Cabasse The Pearl -aktiivikaiutin

3 290  / kpl

Cabasse The Pearl on highend tason aktiivikaiutin, jossa yhdistyy upea ulkomuoto ja äänenlaatu. Sisäänrakennettu tuki netin suosituimmille suoratoistopalveluille.

Poista

Kuvaus

Cabasse The Pearl -aktiivikaiutin

Cabasse The Pearl

The Pearl on moderni, uniikki ja korkearesoluutioinen aktiivikaiutin, jonka hi-tech-ratkaisut palvelevat sekä musiikkinautinnon maksimoimista että visuaalista viehättävyyttä. Viehättävyyttä, joka on aina ollut ranskalaisen Cabassen tavaramerkki. The Pearl -kaiuttimien ideat polveutuvat suoraan La Sphere -lippulaivamallista ja ovat osittain siitä edelleen kehitettyjä. The Pearl tukee kaikki oleellisia streamauspalveluja kuten Spotify, Tidal, Qobuz, Deezer jne ja voit kytkeä siihen niin analogiset kuin digitaaliset ohjelmalähteesi levysoittimesta USB-kovalevyyn. Lisäksi Bluetooth tarjoaa helpoimman mahdollisen kytkettävyyden puhelimiin ja tabletteihin.

Tärkeämpää kuin hurjat numerot teknisissä tiedoissa ovat ilon kyyneleet silmäkulmissa lempimusiikilla ja -elokuvilla. Valtava määrä tehoa ja todella pitkälle viedyt tekniset ratkaisut eivät ole itseisarvo, ne ovat vain palvelemassa musiikista nauttimista. The Pearl toistaa alueen 14 – 27 000 Hz eli niin bassoilla kuin diskantillakin yli ihmisen kuuloalueen. Tämä yhdessä erittäin terveen akustisen perusratkaisun, lähes rajattoman dynamiikan ja hyvin pitkälle hiottujen yksityiskohtien kanssa tuottaa erittäin puhtaan äänen, joka on rasittamaton ja läpinäkyvä, vie syvälle teokseen ja herättää vahvoja tunteita.

Cabasse StreamControl -sovelluksella puhelimessa tai tabletissa voit ohjata kaiuttimien monia toimintoja. Voit rakentaa monihuonejärjestelmän ja hallita sitä, valita kaiuttimille haluamasi äänensävyn, kalibroida äänen kaiuttimen sijoituspaikalle, määritellä ääniohjauksen ja tietenkin hallita soitettavaa musiikkia.

Pitkälle vietyä hi-techiä

Audiofiilit arvostavat sitä, että kolmitiekaiuttimen kaikki kaiutinelementit ovat samalla akselilla. Pääosan äänestä tuottava koaksiaalielementti on hiilikuitukartioinen ja sen moottori perustuu tehokkaaseen neodyymimagneetiin. Koaksiaalielementti toimii pistemäisenä äänilähteenä joten kaikki siitä lähtevä äänisäteily on aina oikeassa vaiheessa riippumatta kuuntelukulmasta. Äänensävy myös pysyy tasapainoisena riippumatta kuuntelupaikasta.

Pallomuotoinen paksuseinäinen kotelo on akustisesti edullisin mahdollinen ja äärimmäisen jäykkä. Kotelomateriaali on yhdistelmä hartsilla toisiinsa sidottua lasikuitua, hiilikuitua ja puukuituja. Näin on saatu 25-senttisen bassoelementin jopa 30 mm liikevaran ja 2 000 wattia hetkellistä tehoa syöttävän vahvistimen kestävä rakenne.

Keskiäänielementille ja diskantille on kummallekin 600 wattia hetkellistä tehoa syöttävät vahvistimet eli yhdessä kaiuttimessa on 3,2 kW vahvistimet. Jatkuvaa tehoa vahvistimet pystyvät tarjoamaan puolet hetkellisestä eli 1,6 kW per kaiutin.

Elegantit ja ylväät materiaalit

The Pearl ei vain rakennu parhaista hi-tech-materiaaleista vaan on myös uskollinen ranskalaiselle designille pitäen yllä merkkiuskollista estetiikkaa. Kaiuttimen ulkonäkö on aina keskustelunaihe ja ulkoasu on yhtä aikaa sekä veistoksellinen että silmille helppo. Cabasse yhdistää lasikuitua, hiilikuitua, alumiinia ja kromia. Etuosaa peittää metallinen verkko, kromatut renkaat pitävät pallokotelon sylissään ja värivaihtoehdot ovat metallinhohto musta ja helmiäisvalkoinen.

Cabasse The Pearl on kaiutin, joka yhdistää superjäreän subwooferin ja erittäin kauniin kuuloisen highend-aktiivikaiuttimen yhteen viehättävään ja kompaktiin koteloon. Voit käyttää yhtä sellaista, perinteistä stereoparia tai rakentaa näistä kotiteatterin, joka pesee tyylin lisäksi äänenlaadussa naapurisi kalliin ja monimutkaisen peltielektroniikan ja laatikkokaiuttimien yhdistelmän.

The Pearl -kaiuttimille on saatavana lattiajalusta ja seinäkiinnike, jolla saat kaiuttimet helposti kiinni mihin vain seinäpintaan.

Katso lisätietoja valmistajan sivuilta klikkaamalla tästä.

Cabasse The Pearl -kaiuttimet myydään kappaleittain.

Cabasse The Pearl -aktiivikaiutin | Ideaali.fi

 

Best Music Streaming Service in 2021

Sisäänrakennettu tuki netin suosituimmille musiikin suoratoistopalveluille.

“Kaiuttimien toisto on uskomattoman mukaansa tempaava, ne ovat erittäin musikaaliset, tarkat ja äänikuvaltaan laajat. Ne yksinkertaisesti eivät päästä kuuntelijaa otteestaan.”
– Stereo Magazin – Saksa

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Upea highend-kaiutin ja superjäreä subwoofer yhdessä paketissa.

  • Erinomainen viimeistely ja hämmentävän hieno äänenlaatu.

  • Toistaa ultramatalatkin bassot aina 14 hertsiin saakka.

  • Jos pidät MDF-laatikoista, tämä ei sitten ole sitä.

  • Kaiuttimien keskenäinen synkronointi tapahtuu verkon yli. Mikäli hankit useamman kuin yhden Pearlin ja haluat soittaa kaiuttimia stereopareina, niin suosittelemme kaiuttimien kytkemistä Wi-Fin sijaan verkkokaapeleilla modeemiin tai reitittimeen. Näin varmistat että kaiuttimien sointi pysyy parhaiten synkronissa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Cabasse

Taajuusalue

14 – 27 000 Hz

Teho

1kW/2kW bassoelementille, 300W/600W keskiäänille ja 300W/600W diskantille jatkuvaa/hetkellistä tehoa.

Sisääntulot

Ethernet/WiFi, Bluetooth, S/PDIF optinen, USB, RCA analoginen

Elementit

130mm koaksiaalielementti ja 250mm bassoelementti

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

326 x 327 x 323 mm

Paino

18 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

2 vuotta