toimi testissämme Android-puhelimella sujuvasti ja oli luotettavan oloinen. Se ei kaatunut tai huomattavammin jumittanut kertaakaan, ja asetusten tekeminen sujui ruudulla olevien ohjeiden perusteella.”

Lue testi